_ZBYCH_ 28.07.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Jeden z wykonawców zaproponował położenie tylko 6 - 8 mm tynku wewnętrznego na ściany z BK. Czy Waszym zdaniem to wystarczy? Czy tynk nie będzie się rysował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 nie wiem, ale moj tynkarz cos mowil ze 2,5 cm to minimum albo cos pokreciłam...u mnie napewno tyle jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 2,5 cm ?...chyba cos pokręciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 29.07.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 2.5 cm??? jeeeezuuuu!!!!! miałem mieć ścianę z Praefy, tam byłoby mniej miż 1 mm jeśli nawet zmienię ją na co innego, to tylko tynk gipsowy i nie więcej niż 5 mm mieszkam w bloku, w różnych blokach mieszkałem - wszędzie, z wyjątkiem wielkiej płyty, było to samo, robię w ścianie dziurę wiertłem 10 mm, a ona robi się 50 mm bo sypie się z niej piasek z grubego mineralnego tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts