JoShi 24.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ok dziękuję. ja na razie mam białe ściany i do tematu podeszłam trochę od końca - wybrałam firmę i szukam fajnych kolorów To wcale nie jest od końca, szczególnie, że wybrałaś firmę która oferuje Ci naprawdę bogatą gamę kolorów. Prosto z mieszalnika dokładnie to czego potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk77 02.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jeśli można to się podłączę pod temat. Na opakowaniu beckersa designera 7 podana jest wydajność 16m2 z litra przy jednokrotnym malowaniu. Ja chcę zagruntować to gruntem beckersa i na to 2 warstwy we właściwym kolorze. Ile mam liczyć średnio metrów z litra przy 2 krotnym malowaniu zagruntowanej ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 03.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie, gdzie w Poznaniu można dostać BETONG Beckersa - to farba strukturalna imitująca surowy beton, pytałam w Castoramie, powiedzieli, że nigdy czegoś takiego nie mieli w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie, gdzie w Poznaniu można dostać BETONG Beckersa - to farba strukturalna imitująca surowy beton, pytałam w Castoramie, powiedzieli, że nigdy czegoś takiego nie mieli w sprzedaży ABSOLUTNIE PODŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA aniitomka - ja też szukam Betonga w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam, Przejrzałam forum i znalazłam wiele informacji nt farb beckers. Czy macie może zdjęcia ścian pomalowanych tymi farbami? Może cappucino? chętnie zobaczyłabym jak wyglądają w rzeczywistości zapraszam do mojej galerii - w stopce. ściany w kąciku sypialnym w pokoju mojej córki pomalowana jest Beckersem Cappuccino. bardzo jesteśmy z niej zadowoleni, śliczny kolor, zabrudzenia idealnie się zmywają, dobrze się kładło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 03.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ile mam liczyć średnio metrów z litra przy 2 krotnym malowaniu zagruntowanej ściany ? Trzeba liczyć tak jak jest podane na opakowaniu. Zagruntowaną ścianę i tak należy pomalować 2 razy. Polecam eksperta - odpowiada na wszelkie pytania bardzo chętnie. Nr tel na stronie Beckersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 03.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie, gdzie w Poznaniu można dostać BETONG Beckersa - to farba strukturalna imitująca surowy beton, pytałam w Castoramie, powiedzieli, że nigdy czegoś takiego nie mieli w sprzedaży ABSOLUTNIE PODŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA aniitomka - ja też szukam Betonga w Poznaniu. ostatnio dzwoniłam do jednego z importerów Beckersa i powiedział, że w pl. tej farby raczej się nie dostanie bo wycofali ją z naszego rynku jedyna szansa na jej zakup jest taka, że trafię na sklep gdzie jeszcze takie mają w zapasie ale ponieważ farba nie szła to nikt nie sprowadzał jej prawdopodobnie w takich ilościach aby mieć jeszcze zapas i tak koło się zamyka w każdym razie jeśli udałoby Wam się ją zdobyć to proszę o namiar bo okrutnie jej pragnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 03.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie, gdzie w Poznaniu można dostać BETONG Beckersa - to farba strukturalna imitująca surowy beton, pytałam w Castoramie, powiedzieli, że nigdy czegoś takiego nie mieli w sprzedaży ABSOLUTNIE PODŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA aniitomka - ja też szukam Betonga w Poznaniu. ostatnio dzwoniłam do jednego z importerów Beckersa i powiedział, że w pl. tej farby raczej się nie dostanie bo wycofali ją z naszego rynku jedyna szansa na jej zakup jest taka, że trafię na sklep gdzie jeszcze takie mają w zapasie ale ponieważ farba nie szła to nikt nie sprowadzał jej prawdopodobnie w takich ilościach aby mieć jeszcze zapas i tak koło się zamyka w każdym razie jeśli udałoby Wam się ją zdobyć to proszę o namiar bo okrutnie jej pragnę no to super... a to był mój faworyt na ściany!!! wrrrr.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ostatnio dzwoniłam do jednego z importerów Beckersa i powiedział, że w pl. tej farby raczej się nie dostanie bo wycofali ją z naszego rynku jedyna szansa na jej zakup jest taka, że trafię na sklep gdzie jeszcze takie mają w zapasie ale ponieważ farba nie szła to nikt nie sprowadzał jej prawdopodobnie w takich ilościach aby mieć jeszcze zapas i tak koło się zamyka w każdym razie jeśli udałoby Wam się ją zdobyć to proszę o namiar bo okrutnie jej pragnę mój też!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! ale się wkurzylam, no!!! błagam, dajcie znać, gdybyście ją dorwały - ja ze swojej strony też Wam obiecuję, że dam znać i wykupimy to, co zostało... łeeeeeeeeeeee, ale niefajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 03.04.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no to zonk ;-( ja tez zaplanowalem sobie malowanie scian w nowym mieszkanku beckersem a tu lipa jak widac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.04.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 hm. napisałam do różnych dystrybutorów BECKERSA w Poznaniu, zobaczymy, co odpiszą. ale chyba będzie słabo, bo na sieci też żadna firma nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 03.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 podejrzewam ze skonczy sie na polowaniu na allegro... ostatnio widzialem jakies aukcje chociaz to gotowe farby a nie z mieszalni wiec srednio mi to pasuje ...a tak przy okazji korzystal ktos oze z farb Flugger ? niedaleko mnie jest mieszlania tych farb ... moze beda jakas alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no to zonk ;-( ja tez zaplanowalem sobie malowanie scian w nowym mieszkanku beckersem a tu lipa jak widac .... ale my mówimy o Beckers Betong konkretnie - inne Beckersy są ogólnodostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 03.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no to niezel sie wkrecilem ... uff kamien z serca ale pytanko o flugger'a nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 03.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 monah - obiecuję dać znać ale moje nadzieję właściwie już upadły zastanawiam się nad jakąś alternatywą ale nie mam pojęcia co to może być i gdzie tego szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 07.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mamy u siebie pomalowane ściany całego dołu w kolorze cappucino beckersa oraz powder pink w sypialni. Pomalowaliśmy także sufity białym beckersem. Farba sie super kładzie i kapitalnie się myje wszelkie zabrudzenia nawet szmatką z cifem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 27.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 witajcie , planuje pomalowac sciany beckersem i zastanawiam sie jaki grunt dac pod te farby ... na scianach sa tynki gipsowe robione na mokro ... zastanawiam sie nad sniezka grunt .. czy bedzie odpowiedni pod beckersa ? cene ma dwukrotnie nizsza niz grunt beckersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.07.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 mam nadzieję, ze ta sniezka sie sprawdza. Dziś kupił mój Ł. taki grunt, chcę na zrazie sprawdzić próbki kolorów becersa Na ścianach tez mam gładzie gipsowe. A może ktoś juz używał tej śnieżki i podpowie czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 27.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ja wlasnie wyruszam po ten grunt wiec sie przekonam ... mam nadzieje ze nie spierdzieli mi roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 27.07.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Właśnie skończyłam malować cały dom. Pod wszystkie farby dawałam śnieżkę grunt- pod beckersa również. Wszystko ładnie wygląda, nie ma plam, nic nie odłazi ani się nie łuszczy, więc chyba jest to między innymi zasługą gruntu a nie moich umiejętności- malowałam pierwszy raz. Z czystym sumieniem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts