xisio 29.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Kupiłem ostatnio puszkę farby pełny mat (designer 3) w sklepie patronackim firmy beckers, wszytko fajnie wiec chciałem kupić wiecej i w supermarkiecie (obi ale tez i inne) znalazłem tą farbę ale wszędzie w oznaczeniach ma naklejkę "VIT" (z przodu puszki i kod paskowy) ta co kupiłem wcześniej nic takiego nie ma. Na infolinii beckersa panna nie wiedziała co to oznacza i zaczeła mi smucić ze to co bez naklejki to baza a z naklejką to biały kolor ( bzdura bo w sklepie sprzedali mi jako normalną białą i świetnie wygląda a puszka i opis identyczny poza napisem VIT. CO TO MOZE OZNACZAĆ ? czy z supermarketu jest inna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h_kwinto 30.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Vit do po szwedzku biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 01.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 odpisał mi beckers: 1. Designer Vaggfarg Helmatt [3] VIT - biała farba do bezpośredniegozastosowania,2. Designer Vaggfarg Helmatt [3] VIT - w bazie A,3. Designer Vaggfarg Helmatt [3] VIT - w bazie C, przy czym bazy służą dozakolorowania w systemie Beckersa. Oznaczenia znajdują się przy kodzie kreskowym. Baza A służy do zakolorowania na jasne kolory, baza C na ciemne, nienależy ich stosować w postaci nie barwionej. dziwne troche bo mam 4 rodzaj farby puszkę Designer Vaggfarg Helmatt 3 bez dopisku vit albo baza A/C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czy ktos z Panstwa ma polamowana w domu ściane fabra firmy Beckers kolor Wood? Bardzo jestem ciekawa jak ten kolor prezentuje sie na scianie. Bede wdzieczna za zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 18.01.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Czy ktoś ma pomalowane pomieszczenie tym kolorem? Chciałabym leciutki kolor ekri, a obawiam sie, ze ten mocno wpada w żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszula 18.01.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mam to farbą pomalowane jedno pomieszczenie i faktycznie wpada w żółty jeżeli chcesz leciutki kolor ekri to polecem Sanflaver z Beckersa mam ten kolor w salonie wygląda ładnie, delikatnie, ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 18.01.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 a czy mogę prosić o fotki obu, będę bardzo wdzieczna, z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 18.01.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 a i jeszcze jedno, rozumiem że ten sunflover jest jaśniejszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 18.01.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 ja polecam Beckresa designer kolor melon. jest to złamana biel wpadająca w eckri i kość słoniową, bardzo fajny kolorek mam pomalowany salon właśnie tą farbą, ale aparat nie jest w stanie oddać tego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 18.01.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 melona mam, wiem jak wygląda, potrzebuję czegoś ciut jaśniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 17.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 czy ktos malował tym kolorem? Szukam ciemnej brązowej farby, a ponieważ mam złe doświadczenia z duluxem cały dom pomalowałam beckersem i dlatego też przymierzam się do tego koloru, Niestety wyjątkowo brakuje wszędzie tego koloru próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.02.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Tego Beckersa akurat nie znam, ale malowałam przedpokój ciemno brązową farbą Czekofashion z Dekorala - wyszło naprawdę nieźle i b.dobrze się malowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 19.05.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ja polecam Beckresa designer kolor melon. jest to złamana biel wpadająca w eckri i kość słoniową, bardzo fajny kolorek mam pomalowany salon właśnie tą farbą, ale aparat nie jest w stanie oddać tego koloru. odświeżam temat też podobał mi się kolor melon, kupiłam próbnik i kolor był fajny, ale gdy mąż pojechał do castoramy to nie było tam koloru melon tylko melon juice, i puszka zamiast białej plastikowej to była metalowa jakaś ciemna, moje pytanko czy to ten sam kolor tylko w innym opakowaniu? bo na próbniku wydawał mi się taki jasny, lekko waniliowy a na ścianie to just mocniejszy i bardziej żółty, pomóżcie please bo chciałam pomalować tym kolorem całą klatkę schodową i salon i nie wiem czy dalej pchać się w ten melon juice czy przemalować melonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.05.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Niureczka tak na całości to będzie za żółto, za mdło moim zdaniem. Tu w połączeniu z bielą, tylko akcenty na wybranych ścianach ... http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrza/700_465_salon_klasyczny_nowoczesny_bialy_bezowy_brazowy_5977879.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 20.05.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Korytarz na poddaszu już jest cały pomalowany na melon juice, ale okna i drzwi i listwy są białe. Tralki też będą białe a barierka dąb. Może nie będzie tak źle jak dojdą jeszcze jakieś dodatki? Może nie będzie mdło ale właśnie nie wiem czy nie za żółto. Czy melon a melon juice to ten sam kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.05.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Na pewno nie ten sam kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 20.05.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 (edytowane) oj to nie dobrzepytanie czy zostawić ten kolor czy przemalować na melon, hmm:confused: Edytowane 20 Maja 2014 przez Niureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.05.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 To różne serie farb: melon http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/beckers-farba-lateksowa-designer-colour-saszetki-z-probkami-kolorow-0-05l-melon.html melon juice http://www.castorama.pl/vaggfarg-colour-melon-juice-2-5-l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 20.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 no właśnie ja mam tą z castoramya myślicie, że w melonie byłoby lepiej, tzn nie żółto i mdło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.05.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 A to nie wiem, nie moje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts