Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do nietypowego dziennika Kasiorka

Recommended Posts

Dzięki serdeczne

Teraz nastąpi malutka przerwa w pisaniu,w przyszły poniedziałek mam dostać już gotowe plany przebudowy i wtedy zacznę na całego.

Dla mnie to mieszka nie jest tak samo ważne jak Wasze domy dla Was.Pierwsze własne i wymarzone.

Wczoraj zaprosili nas nasi przyszli sąsiedzi którzy juz tam mieszkają i naprawdę doznałam szoku.Nie macie pojęcia jak pięknie wygląda panorama Wa-wy w zachodzącym słońcu,tym bardziej że słońce "wchodzi"do mieszkania

Nie wiem, czy ten wątek jest najlepszym miejscem na mój post, ale muszę przyznać że ostatnia lektura Twojego dzinnika przyprawiła mnie o ból żoładka (dosłowny).

Z wdzięcznością przyjęłam Twoją radę ( po którą zwróciłam się targana niepewnością i niemożnością podjęcia samodzielnej decyzji) Cyt."

Myślę że powinieneś podziałać kontrastem jasne-ciemne.W kuchni i jadalni ciemne proste w formie meble z jasną podłogą.Może uda Ci się położyć w jadalni i kuchni jednakowy gres.Natomiast w salonie podłoga z jatoby i jasne meble tapicerowane,czyli sofa,fotele czy co tam chcesz postawić.Chodzi o to aby wnętrze nie było jednolite. "

A teraz piszesz, że w swoim mieszkaniu dasz jednolite podłogi!!!

Zgadza się,ale będę miała ciemne meble .W salonie,kuchni i holu będzie jednakowa podłoga jasna z gresu + meble z czereśniowego drewna .A w pokojach jasna podłoga z klonu i również ciemne meble. :wink:

I nie chodziło mi o kontrast salon-jadalnia,tylko raczej podłoga-meble :wink:

• 6 months później...

Kasiorku :) , przeczytałam, że wróciliście już z urlopu (mam nadzieję, że się udał :) ).

Chcę w tym miejscu jeszcze raz podziękować Ci za gościnę po Spotkaniu Forumowiczów :) !

Jesteś cudowną osobą, masz genialnego męża, fantastyczną córkę i olśniewające mieszkanie :) :) :) !!!

Dziękuję i pozdrawiam :) !