tryllu 20.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 foty, foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 01.12.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 A gdzie zdjęcia???!!! To wszystko świetnie brzmi,ale chcielibyśmy to zobaczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 07.12.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Coś nam się Koleżanka opuściła... Tyle dni bez zdjęć,wpisów... Mam nadzieję,że to nie dlatego,że Ci ręce opadły z powodu "fachowców"... Napisz nam co się tam dzieje u Ciebie!!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 10.12.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 wiem wiem zdjęcia postaram się nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.12.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Nooo...pięknie . Z ogrodzeniem mamy podobne rozterki, ale jednak zrobimy na wiosnę. Narazie gotowe słupki czekają tylko na zalanie w ziemi, ale to chyba na wiosnę. Będzie ciepło, ptaszki będą śpiewać to i robota inaczej będzie szła. Życzę miłego wykańczania domku, ale nie siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 21.12.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Jestem pełen podziwu, strasznie Wam kibicuje. Dawno nie było zdjęć.A przy okazji: Zdrowych i spokojnych ŚwiatPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 21.12.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 ja wiem, że zawalam sprawe ze zdjęciami ale dzień jest taki krótki, że jak jestem na budowie to przeważnie jest już ciemno jutro chłopaki kończą zacierać wylewki i włączamy troche luzu przed świętami więc znajdzie się czas na obfotagrofowanie całej zrobionej roboty i wklejenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 17.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!Trafne spostrzeżenie co do kominów i terminów...Ale coś Twoich nowych zdjęć nie widzę za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 01.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 WITAJ!A JA Z ZAZDROŚCIĄ CZYTAM WASZ DZIENNIK I CIESZĘ SIĘ Z WAMI! ZAJRZYJ DO NAS,BO COŚ NARESZCIE ROŚNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 21.03.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Gdzie się podziały następne zdjęcia? Znowu się opuszczasz...a tak już fajnie to wyglądało.Chcesz nas zaskoczyć wykończeniówką i pominąć etap wykańczania wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 09.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moja cierpliwość jest wystawiana na próbę Zaczynam się martwić... Mam nadzieję,że nie piszesz tylko dlatego,że brak Ci dostępu do netu. Czekam cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam Oooo! Ale piękny domek budujecie! My też z mężusiem stawiamy szkieleta! To znaczy, dokładnie jesteśmy przed, na razie mamy "prawie" gotowe fundamenty, Jednak "prawie" robi wielka różnicę więc nie wiem, kiedy się to skończy. Nasza firma ma wejść we wrześniu. Strasznie chciałabym, żeby przyszli wcześniej, ale raczej nie będzie to możliwe, bo póki co stawiaja inne domki. Trzeba czekać. Będę tutaj zaglądać i wzdychać z podziwem, jak dziś POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 HALO! HALO! CO TAM U WAS KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!! ODEZWIJCIE SIĘ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts