Witos 05.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Proponuje zapytać:, kto odwalił największą kichę w zasypywaniu fundamentów i nie stwierdził przykrych doznań No ludzie pochwalcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 05.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Proponuje zapytać:, kto odwalił największą kichę w zasypywaniu fundamentów i nie stwierdził przykrych doznań No ludzie pochwalcie sie. Jeśli sie zgłoszą to ci co zasypywali "czymkolwiek". I mogliby zageszczać T-34 i nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 06.10.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Odbieralismy kanalizacje: my jestesmy laikami, ale zeby hydraulik zatwierdzil przypusty do WC pod katem 90 st.??!! Projekt instalacji na miejscu, tylko przestawilismy brodzik, wanne i wc i juz mozna bylo to skopac... Cale szczescie poprawione na miejscu i prosze dalo sie to poprowadzic inaczej Mam jeszcze takie pytanie. Mierzylismy odleglosci wewnatrz budynku na bloczkach betonowch. Rozumiem, ze to juz sa wlasciwie odleglosci jakie bedziemy mieli w pomieszczeniach....(bloczek szer. 24 i pustak bedzie 24) Mamy kazda odleglosc w pomieszczeniach dluzsza o 20cm niz w projekcie Ile odzejdzie na tynkowanie? Narazie nie zaliczam zgony, bo przynajmniej pomieszczenia nie sa za male, ale trzeba naniesc wiele poprawek na pozniejszy strop i konstrukcje dachu prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 06.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 .......... Mam jeszcze takie pytanie. Mierzylismy odleglosci wewnatrz budynku na bloczkach betonowch. Rozumiem, ze to juz sa wlasciwie odleglosci jakie bedziemy mieli w pomieszczeniach....(bloczek szer. 24 i pustak bedzie 24) Mamy kazda odleglosc w pomieszczeniach dluzsza o 20cm niz w projekcie .:ZABA:. Weź miarke do ręki i zmierz ściany zewnętrzne, czy zgadzają sie z projektem. U mnie "adaptator" do wytyczenia podał wymiar jednej ściany "po osiach" a drugiej po wymiarze zewnętrznym. Zorientowałem sie przy kopanniu ław. Teraz wszystkie wymiary sprawdzam kilkakrotnie przed wykonaniem jakiejkolwiek pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts