kasia w 21.03.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dużo miłości i uśmiechu w te Święta http://www.przedszkole134.poznan.pl/ilustracje/wielkanoc33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.03.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/187/e2aa3e20e7980fca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.03.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://img529.imageshack.us/img529/4953/karxu3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.03.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/189/2ae7ea86f2fe6e3b.jpg Pogodnych i radosnychŚwiąt Wielkanocnych,skocznego zajączka,smacznego jajkaoraz mokrego dyngusa ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły wam duszę radością Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.03.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE PIEKNE ZYCZENIA - TO TAKIE MILE, ZE TYLE OSOB MYSLI O TOBIE ... WIELKIE SWIATECZNE USCISKI I BUZIAKI DLA Bea7777, Agusia i Marco, DarioAS (wielki powrot!!!), editta, ocia79, Zeljka (i jej wspanialego synka), kasia w, moja kochana sasiadka przez gore - Bianca, najblizeszego sasiada - futuro i TomKa Bianca - cale swieta spedzilam w pracy i jutro tez ide Po raz kolejny tak wypadlo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 O rany! To ty w ogóle świąt nie miałaś! Mam nadzieję że ci to jakoś dobrze wynagrodzą U nas dzisiaj sypie śnieg i to nie na żarty, ale lany poniedziałek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 24.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Lipowa Panienko wszystkiego dobrego z okazji świąt. Widzę ,że wybrałaś te same płytki co ja tylko u mnie będą w rodzinnej łazience.Wstaw zdjęcia jak wyszły u ciebie w kuchni Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.03.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witaj Renia70 Bardzo dziekuje za zyczenia - Wesolego Alleluja dla Ciebie ! Wstawie zdjecia jak tylko beda plytki, ale obawiam sie, ze to nie nastapi to szybko - mysle czerwiec ? Na jakim jestes etapie u siebie? Moze ty bedziesz miec fotki waszej rodzinnej lazienki przede mna Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.03.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 O rany! To ty w ogóle świąt nie miałaś! Mam nadzieję że ci to jakoś dobrze wynagrodzą Maly bonusik niby jest , ale czasami czlowiek zastanawia sie "czy warto?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 25.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 U mnie płytki już się kładą może w przyszłym tygodniu coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 25.03.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ale super - bede czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 płytki rewelacyjne, ciekawe jak wyjdą w Twojej kuchni. Renia, czekam również na te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 27.03.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Lipowa Panienko jak będziesz odbierać listwy 10 i 10w to przypatrz się im dokładnie > u mnie okazało się że te z białym środkiem są ciemniejsze niż te z ciemnym i co otwierałam paczkę to inny odcień nie mówiąc już o rozmiarze .Niestety jest już za późno żeby je wymienić bo część jest na ścianie, a płytkarz nie może czekać .Jak skończy to wstawię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 W cudnym miejscu będziecie mieszkać. Całe życie na wakacjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 hej, LP, co tam słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 05.04.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hej Renia - my kupilismy doslownie "garstke" tych plytek i listw - wiec wszystko wygladalo w porzadku - mamy naprawde mala powierzchnie do wykafelkowania, stad tez nikomu sie nie chce nas odwiedzic Ale bardzo Ci dziekuje za rade - no i czekam z utesknieniem na foty Aniu - u mnie nic - powaga - wszystko stoi bo... nie zgadniesz - ziemia zmrozona i nic sie nie da robic Ale juz zabieramy sie za wybieranie mebli i tapet, wiec z cieplejsza pogoda mam nadzieje zaczac dzialac... A czas nagli - jeszcze tylko 5 miesiecy z hakiem do ... Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 5 miesięcy i 15 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts