himalaya 16.10.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Co jak co, ale koszty użytkowania przy spalinowej są zdecydowanie droższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosadob 04.01.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witam. Kupiłem i użytkuję na własne potrzeby przy budowie domu, Makitę UC4030A i jest ...... SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopin 11.07.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ja od niedawna mam pilarkę elektryczną Stiga SE 202Q i sprawdza się naprawdę rewelacyjnie, wytrzymała i solidna, a dotychczas byłem zdecydowanym zwolennikiem spalinówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastik 17.07.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) WitamCo sądzicie o tej pile elektrycznej:http://allegro.pl/pila-elektryczna-flora-pe2200-okazja-gwarancja-24-i3376037616.htmlPóki, co na spalinową mnie nie stać, a zabawę z drzewem mam raz no maksymalnie dwa razy w roku.Czy może lepiej coś takiego:http://allegro.pl/pila-spalinowa-lancuchowa-4-2-km-18-i3341932175.htmlObie pewnie składał jeden chińczyk ale może ta spalinowa dłużej podziała ;] Edytowane 17 Lipca 2013 przez bastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sondo 10.02.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Doradzi ktoś jakiś konkretny model piły elektrycznej? Do celów typowo domowych, cięcie paru metrów rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aquarius 05.07.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Kupiłem 30 stycznia br - typ CSE2049S - i tępa. Wydaje mi się, że słaby ten łańcuch. Niektórzy oglądają i mówią, że można ciąć, ale ja mogę rozpalać ogień.... Doradźcie - gdzie w Warszawie po praskiej stronie można naostrzyć taki łańcuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aquarius 09.07.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Przesadziłem z bezradnością.... Naostrzyli mi w serwisie Husqvarny, na Trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrAko 24.01.2017 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 WitamA czy ma ktoś jakieś doświadczenia z piłą Hitachi CS35Y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 24.01.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 ja kupiłem najtańszą jaka tylko była w casto , chyba 167 zł czy jakoś tak , teraz mam 5 łańcuchów i każdy był juz 3 krotnie ostrzony , ile ona już pocięła to tylko ona wie , stare drzewa jabłoni ,pnie ponad 1 metr , wszystkie dechy z podłóg cały dach , nie wiem ale tak z grubsza ze 20 kubików lub wiecej , teraz narazie leży nie ma co robić już ale nadal działa , ja bym nie przepłacał no chyba że profeska do lasa to tak ale do okazjonalnych robotek to najtańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LIŚCIASTY1719517920 08.03.2022 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Jestem tu nowy ale dużo tnę drewna, mam u siebie na placu w kilku miejscach prąd więc postanowiłem odstawić pilarki spalinowe STIHL i kupiłem profesionalną najdroższą pilarkę elektryczną stihl mse 250 , tnie rewelacyjnie idzie jak w masło grube czy cienkie bez znaczenia łańcuch mocny i wytrzymały ale co z tego jak po kilku dniach cięcia piła nie chce chodzić no to do relkamacji bo nowa ale odmowa moja wina podobno za cienki przedłużacz i dlatego styki przy silniku się upaliły , ok kupiłem nowy przedłużacz 3x4mm2 15mb , założyli nowy silnik i po kilku dniach to samo , oczywiście moja wina bo styki upalone , ale żeby nie czekać na naprawę kupiłem drugą taką samą i po kilku dniach to samo styki upalone i znowu moja wina. Jednym słowem piła elektryczna STIHL MSE 250 to złom na który szkoda pieniędzy, STIHL wstydź się za ten wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts