Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lipowski Domek

Recommended Posts

Dziekuje Jasia!

Wiesz co? A u mnie odwrotnie ;) z jednej strony ciesze sie, ze "ominelismy" najgorsze, ale zawsze co swoj projekt, co swoj projekt - wiecej rzeczy przemyslanych, wymarzonych i rozlokowanych tak, jak lubisz ;)

Nastepnym razem bedziemy sie budowac :wink: Dziekuje za odwiedziny !

• Odpowiedzi 487
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Lipowa panienko

Widziałam w wątku o zlewozmywakach, że Twój blat jest równocześnie parapetem. Mam pytanie jaka jest szerokość blatu w tym miejscu? Tzn standardowo blat 60 cm + wnęka okienna ??. Jam mam szer. wnęki ok. 33 cm + 60cm blat to wychodzi 93 cm. i facet od projektu kuchni odradza mi takie rozwiązanie. Mówi, że będzie za szeroko. A mnie się to podoba....

Witaj serdecznie !

Jest mi strasznie przykro, ale nie moge ci teraz pomoc - jesli to bedzie jakas pomoc dla Ciebie, moge pomierzyc blat w kuchni pod koniec grudnia - sama go jeszcze nie widzialam "na żywo", więc nie mam pojęcia jak wszystko wygląda :oops: Nie wiem jak mój "boski" stolarz rozegral sprawę... Daj mi proszę znać czy mam ci wszystko pomierzyć :wink:

• 3 weeks później...

Spokoju i miłości, wielu tylko miłych gości!

Smacznej wigilii i całusów moc -

w tę najpiękniejszą w roku noc!

Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów!

Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku,

przyjaciół jakich mało, przez życie byś szedł śmiało!

Serca bogatego i ciepłego!

No i oczywiście życzę Ci marzeń spełnienia,

i każdego małego czy dużego pragnienia!

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

• 2 weeks później...

Bardzo, ale to bardzo chce Wam wszystkim serdecznie podziekowac za pamiec! A w szczegolnosci Roni, OK, Madziulka84, agiis, Bea7777, kasia w !!!

Jestescie super dziewczyny!

Spoznione, ale szczere zycznia dla Was, moje Drogie! Zdrowia, duzo milosci i mniej nerwow przy tych naszych domkach, spelnienia marzen i pogody ducha 8)

Kup nowy komputer i trzymaj przyszłego z daleka - w żadnym wypadku nie nada chłopu grzebać w kompie. To się zawsze kończy wymianą wszystkiego, pełną instalką i utratą wszystkich danych, a na pewno tych najważniejszych :evil:

I jeszcze kieckie pokaż, skoro już o przyszłym mowa :lol:

• 1 month później...

Piękny domek, gratuluję zakupu :) :) a jakie urokliwe widoki, niczym z mojego kuchennego okna :lol: jakiż ten świat mały.... :wink:

Naprawdę świetnie mieszkacie, w srodku wykończenie naprawde ciepłe, ogrom pracy ale efekt, to dopiero!

U mnie w domu kroi się poważny remot, zmieniamy kuchnie i lazienke... a Twoja galeria jest naprawde przydatna, ciesze się, że tu trafiłam :) podpatrzyłam kuchnie no i widze, że w szafie narożnikowej masz magic-corner'a... jak Ci się to urządzonko sprawuje??

Pozdrawiam ciepło z Lipowej :lol:

Witam Futuro! Bardzo mi milo, ze zagladnales do mojego domku...

Jestem okropna - wiem, wiem - nie ma mnie i sie nie odzywam - Aga wybacz :roll:

Zdjecia sa - tyle ze moi Kochani nie ma sie na razie czym chwalic... Zima niestety nie odpuszcza, wiec ani ogrodzenie, ani balustrady jeszcze nie stoja.

W domku okazalo sie, ze musimy pogrzebac glebiej w kieszaniach i jakims cudem znalesc kaske na ... kaloryfery, bo okazuje sie, ze te ktore mamy to:

- badziwie

- nie grzejace

- szczelajace

- brzydkie :o

Brak kaloryfera w kuchni, przedpokoju i wiatrolapie spowodowal, ze panuje tutaj temperatura jak na Biegunie - czeka nas wiecej przerobek niz myslalam :(

Z pozytywnych wiadomosci: wybralismy kafelki do kuchni, ba - nawet kupilismy ;) Oto one:

http://images31.fotosik.pl/158/87a28f7f87a613ea.jpg

http://www.pilch.pl/img/plytki/madera/popup/samba/l09.jpg

http://www.pilch.pl/img/plytki/madera/popup/samba/l10.jpg

http://www.pilch.pl/img/plytki/madera/popup/samba/p01.jpg

Problem w tym, ze kafelek nikt nam nie chce polozyc - bo sie im nie oplaca :lol: