Zochutek 29.09.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Czy ktoś budował z ta rodzinną firmą - jeżeli tak to bardzo prosze o podzielenie sie wrażeniami i opiniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_i_Jacek 14.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam! Nie budowalismy z firma złotniccy, ale dowiadywaliśmy się o wycenę no i nas te ceny przeraziły... Być może powiniśmy się umówić na jakieś spotkanie w celu wyjaśnienia standartów robót i materiałów, ale jakoś się tak po kościach rozeszło... Powodzenia życzę PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldemarB 24.02.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Ja również natknąłem się na firmę Złotniccy. Ceny mieli konkurencyjne w stosunku do innych firm i bardzo fachową obsługę. Dlatego skorzystałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts