majki 29.07.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Witam Poszukuję działki na obrzeżach Łodzi lub Pabianic lub w samych tych miastach. Najchętniej z mediami : woda/prąd/gaz/telefon/kanalizacja.Kontakt : Michał - 042 215 08 83, po 18 Pozdrawiam Forumowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 01.08.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Na odzew nie liczyłabym za bardzo. zaglądają tu głównie Ci którzy poszukują działki, budują się albo już prawie wybudowali. Dlatego niestety będziesz musiał pojeździć i poszukać. Ja mam działkę zupełnie w drugim końcu Łodzi (wyjazd na Stryków).Dość ładne działki są w Ksawerowie - ostatnio widziałam bo znajomi budują tam dom. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.08.2003 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Szukam, szukam, nic innego ostatnio w pracy nie robię Ale Ksawerów..., fajnie muszę popytać, chociaż słyszałem, że są tam problemy z kanalizą, a na tym mi zależy dosyć istotnie. Ale dzięki za odzew. Mam pytanie jeśli mogę : jakie mieliście koszty np. podłączeń mediów, fundamentów, murów. Byłbym ogromnie wdzięczny za informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaxja 27.12.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 jak w temacie,jesli ktoś ma informacje na ten temat to bardzo prosze o maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts