grych 30.09.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam; jestem tu nowy, ale postanowiłem się tu "zapisać" bo może w końcu znajdę jakiegoś prawdziwego fachowca... ale zacznę od początku - rok temu zrobiłem kuchnię - tzw fachowcy z Kalisza, spartolili mi kilka rzeczy; w tym roku chciałem zrobić następne pomieszczenia (od 2 lat mieszkam w domu po babci i wszystko do remontu) i postanowiłem odnowić werandę i przedpokój ale odnowić przez duże "O" włącznie z wymianą drzwi wejściowych... ustawionego miałem fachowca, z którym też umówiłem się, że zrobi mi wnękę do drzwi (stare były dużo większe, należało odpowiednio przymurować) Ja się na tym nie znam, dlatego to co zrobił (we wtorek, a ponieważ musi to wyschnąć jeszcze jestem bez drzwi wejściowych) przyjąłem be zastrzeżeń (oczywiście krzywo, ale stwierdził, że i tak trzeba będzie obrobić to kartongipsem. Jak dzisiaj zobaczył to mój teść to aż się za głowę złapał... ale dość - poszukuję kogoś, kto rzeczywiście rzetelnie wykona mi prace remontowo-wykończeniowe - wylewka w przedpokoju, dodatkowa ścianka z kartongipsu, płytki na werandzie, przygotowanie ścian i pomalowanie oraz wytapetowanie, sufit też w kartongipsie. W sumie już nie chodzi o czas ani o kasę... tylko o Fachowca przez duże "eF" Może ktoś zna kogoś takiego z regionu Ostrowa Wlkp. lub Kalisza, bardzo proszę o pomoc. Jedynie kogo mogę polecić to firmę z Kalisza, która montowała mi okna... oczywiście też znajomi, ale naprawdę przyłożyli się do montażu - firma mieści się w Kaliszu, właścicielem jest Piotr Kwiatkowski, jeżeli ktoś chciałby namiar to proszę na priv; oprócz okien sprowadza i montuje także drzwi i żałuję że nie zamówiłem drzwi u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/88151-remont/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts