Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zakup instalacji CO w okolicach Krakowa

Gość Grzes z krak

Recommended Posts

Gość Grzes z krak

Czy moze ktos z Was planuje zakup instalacji CO w okolichach Krakowa?

Tzn Grzejniki + piec Vaillant + potrzebne duperele .

Moze połączymy sily razem i uda sie cos wspolnie wytargowac?

Gość Mustafa

wybierz się do Liszek - jest tam pewna firma (której nazwy nie wymienię żeby nie być posądzonym o reklamę) przy głównej drodze idącej przez miejscowość

np piec vaillant ok 500 zł tańszy niż w castoramie (ten sam typ, model)

wszelkie kaloryfery rurki złączki zawory itp - DUŻO tańsze niż w Krakowie

hej Mustafa...

a sprawdzałeś również w innych okolicznych miejscowościach, czy porównujesz tylko do cen Krakowskich? A wykonawca? Znacie jakiegoś, który zrobi instalację dobrze i ładnie? Tzn. równiutko upakowane, oszczędnie i logicznie poprowadzone rurki i inne urządzenia? U mojego teścia inny gość układał wod. kan. a inny c.o różnica jest ogromna... :)

... a... no i niedrogiego :)

Gość Mustafa

szczerze mówiąc to nie przykładalem się zbytnio do szukania poza Krakowem bo

po pierwsze primo mam w okolicy dużo majstrów i wszyscy zgodnie twierdzą że tam jest na prawde tanio

po drugie primo majster, który u mnie robił c.o. i wodę miał od tych cen jeszcze zniżki jako stały klient

no i majstra miałem takiego że sąsiedzi ręczyli za niego glową i rzeczywiście... umówiłem sie na termin, przyjechał, wszystko przywiózł, robi szybko i do późnej nocy (na szczęście tam ine mieszkam), wszystkie rurki równo ulożone i zamocowane, dziury w scianach równiutkie potem wszystko posprzątane - no i cena dobra :-)

ale telefonu do niego nie mam bo on też jest z okolicy - jeśli chcesz jakiś namiar to daj znać a ja zdobędę ten numer