Gość Grzes z krak 29.07.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Czy moze ktos z Was planuje zakup instalacji CO w okolichach Krakowa?Tzn Grzejniki + piec Vaillant + potrzebne duperele . Moze połączymy sily razem i uda sie cos wspolnie wytargowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Mustafa 29.07.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 wybierz się do Liszek - jest tam pewna firma (której nazwy nie wymienię żeby nie być posądzonym o reklamę) przy głównej drodze idącej przez miejscowośćnp piec vaillant ok 500 zł tańszy niż w castoramie (ten sam typ, model)wszelkie kaloryfery rurki złączki zawory itp - DUŻO tańsze niż w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lizard 29.07.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 hej Mustafa... a sprawdzałeś również w innych okolicznych miejscowościach, czy porównujesz tylko do cen Krakowskich? A wykonawca? Znacie jakiegoś, który zrobi instalację dobrze i ładnie? Tzn. równiutko upakowane, oszczędnie i logicznie poprowadzone rurki i inne urządzenia? U mojego teścia inny gość układał wod. kan. a inny c.o różnica jest ogromna... ... a... no i niedrogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.07.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Pewno byłbym tym zainteresowany, ale dopiero w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Mustafa 30.07.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 szczerze mówiąc to nie przykładalem się zbytnio do szukania poza Krakowem bo po pierwsze primo mam w okolicy dużo majstrów i wszyscy zgodnie twierdzą że tam jest na prawde tanio po drugie primo majster, który u mnie robił c.o. i wodę miał od tych cen jeszcze zniżki jako stały klient no i majstra miałem takiego że sąsiedzi ręczyli za niego glową i rzeczywiście... umówiłem sie na termin, przyjechał, wszystko przywiózł, robi szybko i do późnej nocy (na szczęście tam ine mieszkam), wszystkie rurki równo ulożone i zamocowane, dziury w scianach równiutkie potem wszystko posprzątane - no i cena dobra ale telefonu do niego nie mam bo on też jest z okolicy - jeśli chcesz jakiś namiar to daj znać a ja zdobędę ten numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts