Perkoz 29.07.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Witam, Czy ktoś kupował projekty domów w firmie APA - DOMY? (http://www.apa-domy.com.pl) Przymierzam się do projektu "KRESKA", ale chcę najpierw rozeznać solidność firmy. Jeżeli ktoś miał z nimi jakieś kontakty - proszę o opinię. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 29.07.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Kupiłem projekt Kreska, wszystko wyglada ok, jeszcze nie zaczalem budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 29.07.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Nie wiem czy to ta sama firma z Białegostoku jeżeli tak to kupiłem projekt Korona i jestem zadowolony. Kontakty telefoniczne z Panem Charkiewiczem też dały pozytywne wrażenie. Ktoś u mnie buduje ten dom -Kreska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 29.07.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Mam FIORDA. Właśnie tynkuje. Firma sama OK. Ale sprawdź kto robił projekt instalacji elektrycznej i CO. W moim jest tak jakby bez ładu i składu. Elektrykę przerobiłem (wykonałem) sam wg własnego widzimisie. Grzejniki i rozmieszczenie też przerabiałem sam wg mojej skromnej wiedzy. W konstrukcji miałem dwa stalowe słupy podpierające dach a umieszczone bez sensu. Zrezygnowałem z dachówki, jętki wsparłem o ściany i wywaliłem słupy. Jętki miałem tak umieszczone że pomieszczenia miały na poddaszu ponad 4.5 m wysokości. Obniżyłem jętki i mam duży strych i normalne poddasze. To tyle. Warto zobaczyć więc projekt zanim się kupi, albo od razu założyć że jak coś nie pasuje to zmieniam i już. Najpierw przeglądałem projekty firmy "MTM Styl" ale po 2 projektach miałem serdecznie dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 29.07.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Ja wybrałem Zacisze z garażem. Na razie na tym forum znalazłem jedną realizację Zacisza (bez garażu). Znajdziesz w dziale "Zdjęcia domów", dom Alex. Ja mam na razie tylko projekt, bo załatwiam formalności i prąd. Dopiero "w praniu" mogą wyjść jakieś problemy. Sama firma jest OK we współpracy. Ponieważ teraz trzeba 4 egzemplarze projektu do pozwolenia, dosłali mi ten czwarty szybko i całkiem gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 29.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Dzwoniles do nich o ten 4 egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 29.07.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Wysłałem maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perkoz 31.07.2003 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts