Newfie 30.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witajcie! Chcę się zorientować w jakim zakresie cenowym mogą mnie kosztować schody drewniane. Planowane u mnie schody to zabiegowe, wąski stopień - tylko 90 cm, w sumie 17 stopni. Podzielcie się doświadczeniem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 malo danych jaki material ? azurowe czy z podstopniami ? jakie wangi ? jakie tralki ? .... a krotko mowiac: da sie za 8k, da sie za 28k tez .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 01.10.2007 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Nie mam jeszcze bardzo sprecyzowanych Na pewno drewno twardsze niż sosna, ażurowe. Domyślam się że tak jak wszystko, można kupić za bardzo duże pieniądze, ja miałam raczej na myśli "stany dolne" przedziału - schody mają być proste, funkcjonalne, estetyczne, nie będą ozdobą salonu ponieważ są w klatce schodowej, bez zbytecznych upiększeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 01.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 mnie proste ażurowe schody dębowe z podestem i z tralkami metalowo-drewnainymi wyniosły 5500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 01.10.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 LubMar, mogę prosić o kontakt do wykonawcy schodów na priv?Będę wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Moje ażurowe dębowe ze spocznikiem kosztowały 8 tys. Stopień dłuzszy niz u ciebie bo na 1 metr. Zdjęcie wprawdzie nie dokładnie oddające ich urok możesz zobaczyć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Azurowe debowe traliki drewnianie 15 stopni kosztowaly 10 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.10.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Anisia3, schody piękne, please o kontakt do Twojego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Anisia3, schody piękne, please o kontakt do Twojego stolarza Anisia3 nie dawaj chyba ktos tu plagiat chce zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.10.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 gogo5660, na plagiat nie mam szans bo mi się metrowy stopień za chiny ludowe nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Wiesz Chiny ludowe sa wielkie jak stad do LA. a stopnie tylko 0,8 chyba maja. A wiesz kazde schody robione sa robione indywidualnie do danego domu i gustu wlasciciela i mozliwosci pomieszczenia ich w danej przepraszam dziurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 04.10.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To chyba tym bardziej plagiat nie wchodzi w rachubę a jedynie rozsądek wykonawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 05.10.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 LubMar, mogę prosić o kontakt do wykonawcy schodów na priv? sorki Newfie, nie zaglądałem tutaj nie wiem czy gościowi spod Lublina (a dokładniej Lubartowa ) będzie się chciało naginać na Śląsk skoro tutaj nie wyrabia się z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Newfie jak jesteś z południa to masz szansę, że mój stolarz, a właściwie to stolarz Agduś, do ciebie przyjedzie. Ja byłam chyba osotania osobą z Polski dso której się pofatygował, bo teraz sam mówił, ma mnóstwo roboty w Krakowie, czyli rzut beretem od siebie, ale namiar wysyłam ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.10.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Koszt schodów jest zawsze bardzo wysoki . Bo na końcu budowy Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaki1524 17.04.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja mam kontakt do fajnego i taniego stolarza kosz 1 stopnia+ podstopień waha sie w okolicach 300-400zł ale to tez zależy od wielkości i ilości ponieważ jak jest więcej schodów to zawsze można wynegocjować jakiś rabacik ;D Ale najlepiej było by zadzwonić do niego i się zapytać bo każde schody są inne i ceny też są różne. Jak by ktoś chciał numer to prosze pisać!!! Ale schody w jego wykonaniu są naprawdę piękne!!! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts