małaMI 16.07.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Lipowa Panienko, jeżeli dalej szukasz elementów "krówkowych" to donoszę iż widziałam wczoraj w Leroy ciapkowane poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 16.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 mnie wpadł w oko pomysł Marzanny Guzikowskiej (to jej kuchnia). Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem http://images28.fotosik.pl/21/34df8567dfd54af3med.jpg w każdym razie nie chcę już oklepanych płytek 10 na 10. Im będą większe, tym lepiej. szkła też nie mam odwagi dać, a nie za bardzo mi się widzi ciągłe czyszczenie stali nierdzewnej. Hmm. Rozmiar plytek super, ale martwia mnie te odstepy pomiedzy nimi - juz widze ten tluszcz i takie inne i moje sprzatanie. Moze wlasnie taki rozmiar ale klasyczne fugi i ceramiczne plytki? Ciszę się, że komuś 'wpadł w oko" mój pomysł na płytki w kuchni No, nie całkiem mój - czerpałam inspirację z internetu. Wyjaśnię jednak, ze odstęp między płytkami nie jest wcale duży, fuga ma circa 2mm (nie chce mi się teraz mierzyć) a te srebrne paski to po prostu listwy, też fugowane. Kuchnię użytkuję już drugi rok i nic tam nie włazi - żaden tłuszcz, nie trzeba nic szorować- ot normalnie co jakiś czas umyć płytki, jak w całej kuchni, no chyba ze zrobi się jakiś wielki rozprysk z patelni, nie na codzień. Ale rozumiem obawy, jak człowiek jest w fazie wykończeniowej to ma masę wątpliwości, szaleje od nadmiaru przemyśleń czy to aby na pewno będzie dobrze... Podobniej jak mój okap, poruszony parę postów dalej, owszem jest za wysoko, ale TAK MA BYĆ, nie walę w niego głową, swobodnie zaglądam do garnków i jakoś bez problemu wyciąga co ma wyciągać. Pozdrawiam i podziwiam Twój piękny domek dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Kochana, jak tam przygotowania do ślubu?? Stresujesz sie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Kochana, jak tam przygotowania do ślubu?? Stresujesz sie już? slubem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.07.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 LP - pieknie u Ciebie w domku. Gratuluję oczywiście ślubu "papierkowego" I życzę Ci tzn. Wam szczęścia na nowej drodze zycia. I co by Wam małżeństwo lekkim było Mam nadzieję, że jakieś foto ze ślubu obejrzymy niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.07.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 UUU - watek sie rozszalal znowu Bardzo dziekuje Wam wszystkim za odwiedziny! Dzieki za "cynk" Mala Mi - poduchy laciate Bea 7777 - bardzo dziekujemy za zyczenia, zdjecia pomysle o tym... Aniu - slubem sie absolutnie nie stresuje, szczerze mowiac, mysle, ze mnie dopadnie tuz przed, bo teraz nie mam do tego glowy. Przeprowadzka mnie teraz czeka i duzo biurokracji w Polsce, tak wiec o slubie (jeszcze) nie mysle Dziekuje za pamiec !! P.S. Farba do kominka to silikonowa - inaczej mowiac podwojny akryl Futuro - zdjecia bramy beda jak tylko sie Pan Brukarz wykaze, wtedy w calej okazalosci Moi Drodzy zaprezentuje brame Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 no, to kiedy ta przeprowadzka? Mam nadzieję, że tam będziesz podłączona do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Lipowa Panienko, jeżeli dalej szukasz elementów "krówkowych" to donoszę iż widziałam wczoraj w Leroy ciapkowane poduszki jeśli to nie miały byc drobne dodatki to i ja cos zobaczyłam http://allegro.pl/item401537239_sliczny_dywan_120x170_krowa_super_cena_.html witem ! podglądam dalej Twój domek i jak tylko wyskoczyło wyżej to zajrzałam I ja życze wszystkiego naj z okazji zblizającego sie ślubu (u mnie za kilka dni roczek minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.07.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Onna - bardzo dziekuje, chodniczek wypasiony normalnie jest ! Ja mam wizje szezlonga/szezlongu w wiatrolapie w takie wlasnie ciapy, ale ... taki chodniczek daje mi tez pare pomyslow - dzieki! I zyczenia z okazji pierwszej rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.07.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ania, na tej naszej wioseczce to wiem, ze z netem bedzie przynajmniej na poczatku ciezko. Obawiam sie, ze moge byc odcieta tak jak kiedys Ty bylas Pracujemy nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 25.07.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Eh no wiesz, tak narzekać na naszą wioseczkę, oj nie ładnie nie ładnie Ja mam necik z tepe, ale w zaprzyjaźnionej firmie, niedługo będą zmieniać nadajniki i od razu zamieniamy na łącze radiowe, tak jak to mieliśmy do niedawna W razie czegoś to służę zawsze pomocą, a doradztwo w remontowych rzeczach mamy obcykane hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ania, na tej naszej wioseczce to wiem, ze z netem bedzie przynajmniej na poczatku ciezko. Obawiam sie, ze moge byc odcieta tak jak kiedys Ty bylas Pracujemy nad tym wiesz, przynamniej znalzł się czas na inne rzeczy... efekt za 7 tygodni na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 27.07.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Futuro, jaki bedziecie mieli net? Myslalam nad TP, ale jesli sa inne opcje... Napisz na priv jesli nie chcesz tutaj Ania, Malż padnie, jak ten wpis przeczyta Ale pomysl jest niezly, przyznac musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Witaj Lipowa Panienko! I ja do Ciebie przylazłam. Nie pamiętam już za kim Piękny domek! Ciekawe pomysły! Garderoba bardzo mi się podoba, tapeta cycuś, a półeczki to już w ogóle (bo ja jestem "ikeowiec" Dołączam do grona fanów Waszego gniazdka. Jestem "z niedaleka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.07.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 wiesz, przynamniej znalzł się czas na inne rzeczy... efekt za 7 tygodni na świecie o kurde, to ja chyba też niebawem pozbawię się neta.... najwyższy czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 wiesz, przynamniej znalzł się czas na inne rzeczy... efekt za 7 tygodni na świecie o kurde, to ja chyba też niebawem pozbawię się neta.... najwyższy czas.... ja tez Was opuszcze w szczytnym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 z netem też można... w przerwach pomiędzy pisaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 03.08.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Moi Drodzy, Pytanie do ogrodnikow Kiedy najlepiej jest sadzic thuje, cyprysy? Podobno mozna na jesien i wiosne, ale kiedy lepiej? Mamy skonczona kostke w ogrodzie i chcemy ja ladnie obsadzic, ale martwimy sie, ze mozemy zle wybrac pore. Prosze o porade, wiem, ze moge na Was liczyc, bo widze jakie piekne ogrody macie! Licze na Was! Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ja jeszcze pieknego ogrodu nie mam ale tuje (z donic) wsadzalam w sierpniu, we wrzesniu dokupilam z gruntu i sa duzo gorsze a te z donic rosna jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts