Lipowa Panienka 02.10.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dziekuje bardzo OK - sliczne i tajemnicze zdjecie w twoim Avatarku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 bardzo ładnie wszystko zgrane ze sobą, a ta zieleń jest ekstra, dodaje dużo świeżości całości a tak po za tym... to co?? ani jednego zdjątka ślubnego nie zobaczymy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.10.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 No właśnie!!! Już trzy tygodnie minęły a tu ani jednego obiecanego zdjąteczka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 A my czekamy i czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 No, Moje Kochane - chyba teraz poznamy sie lepiej co Oto ja - Nie Mloda Pani Mloda Witam Wszystkich http://images23.fotosik.pl/282/8e9a0c2185663b57.jpg http://images27.fotosik.pl/282/c375fba5c676629b.jpg Mąż jest incognito Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 11.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 śliczny domek, kuchnia ekstra;) a ty wyglądałaś ślicznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 co to znaczy nie młoda pani młoda? jak na pannę to wyglądałaś całkiem młodo...... ludzie teraz nawet po osiemdziesiątce śluby biorą i tu bym się zgodziła na nie młodą pannę młodą, ale ty?? chyba do osiemdziesiatki ci jeszcze daleko?? A tak na serio to ładnie wyglądałaś. Taka opalona i do tego biel sukienki i perły... Super, nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No kochana.. w końcu Troszkę (całkiem) inaczej sobie wyobrażałam naszą LP A tu.. Piękna, młodziutka (nie mów, że nie ), a jaka szczuplutka Piękna pani młoda z Ciebie, jak modelka a suknia.. no wspaniała, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 12.10.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dziekuje Moi Kochani Tyle komplementow... Ania - jak ty sobie mnie wyobrazalas? Pisze nie mloda - bo ostatnio poznalam ludzi 5 lat ode mnie mlodszych, a oni do mnie "Dzien Dobry Pani" - ja im mowie, ze nie taka stara jestem - oni zmieszani i dalej "a wie Pani..." Smieje sie tak tylko z siebie - teraz dziewczyny bardzo mlodo za maz wychodza - coraz mlodziej i ja w porownaniu do nich to chyba juz wapno gaszone jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ty lepiej nic nie mów o starszych pannach młodych, bo wyjdzie na to że mnie obrażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 13.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Lipowa, bardzo ładnie wyglądałaś. Zbliżenia nie zrobiłaś więc zawsze tu możesz wmawiać, że masz 20 lat I starych ludzi proszę nie obrażać, bo już nie wejdę do wątku tegoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 LP - slicznie wyglądałaś. I widać, że świetnie sie bawiłaś. Dziewczyny, co do wieku to ja proponuję wywalić karty na stół Ja mam 28 lat a ślub brałam w wieku 25. Noo która się jeszcze nie boi?? Pewnie się zaraz okaże, że wszystkie w tym samym wieku jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 13.10.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Helo Moje Drogie - ja tu nikogo obrazac nie chce ))) Bea - swietny pomysl i super zdjecie Ja tez mam 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 no i widzisz LipowaMężatko??? Ja wychodziłam za mąż mając o 7 lat więcej od Ciebie, więc proszę mi tu bez takich... to może ja powinnam sobie stąd pójść skoro wcale nie jestem w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ech, przestańcie Wszak liczy się wiek ducha. A ciało? Jednym się starzeje szybciej a innym wolniej. Tak samo jak wiek. Jedni są młodzi do siedemdziesiątki a inni już są staruszkami po trzydziestce.... Wszystko zależy od charakteru i czegoś tam pewnie jeszcze.... Ja nadal się czuje jak dwudziestolatka a tu za rok z hakiem juz 30-stka na karku. Także wpisuję się w grono dwudziestek ósemek. A mężata jestem od... hmmm , ile to już?.... przeszło 6 lat. A w parze żyjemy już razem 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 14.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja jestem bardzo młoda po trzydziestce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dziekuje Moi Kochani Tyle komplementow... Ania - jak ty sobie mnie wyobrazalas? Smieje sie tak tylko z siebie - teraz dziewczyny bardzo mlodo za maz wychodza - coraz mlodziej i ja w porownaniu do nich to chyba juz wapno gaszone jestem to chyba jeszcze wapna nie widziałaś... myślałam, że jesteś blondynką (sama nie wiem czemu ), że jesteś starsza (o.. właśnie ), i bardzo poważna kobieta A tu się pokazała śliczna, młoda i wcale nie wyglądająca aż tak poważnie kobietka I przypominasz mi naszą Beę normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Helo Moje Drogie - ja tu nikogo obrazac nie chce ))) Bea - swietny pomysl i super zdjecie Ja tez mam 28 mój rocznik i wcale się jak gaszone wapno nie czuję po ślubie jestem dopiero 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Bardzo dobrze powiedziane Biance - well done Ania - jeszcze niedawno bylam blondi Tutaj wklejam bajerki dla Pati - to lampy, o ktorych Ci mowilam: http://studioswiatla.pl/admin/photos/1204119410.jpg http://naklejkiscienne.pl/files/produkty/07-2008/469_kwiaty_future_d.png A tutaj link wyjasniajacy po co to wszystko http://forum.muratordom.pl/adaptacja-naszego-poddasza,t118335-420.htm Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Lipowa Panienko -ale mi głupio, że tak długo nie byłam u Ciebie ... a tu takie zmiany kolosalne!!! Kuchnia extra -NO i Ślub!!!! GRATULACJE!!!! Piękna Panna Młoda z Ciebie -a tym wiekiem to nie kokietuj -bo i tak jesteś rok młodsza ode mnie (z tym, że ja już 5 lat po ślubie ). Przyjmij wraz z mężulkiem spóźnione, ale najszczersze ŻYCZENIA MNÓSTWA MILOŚCI!!!!!! http://slub-wesele.pl/_main/img/kartki/010s.jpg http://www.twojekwiaty.pl/photo/528.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts