Stelka II 30.09.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Mój start z budową domu odbył się na początku sierpnia. Obecnie mamy już zakończony stan "zerowy" i wyprowadzamy narożniki. Ni ma dnia, abym nie pojechała na nasza inwestycję. Jestem cieakawa, czy nasz ustalony termin będzie dotrzymany. Koniec CZERWCA 2008 r. wprowadzka. Myślicie że realne ? Irmowicze, jak długo stawialiści najpiękniejszy domek Irma? I jeszcze prywatnie do Madzi. Może pokorespondujemy? Ciekawa jestem twojej realizacji Irmy. Czy mogę liczyc na jakieś fotki na e-maila? Jestem bardzo niecierpliwa. Chciałabym zobaczyć jaki będzie finał mojego wyboru projektu. Czyli domku Irma. Proszę odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.10.2007 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ...a może prościej było by napisać do Madzi "prywatną wiadomość", albo zamieścić posta w "wątku irmowym", bo ja trafiłem tutaj naprawdę całkiem przypadkowo i myślę, że Madzia może po prostu twojej wiadomości nie odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts