małaMI 23.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ulalala bardzo fajnie , naprawdę rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 i będzie pięknie Już jest pięknie! a ta naklejka to ma może taką "welurową" fakturkę? bo widziałam takie w naszej okolicy PS: czy nie planujecie balustrady przy schodach? Ja mam podobne -strome i zabiegowe -i bez barierki sobie nie wyobrażam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.10.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dzieki MalaMi! Kachna28 - niestety nie ma welurowej... Co do barierki - hmm, ja lubie schody takie jakie sa, ale wydaje mi sie, ze bedziemy musieli pomyslec na barierka jak bedziemy mieli potomka O jakich barierkach myslalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 bardzo ładnie naklejeczka dodała smaku, bo tak biało było.. czekam na kinkiety a.. ale masz apetyczny avatarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a gdzie jest Semik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Piękna zmiana w saloniku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 bardzo bardzo z tą nalepką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.10.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bardzo wszystkim dziekuje! Mi tez sie bardziej podoba z nalepeczka Ania - wysylam wiadomosc na pirv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.10.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Świetny ten Twój salon. Robi się w nim coraz bardziej przytulnie. Na avatarek nie mogę patrzeć Przyprawia mnie o dodatkowe kilogramy... Zawsze jak go widze biegnę po cos słodkiego jak na czekoholika przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.10.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A bardzo ładnie znowu u ciebie... bardzo. Lubuję takie przestrzenne pomieszczenia i sprząta się łatwiej i szybciej. Ma się więcej czasu na kawkę.. i leniuchowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.10.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bea - ja tez mam tak z tym ciastkiem, a najlepsze jest to, ze ja go osobiscie jadlam i kurcze, dobre bardzo bylo i tak chodzi ten smak za mna... chyba go sobie znowu kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.10.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bianca - jesli chodzi o sprzatanie to faktycznie, sprzata sie lepiej, ale...kurzy sie strasznie i widac. Nie wiem skad sie ten kurz bierze, ale codzinnie wypadaloby przleciec sie z miotla (czego nie czynie ), nie wiem czy panele sa takie elektrostatyczne czy takie brudaski z nas?! Normalnie nic tylko siadac z kawa i ignorowac dziada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ale po jakimś czasie w końcu sie usiądzie ten kurz i nie będzie juz tak pylić. A ja też nie jestem tak wyczulona żeby za każdym pyłkiem ze ścierą latać. I nie straszne mi ciemne parapety i podłogi... i jasne włosiska wszędzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Co do barierki - hmm, ja lubie schody takie jakie sa, ale wydaje mi sie, ze bedziemy musieli pomyslec na barierka jak bedziemy mieli potomka O jakich barierkach myslalas? Na początku myśleliśmy o jakiejś bardzo nowoczesnej -czyli stal, lub nawet szkło. Ale teraz jestem za drewnianą -jz pionowymi tralkami, bez żadnych rzeźbień, kulek czy coś -zwykłe, proste tralki. Myślę, że te stalowe za kilka miesięcy się "przejedzą" -a drewno to drewno -zawsze na czasie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 24.10.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Wiesz Kasiu, ja tez tak mysle Najpierw myslelismy o szkle, ale do domku by to nie bardzo pasowalo i wolimy drewniane, proste - biale lub w kolorze schodkow Tylko kiedy my je wstawimy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Bianca - jesli chodzi o sprzatanie to faktycznie, sprzata sie lepiej, ale...kurzy sie strasznie i widac. Nie wiem skad sie ten kurz bierze, ale codzinnie wypadaloby przleciec sie z miotla (czego nie czynie ), nie wiem czy panele sa takie elektrostatyczne czy takie brudaski z nas?! Normalnie nic tylko siadac z kawa i ignorowac dziada... jest jak jest... ja codziennie latam z miotłą lub odkurzaczem każdy pyłek widać, nie tylko na panelach, na płytkach też ale mój monsz mówi, że ja to przeginam nieznacznie w tym kierunku... jednak przy dziecku jakoś tak lepiej mi, jak wiem, że jest czysta podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 29.10.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Oto lampy - doszly wcześniej, ale... nie mielismy wiertarki Malż się wykazal - narpawdę, jest tak cudownie teraz w salonie, od razu przytulniej ! Chwalę się : http://images41.fotosik.pl/24/7e90bac175666543.jpg http://images28.fotosik.pl/289/bb32afac9cc03dbf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 bardzo ładnie! nastrojowo jakoś nie pamiętam, żebym widziała cały salon, pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Co to za kinkiety? Jaka firma? Jestem własnie w trakcie kupowania oświetlenia do salonu a te pięknie rozpraszają światło - tak jak ja bym chciała. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 29.10.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Hej Jasiu, Wiesz co te zdjecia plus te powyzej to juz caly salon w sumie jest Ale jesli chcesz to zrobie fotki na nowo Buzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts