acca5 30.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Poszukuję na polskich stronach projektów domów podobnych do typowych niemieckich typu takich jak sie jedzie przez niemieckie Niemcy i można spotkać podobne, gdzie jeszcze widzieliście , może jakieś strony internetowe.Poszukuje dla koleżanki ja już wybrałam.Podobne do http://www.domyzwizja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAURA1978 05.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 który projekt wybrałeś z pracowni Domów z wizją? Ja też się zastanawiam nad zakupem projektu "Z charakterem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.11.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No ja już wybrałam i mam ale nie w tym stylu , to nie ja poszukuję, ale domy z wizją są świetne to fakt, mi się podobają szkoda,że nie było ich gdy szukałam dla siebie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 05.11.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Domy niemieckie maja bardzo ladnie wykonczone wiezby dachowe.Ciezko bedzie ci kupic odpowiedni material na wiezbe ,a znalesc odpowiednich ciesli to juz loteria. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts