ave 29.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 dostałam zadanie: zapytać: sytuacja: ocieplone poddasze, profile przykręcone i trzeba zaraz przykleić folię potem płyty k-g czy taśmę dwustronną (z gąbką) przykleja się do stelażu na całej długości, czy można kawałkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luji27 29.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 wystarczy kawałkami takimi po 5 cm co 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 29.09.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 powinno sie po dlugosci, ale jak ci troche braknie to nic sie nie stanie. deweloperzy w ogole nie daja tej gabki i jest "spoko" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.09.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 dzięki luji27dzięki siggi&alka deweloperzy w ogole nie daja tej gabki i jest "spoko" ale chodzi nam o "bardziej" spoko, skoro doglądamy czy robimy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 29.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 dzięki luji27dzięki siggi&alka deweloperzy w ogole nie daja tej gabki i jest "spoko" ale chodzi nam o "bardziej" spoko, skoro doglądamy czy robimy sami daj wszedzie po obrzezach (podloga, sciana, sufit) i bedzie profi. ta gabka dziala jak resor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 30.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Ta taśma to tylko ułatwienie mocowania foli paroizolacyjnej. Ja stosuję "zwykłą" taśmę... nacinam nożykiem na rolce... 8 części z rolki... i po prostu naklejam na profile... nie oszczędzam ale i nie przesadzam... folię przyklejam do profili pasami... łączę pasy taśmą by zachować paroszczelność... i na bierząco kładę płyty... po nocy przyklejona folia pięknie leży tylko że na podłodze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 02.10.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 dostałam zadanie: zapytać: sytuacja: ocieplone poddasze, profile przykręcone i trzeba zaraz przykleić folię potem płyty k-g czy taśmę dwustronną (z gąbką) przykleja się do stelażu na całej długości, czy można kawałkami? Ja przyklejałem po całości co któryś profil. I nie była to taśma z gąbką, tylko cienka - oczywiście dwustronna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts