honefoss 15.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Jakoś nikt nie napisał o tym, ze wybór parterówka czy poddasze zazwyczaj i tak nie należy do nas - bo decydują gusty urzędników...W mojej gminie wymyślili sobie że budowane mają być wyłącznie domy o nachyleniu dachu 45 st. a to parterówkę wyklucza. I tak skończyły się moje plany budowlane, bo chciałam budować mały dom dla dwojga - powierzchnia 80, góra 90m. Taka powierzchnia z poddaszem byłaby nie tylko daleka od mojego wymarzonego domku ale po prostu szpetna i niefunkcjonalna. W dodatku działkę mam po dziadkach - piękną, dużą, z widokiem... Szkoda mi ją będzie sprzedawać. w dodatku teraz nie bardzo mogę się przeprowadzić, więc ten wymarzony dom to pewno dopiero na emeryturę wybuduję - w innej gminie.Zastanawiam się, co mają w głowach urzędnicy wymyślający takie idiotyzmy... Nie dość, że niszczą ludziom życie, to jeszcze gmina przez nich traci to co mogłaby zyskać na podatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts