Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Ani i Darka - Adriana z Archipelagu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bardzo mi się podoba kolor elewacji + kombi z kolorem dachu, klinkierem i gresem na werandzie tworzą świetna kompozycję. BRAVO

Dzięki Charlie za miłe słowa :D .

Jak widzisz ogrodzenie na razie tymczasowe ale w przyszłym roku planuje również wymurować z klinkieru, oczywiście wtym samym kolorze co klomby i filary.

Witam Darex

Bardzo ładnie u Ciebie. Rzeczywiście ten styl, kolory tworzą domek przytulnym ciepłym i miłym. Gratuluję!

JA jakos nie mogę się przymierzyć do zrobienia zdjęć a tym bardziej do wrzucenia ich na forum, może wkrótce :D

My tez juz skończyliśmy dom na zewnątrz - elewacja, klinkiery, taras (tylko z przodu), na przyszły rok zostaną prace porządkowo - ogrodnicze (oczywiście nie wspomn że marzy mi sie ogród jak u Toli, ale to za paaaare lat)

Pozdrawiam

Edyta

Witam Darex

Bardzo ładnie u Ciebie. Rzeczywiście ten styl, kolory tworzą domek przytulnym ciepłym i miłym. Gratuluję!

JA jakos nie mogę się przymierzyć do zrobienia zdjęć a tym bardziej do wrzucenia ich na forum, może wkrótce :D

My tez juz skończyliśmy dom na zewnątrz - elewacja, klinkiery, taras (tylko z przodu), na przyszły rok zostaną prace porządkowo - ogrodnicze (oczywiście nie wspomn że marzy mi sie ogród jak u Toli, ale to za paaaare lat)

Pozdrawiam

Edyta

Witaj Edyto. Dzięki :D .

A jak tam Twoja Adriana. Dawaj fotki. Już co najmnie parę miesięcy się do nich zbierasz. Przełam lenia :wink:

Witaj 8) :lol:

Widzę ładny domek 8) :lol: No pobajerowałeś z wykończeniówka, nie powiem :p :lol:

Luksfery bardzo ładne. Lubię te matowe. Jednak u mnie nie mogły być takie :( musiały być przeźroczyste bo ich zadaniem jest przepuścić jak najwiecej swiatła. Wybrałam taki wzór w bąbelki, pewnie wiesz jaki :wink: :lol:

Kabinę na górze też bede mieć zabudowaną z 3 stron i drzwi. Zapodaj jakieś wskazówki jak to wykończyc by nie przeciekało i by dopilnować wszystkiego :wink: Jeszcze nie pracowałam nad tym tematem :oops: :wink: :lol: Wiem tylko, że inna byc nie może bo mam słup który musi byc schowany w ściance :lol:

Masz też ładne płytki w windzie :wink: Te ciemne mi się podobają bardzo :lol:

To tyle tak na szybko. Będę śledzić 8) :lol: