Berolina 30.09.2007 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Na moich pięknych drewnianych oknach są plamy z pianki montażowej. Czy można to jakoś wyczyścić?? Jestem bardzo ciekawa, tymbardziej, że niedługo montują nam drzwi wewnętrzne i boję się, żeby ich monterzy też nie upaprali. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.09.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 spróbuj delikatnie acetonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 30.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam. Jak pianka zaschnie to chyba wyłącznie czyszczenie mechaniczne - skrobanie. Natomiast jest jakiś środek na "płynną" ale go nie używałem. Pzdr Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3porzeczki 30.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 mam to samo, na suszarce grzejnikowej, niestety skrobanie też nic nie daje, trzyma niesamowicie. Najlepiej nie brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 30.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 miejsce przed piankowaniem nalezy spryskac woda. pozniej , gdy pianka zaczyna rosnac i lekko twardniec znowu spryskac ja woda (takim "psikadlem" ) i wcisnac w szpare palcem. pianka zchodzi kiedy potraktujemy ja acetonem a aceton znajduje sie w duzej ilosci w zmywaczu do paznokci. mozna, jesli fachura to fajtlapa i mu kapie na podloge i ramy, wszystko okleic szeroka tasma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 01.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 http://www.soudal.pl/index.php?menu=produkty&id=156&grupa=1&podgrupa=0&lp=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 01.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 SAVAGE7 super, ten aceton na drewnie trochę niepokoił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 01.10.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dzieki za link. Tylko nie pisza nic o drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts