Teska 29.07.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 nio....nareszcie...fajnie ze zaczełaś pisać...czekam na c.d swoja droga z 13 piętra musi być piękny widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.07.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 witamy wśród piszących ceny tych projektów rzeczywiście odlotowe pozdrawiam i zyczę wytrwałości w pisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.07.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Fajnie Kasiorku, że zaczęłaś pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.08.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Dzięki serdeczneTeraz nastąpi malutka przerwa w pisaniu,w przyszły poniedziałek mam dostać już gotowe plany przebudowy i wtedy zacznę na całego.Dla mnie to mieszka nie jest tak samo ważne jak Wasze domy dla Was.Pierwsze własne i wymarzone.Wczoraj zaprosili nas nasi przyszli sąsiedzi którzy juz tam mieszkają i naprawdę doznałam szoku.Nie macie pojęcia jak pięknie wygląda panorama Wa-wy w zachodzącym słońcu,tym bardziej że słońce "wchodzi"do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 11.08.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Nie wiem, czy ten wątek jest najlepszym miejscem na mój post, ale muszę przyznać że ostatnia lektura Twojego dzinnika przyprawiła mnie o ból żoładka (dosłowny). Z wdzięcznością przyjęłam Twoją radę ( po którą zwróciłam się targana niepewnością i niemożnością podjęcia samodzielnej decyzji) Cyt." Myślę że powinieneś podziałać kontrastem jasne-ciemne.W kuchni i jadalni ciemne proste w formie meble z jasną podłogą.Może uda Ci się położyć w jadalni i kuchni jednakowy gres.Natomiast w salonie podłoga z jatoby i jasne meble tapicerowane,czyli sofa,fotele czy co tam chcesz postawić.Chodzi o to aby wnętrze nie było jednolite. " A teraz piszesz, że w swoim mieszkaniu dasz jednolite podłogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.08.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Zgadza się,ale będę miała ciemne meble .W salonie,kuchni i holu będzie jednakowa podłoga jasna z gresu + meble z czereśniowego drewna .A w pokojach jasna podłoga z klonu i również ciemne meble. I nie chodziło mi o kontrast salon-jadalnia,tylko raczej podłoga-meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 11.08.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Czereśniowy kolor mebli to też mój faworyt (nawiasem mówiąc kuchnie planuję z BRW, o którym swego czasu dobrze pisałaś).Czuję, że znowu jestem w punkcie wyjścia, a ból żołądka każe mi zastanowić się czy aby nie wykończę się wcześniej niż dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.02.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Kasiorku , przeczytałam, że wróciliście już z urlopu (mam nadzieję, że się udał ). Chcę w tym miejscu jeszcze raz podziękować Ci za gościnę po Spotkaniu Forumowiczów ! Jesteś cudowną osobą, masz genialnego męża, fantastyczną córkę i olśniewające mieszkanie :) !!! Dziękuję i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.02.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.02.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Mam nadzieję, że będę miała okazję się kiedyś zrewanżować :) ! Pozdrowienia dla Rodzinki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 a ja jeszcze nie doczytałam ze już sie pojawiłaś - ale za sprawą Elli (dzieki Ella ) już właśnie widzę i również chciałam podziękowac za wygodną kanapę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 07.03.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.03.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 zapraszam do obejrzenia mojego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 08.03.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Kasiorku, jestem pod ogromnym wrażeniem. Nic dodać nic ująć.Królowa wnętrz http://smile.smilies.nl/1794.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.03.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.03.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Super, pięknie, zapiera dech!Prosimy o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts