Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BECKERS - farba, farby: opinie, kolory, malowanie, rodzaje

asia.malczewska

Recommended Posts

ok dziękuję. ja na razie mam białe ściany i do tematu podeszłam trochę od końca - wybrałam firmę i szukam fajnych kolorów :)

To wcale nie jest od końca, szczególnie, że wybrałaś firmę która oferuje Ci naprawdę bogatą gamę kolorów. Prosto z mieszalnika dokładnie to czego potrzebujesz :)

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli można to się podłączę pod temat.

Na opakowaniu beckersa designera 7 podana jest wydajność 16m2 z litra przy jednokrotnym malowaniu.

Ja chcę zagruntować to gruntem beckersa i na to 2 warstwy we właściwym kolorze. Ile mam liczyć średnio metrów z litra przy 2 krotnym malowaniu zagruntowanej ściany ?

Witam,

Przejrzałam forum i znalazłam wiele informacji nt farb beckers. Czy macie może zdjęcia ścian pomalowanych tymi farbami? Może cappucino? chętnie zobaczyłabym jak wyglądają w rzeczywistości

zapraszam do mojej galerii - w stopce. ściany w kąciku sypialnym w pokoju mojej córki pomalowana jest Beckersem Cappuccino. bardzo jesteśmy z niej zadowoleni, śliczny kolor, zabrudzenia idealnie się zmywają, dobrze się kładło.

Czy ktoś wie, gdzie w Poznaniu można dostać BETONG Beckersa - to farba strukturalna imitująca surowy beton, pytałam w Castoramie, powiedzieli, że nigdy czegoś takiego nie mieli w sprzedaży

ABSOLUTNIE PODŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA aniitomka - ja też szukam Betonga w Poznaniu.

ostatnio dzwoniłam do jednego z importerów Beckersa i powiedział, że w pl. tej farby raczej się nie dostanie bo wycofali ją z naszego rynku

jedyna szansa na jej zakup jest taka, że trafię na sklep gdzie jeszcze takie mają w zapasie ale ponieważ farba nie szła to nikt nie sprowadzał jej prawdopodobnie w takich ilościach aby mieć jeszcze zapas i tak koło się zamyka

w każdym razie jeśli udałoby Wam się ją zdobyć to proszę o namiar bo okrutnie jej pragnę :(

Czy ktoś wie, gdzie w Poznaniu można dostać BETONG Beckersa - to farba strukturalna imitująca surowy beton, pytałam w Castoramie, powiedzieli, że nigdy czegoś takiego nie mieli w sprzedaży

ABSOLUTNIE PODŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA aniitomka - ja też szukam Betonga w Poznaniu.

ostatnio dzwoniłam do jednego z importerów Beckersa i powiedział, że w pl. tej farby raczej się nie dostanie bo wycofali ją z naszego rynku

jedyna szansa na jej zakup jest taka, że trafię na sklep gdzie jeszcze takie mają w zapasie ale ponieważ farba nie szła to nikt nie sprowadzał jej prawdopodobnie w takich ilościach aby mieć jeszcze zapas i tak koło się zamyka

w każdym razie jeśli udałoby Wam się ją zdobyć to proszę o namiar bo okrutnie jej pragnę :(

no to super...

a to był mój faworyt na ściany!!!

wrrrr..........

mój też!!!

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

ale się wkurzylam, no!!!

błagam, dajcie znać, gdybyście ją dorwały - ja ze swojej strony też Wam obiecuję, że dam znać i wykupimy to, co zostało...

łeeeeeeeeeeee, ale niefajnie... :cry:

• 3 months później...
Właśnie skończyłam malować cały dom. Pod wszystkie farby dawałam śnieżkę grunt- pod beckersa również. Wszystko ładnie wygląda, nie ma plam, nic nie odłazi ani się nie łuszczy, więc chyba jest to między innymi zasługą gruntu a nie moich umiejętności- malowałam pierwszy raz. Z czystym sumieniem polecam.