Daro_K 14.10.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ładne schody - też mam zamiar swoje obudować - ile Twoje kosztowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Melduje się rocznik '80 26 października stuknie nam 6 lat po Ślubie.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Melduje się rocznik '80 26 października stuknie nam 6 lat po Ślubie.... pozdrawiam nie lubicie wolności? .... fakt nie wszystkim dobrze służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.10.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 nie lubicie wolności? .... fakt nie wszystkim dobrze służy Nie no, nikt nie powiedział, że w małżeństwie brak wolności To zależy jak się trafi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale miałam nosa z tym, że prawie wszystkie jestesmy w jednym wieku. Ja wiem, że jest nas tu więcej ale tajemnicy nie zdradzę Co do wolności to ja dopiero po slubie jestem wolna. Z moim chopem zawsze się zgadzałam i zawsze nasz związek był typowo partnerski. Balujemy, zwiedzamy, mamy wspólnych przyjaciół i wspólne plany. Wolnośc to dla mnie komfort psychiczny, spokój i równowaga we wszystkim co się robi a nie mój drogi Daro K ilość zaliczonych panienek w jeden wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dziekuje Bardzo Kachna Buziaki przesylam!!! Zgadzam sie z Toba Nelli i z Bea: "Wolnośc to dla mnie komfort psychiczny, spokój i równowaga we wszystkim co się robi". Daro K - niestety nie zamawialiśmy tych schodów - byly już na miejscu, jak tu zamieszkaliśmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nie no lampy zje****e:) świetnie będą wyglądały w Twoim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 15.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nie widzę lamp Lipowa - otwierasz kawiarenkę ??? Do Żywca nie mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzieciaki to samo pomyślałam a tak serio to piękna z Ciebie Panna Młoda, Lipowa Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Mala Mi - ja mysle, ze mnie odwiedzisz !!! Dziekuje bardzo - Pati i Marcin i Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 LP blog się ciekawie zapowiada trzymam kcikuki za Twoje przedsięwzięcie U której ręki wolisz?? Bo jedną muszę Oldze poświęcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.10.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Aniu, ktora raczke bedziesz miala wolna - bede bardzo wdzieczna Kolejny projekt/przedsiewziecie - to prawie jak remont domu, tylko stres o wiele wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzień dobry Aniu, ja myślę, że się możemy z LP podzielić jednym kciukiem Druga łapka Ci się raczej przy dzieciach przyda Zresztą trzecia i czwarta też by pewnie nie była od rzeczy LP, stres większy, to prawda Ale efektów spodziewamy się korzystniejszych Tzn. ja to sobie tak tłumaczę, że skoro ludzie się nie boją postawić wszystko na jedną kartę, żeby mieć dom - to przy biznesie jest przynajmniej duża szansa, że się zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 18.10.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Tez tak mysle OK - co ma byc to bedzie. Stres wiekszy, wieksza frajda. Jesli nie sprobujemy nigdy sie nie dowiemy... Co do kciukow Ani - bardzo chetnie sie z Toba podziele Bede zaszczycona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 ja to sobie tak tłumaczę, że skoro ludzie się nie boją postawić wszystko na jedną kartę, żeby mieć dom - to przy biznesie jest przynajmniej duża szansa, że się zwróci a przy domu się nie zwraca? to co ja robię?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 18.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ooo.. to ja już nie mogę doczekać się otwarcia! no i wcale tak daleko nie mam... choć nie po drodze a szkoda (to tak na dłuższą metę, zrobiłabym sobie codzienny rytuał )... Lipowa Panienko, wyglądałaś przepięknie super zdjęcia... a w domku, jak się zazieleniło, świetnie to wygląda, przyjemna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ja to sobie tak tłumaczę, że skoro ludzie się nie boją postawić wszystko na jedną kartę, żeby mieć dom - to przy biznesie jest przynajmniej duża szansa, że się zwróci a przy domu się nie zwraca? to co ja robię?! do domu to raczej sie zazwyczaj tylko dokłada niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 21.10.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Niestety, obawiam sie, ze Ania ma racje z tym dokladaniem. A dom sie zwroci w innej postaci - zadowolenia i satysfakcji, ze sie taakaaaa kupe roboty w niego wlozylo, a teraz wieczorkiem siedzisz w kuchni, w lapce trzymasz kubek goracej herbaty albo grzejesz sie przed komnkiem Jest tez w sumie inna opcja: sprzedaz domu za wyrogowana cene wtedy sie zwroci z nawiazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.10.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dotarla do nas nalepka na ścianę, bardzo mi się podoba i zrobila w naszym pustawym salonie fajna zmianę. Teraz jeszcze Malz musi wywiercic parę dziurek na lampy/kinkiety (przyszly wczoraj) i będzie pięknie http://images26.fotosik.pl/287/634820587bc36711.jpg http://images26.fotosik.pl/287/f48db602722db832.jpg http://images38.fotosik.pl/23/05ad164a3281b187.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts