stukpuk 30.09.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dobry wieczór kochane forumki i forumowicze!!! Wczoraj powróciłem z Holenderskiej półrocznej tułaczki za "euraczami" na budowę naszego domku!!! Miałem małe problemy z ponownym zalogowaniem. Od jutra kolejne starcie z urzędasami o pozwolenie na budowe!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz witam ponownie wszystkich nowych i starych znajomych!! teraz trzeba uzupełnić dzieniczek budowy!!!!!!! jupi jupi jupi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witaj Stuk , fajnie, że znowu jesteś . Stęskniliśmy się za Tobą!! Mam nadzieję, że opowiesz nam co nieco w swoim dzienniku jak Ci tam było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.09.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 cześć stukpuk to już pół roku? może wkleisz w gębach fotkę - sprawdzimy, czy dużo się zmieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.09.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 heloł Stukpuk witam i fajnie, że z tarczą - znaczy... eurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 cześć stukpuk to już pół roku? może wkleisz w gębach fotkę - sprawdzimy, czy dużo się zmieniłeś Dobry pomysł!!!!!! Tylko zrobie porządek ze zdjeciami! mam ich 823!!!!! Tylko wagi nie podam Szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.09.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 cześć stukpuk to już pół roku? może wkleisz w gębach fotkę - sprawdzimy, czy dużo się zmieniłeś Dobry pomysł!!!!!! Tylko zrobie porządek ze zdjeciami! mam ich 823!!!!! Tylko wagi nie podam Szkoda gadać. no nie mów, że aż tak bardzo schudłeś to od tej pracy pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 cześć stukpuk to już pół roku? może wkleisz w gębach fotkę - sprawdzimy, czy dużo się zmieniłeś Dobry pomysł!!!!!! Tylko zrobie porządek ze zdjeciami! mam ich 823!!!!! Tylko wagi nie podam Szkoda gadać. no nie mów, że aż tak bardzo schudłeś to od tej pracy pewnie... Tak schudłem? Na początku chudłem jak burza!! Potem dojechałe żonka. I trzymałem się dalej twaro, ale przyszedł zabójczy miesiąc wrzesień!! Mniej godzin pracy i z nudów wcinałem sobie ekstra kolacyjki, hihihiihii Nie bez znaczrenia też była zapewne kolacja pożegnalna sponsorowana przez szefa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witaj Stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dziękuje za miłe przyjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dziękuje za miłe przyjęcie. OJ,MIŁE TO BĘDZIE JAK ZDJĘCIA WKLEISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.10.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witaj synu marnotrawny Dawaj te zdjątka i życzę Ci szybkiego pozwolenia od urzędasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam.I skarbówka też wita:"Podatkowy ból głowy Polaków w Holandii"http://www.tvn24.pl/0,1523309,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts