DarioAS 09.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 z donic można cały rok, z gołym korzeniem i na wiosnę i na jesień, są różne szkoły... część osób mówi, że lepiej tak a druga część, że tak ja sadziłam na wiosnę i wszystko gra, ale jak i na jesień posadzisz to myślę, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.08.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hej, hej co tam słychać za górką u sąsiadki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 17.08.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Lipowa Panienko, mieszkacie już w sąsiedztwie na stałe, czy wciąż kursujecie? Jak tam sprawa się ma z remoncikiem? A drzewka sadziliśmy na wiosnę, bo przed zimą na jesieni mogłyby dostać 'szoku' z resztą, z tego co się orientuje, to w zależności również od gatunku, jedne wymagają sadzenia na wiosnę, drugie w okolicach jesieni. Myślę, że sierpień to odpowiednia pora, nie później, bo drzewka też się muszą "zaklimatyzować". Warto zapytać ogrodnika przy zakupie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 21.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Tez tu za dziewczynami przylazlam i musze przyznac, ze jest czym nacieszyc oko. A ta garderoba . Cudna po prostu. Ja juz zamowilam system Elfa do garderoby, ale wlasnie mysle zeby na sciany sobie tapete strzelic. Jakos wszyscy mi to odradzaja, ze niby lepiej malowane. A ty dlaczego wybralas tapete? Czy to sie sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 zaglądasz tu jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.08.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Pewnie zapina przygotowania do ślubu na ostatni guzik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 do ślubu LP zostało tyle, co do mojego terminu porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 witam.... jestem tu pierwszy raz, ale widzę tu sporo znajomych awatarków... kochane mam pytanko czy ktoś może mi powiedzieć co to za tapety w tej garderobie są? nie cgcę zawracać głowę gospodyni, bo ktoś tu coś wspominał o ślubie, więc ma pewnikiem lepsze rzeczy do zrobienia... ale bardzo mi się spodobały....bardzo...a moze to też Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapatik 01.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 DarioAS! Ale z ciebie sokole oko - tak to jest dozownik tyle tylko, ze to nie miejsce na niego;) Kupujac ten zlewozmywak zaoferowano mi dozownik, zgodzilam sie, ale mieli mi dziure na niego wywiercic - no i nie wywiercili Tak wiec pomyslowa mama wsadzila go tam gdzie uwazala za stosowne, ale to nie to wlasciwe miejsce Bedziemy dziurke wiercic raz jeszcze Pozdrawiam Lipowa Panienka Oto zdjecie http://images30.fotosik.pl/97/baa0afdf568a1e12.jpg Gdzie ostatecznie umieściłaś ten dozownik? Ja mam problem, bo szafka jest taka, że najlepiej umieścić go z przodu, ale z kolei będzie przeszkadzał chyba... Mam 3 dziury w denebie (2 z tyłu i 1 z przodu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 co tam słychać?? Bo się martwić zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 halo, a widze ze termin slubu tuz tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no... i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Mam nadzieję, że nie nastąpiło uprowadzenie panny młodej..... Jeszcze tydzień do ślubu - może się znajdzie. Albo chociaż po fakcie zdjęciami sukienki pochwali...... I opisze co nowego w domku uczyniła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 10.09.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam Moi Kochani! Bardzo dziękuję za pamięć!!!! U mnie ... BRAK NETU!!! Pisze od Mamy lub od Teściowej, a tam jak wiecie - nie swój komp, brak zdjęć itp itd. Ale, ale dzisiaj sprawa z netem się wyjaśni i będę wiedziała czy się go uda zainstalować Bedzie zdjęcie sukienki moje Kochane - obiecuje!! Tapatik - dozownika w końcu nie zamontowaliśmy z powodu braku miejsca pod zlewem oraz tego, ze mi na niego dziury nie wywiercili, ale muszę przyznać, ze z płynu mało co korzystamy, bo zmywarka leci cały czas... Nitubaga - tapeta zdobyczna z Wielkiej Brytanii - Paradiso-Black-99020 - oto link do niej: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://wallpaperandborders.co.uk/wallpaper-shop/images/black%2520paradiso.jpg&imgrefurl=http://wallpaperandborders.co.uk/wallpaper-shop/index.php%3Fmain_page%3Dindex%26cPath%3D21_453&h=284&w=400&sz=15&hl=pl&start=1&um=1&usg=__NYsi4qA8CPyDF1yAj7OuE71RDBk=&tbnid=cajVqaM3JzAhBM:&tbnh=88&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DStatement%2BParadiso%2BFlock%2BWallcovering%2BBlack%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN http://s7g1.scene7.com/is/image/BandQ/5022976990203_001c_v001_ap?&$230x230_generic$ Tapeta bardzo gruba, wzór jest z aksamitu - garderoba wygląda bardzo dystyngowanie lilajar - wybrałam tapetę, bo malowane ściany sa w całym domu, a miałam wizje tej garderoby jako trochę innego pomieszczenia - dlatego tez jest tam teraz żyrandol oraz złote lustro. Tapeta to fajna rzecz - przecież nie trzeba tapetować całego pomieszczenia... Futuro - dzięki za wskazówki, będziemy raczej sadzić na wiosnę (z rożnych powodów), a w sąsiedztwie - już na stale jesteśmy !!! Ania - trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki!!! Mam nadzieje, ze wszystko w porządku!! Bianca - fajnie, ze już jesteś Kochana - jak się ma mój ulubiony, forumowy piesek?! U mnie tez ostatnimi czasy było ciężko, wiem co czujesz i jestem z Toba... oby do przodu. Z uśmiechem. Takim chociaż malutkim. Dziękuje wszystkim za pisanie i pojawię się jak tylko będę mogla. Ze zdjęciami !!! P.S. Przygotowania do ślubu, spokojnie w sumie przebiegają. Jakoś wierzyć mi się nie chce ze to już w następnym tygodniu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 10.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 muszę wyedytować, bo międzyczasie się LP pojawiła Pozdrawiamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 to czekamy na przyłącz jakby co, to napewno będziemy z Tobą myślami w tym tak ważnym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.09.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 o, ja zdjęcia chętnie a suknie jeszcze bardziej... (jeszcze mi nie przeszło po wlasnych ślubnych przygotowaniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Bianca - fajnie, ze już jesteś Kochana - jak się ma mój ulubiony, forumowy piesek?! U mnie tez ostatnimi czasy było ciężko, wiem co czujesz i jestem z Toba... oby do przodu. Z uśmiechem. Takim chociaż malutkim. Dziękuje wszystkim za pisanie i pojawię się jak tylko będę mogla. Ze zdjęciami !!! P.S. Przygotowania do ślubu, spokojnie w sumie przebiegają. Jakoś wierzyć mi się nie chce ze to już w następnym tygodniu )) Jestem już jestem. Może nie taka jak kiedyś, ale jestem.... Piesa moja ma się dobrze, chociaż wystawy sobie odpuściłam, bo niestety moja bicolorka nie ma szans na sprawiedliwe oceny dopóki jest moda na trikolory Trzymam kciuki za piękną pogodę w przyszły weekend. I cieszę się że jesteście juz na stałe w kraju A oto co moja psica lubi najbardziej poza jedzeniem off course No i robieniem bałagany w swoim legowisku (co zresztą widać) http://images25.fotosik.pl/273/3214c931af502096.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Lipowa Panienko! ja też Ci kibicuję! i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 11.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Bianca, psica cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts