Charlie 26.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 bardzo mi się podoba kolor elewacji + kombi z kolorem dachu, klinkierem i gresem na werandzie tworzą świetna kompozycję. BRAVO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.10.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 bardzo mi się podoba kolor elewacji + kombi z kolorem dachu, klinkierem i gresem na werandzie tworzą świetna kompozycję. BRAVO Dzięki Charlie za miłe słowa . Jak widzisz ogrodzenie na razie tymczasowe ale w przyszłym roku planuje również wymurować z klinkieru, oczywiście wtym samym kolorze co klomby i filary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 26.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 O, widzę że mój "łosoś" jest nie tylko na zewnątrz domu ale i w środku na kominku Bardzo ładny ten kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 26.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam Darex Bardzo ładnie u Ciebie. Rzeczywiście ten styl, kolory tworzą domek przytulnym ciepłym i miłym. Gratuluję! JA jakos nie mogę się przymierzyć do zrobienia zdjęć a tym bardziej do wrzucenia ich na forum, może wkrótce My tez juz skończyliśmy dom na zewnątrz - elewacja, klinkiery, taras (tylko z przodu), na przyszły rok zostaną prace porządkowo - ogrodnicze (oczywiście nie wspomn że marzy mi sie ogród jak u Toli, ale to za paaaare lat) Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.10.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 O, widzę że mój "łosoś" jest nie tylko na zewnątrz domu ale i w środku na kominku Bardzo ładny ten kominek. To wina aparatu Na kominku jest brzoskwinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.10.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam Darex Bardzo ładnie u Ciebie. Rzeczywiście ten styl, kolory tworzą domek przytulnym ciepłym i miłym. Gratuluję! JA jakos nie mogę się przymierzyć do zrobienia zdjęć a tym bardziej do wrzucenia ich na forum, może wkrótce My tez juz skończyliśmy dom na zewnątrz - elewacja, klinkiery, taras (tylko z przodu), na przyszły rok zostaną prace porządkowo - ogrodnicze (oczywiście nie wspomn że marzy mi sie ogród jak u Toli, ale to za paaaare lat) Pozdrawiam Edyta Witaj Edyto. Dzięki . A jak tam Twoja Adriana. Dawaj fotki. Już co najmnie parę miesięcy się do nich zbierasz. Przełam lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 26.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To nie wina lenia...Po piewsze nie potrafie zakładać albumu ani tym bardziej wklejać zdjęć. Po drugie mam malukie dziecko i jakoś nie mam zbytnio czasuAle kiedys nadrobie zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.10.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To nie wina lenia... Po piewsze nie potrafie zakładać albumu ani tym bardziej wklejać zdjęć. Po drugie mam malukie dziecko i jakoś nie mam zbytnio czasu Ale kiedys nadrobie zaległości No to mam malukie dziecko Cie usprawiedliwia, ale pamietaj, 3mam za słowo - fotki wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 oj.. sypialnia też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 30.10.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 oj.. sypialnia też mi się podoba Trochę "sterylna" ale z moja alergią - konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 eee tam... jak dla mnie to wcale nie jest sterylna, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 06.11.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No to teraz winda dla gości na dole, koło salonu:http://images33.fotosik.pl/20/bfb0bda92b9b3707.jpghttp://images34.fotosik.pl/20/1ac622de924a5af4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj Darex. Śliczniusi domeczek. I przysypialniana łazienka: http://images34.fotosik.pl/20/68d871439720cee4med.jpg A ja w sprawie kabiny prysznicowej, tej na zdjęciu wyżej. Mniej więcej taką też bym chciała. Napisz proszę jakie są jej wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 06.11.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 90x90, głębokość brodzika 8-10cm, drzwi Cersanit. Nie jest to "pełna kabina", gdyż z trzech strony są ściany: jedna z luksferów i dwie obłożone płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 06.11.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 W górnej łazience, na poddaszu mam podobną kabinę:http://images31.fotosik.pl/20/78a1c1800e28f3acmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Wielkie dzięki. Okazuje się, że ja też tylko taką u siebie zmieszczę. A jak się Wam użytkuje? Czy nie ogranicza z lekka ruchów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.11.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Czy nie ogranicza z lekka ruchów? Absolutnie nie. Wymiar 90x90 jest wystarczający i wewnątrz swobodnie można się obracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj Widzę ładny domek No pobajerowałeś z wykończeniówka, nie powiem Luksfery bardzo ładne. Lubię te matowe. Jednak u mnie nie mogły być takie musiały być przeźroczyste bo ich zadaniem jest przepuścić jak najwiecej swiatła. Wybrałam taki wzór w bąbelki, pewnie wiesz jaki Kabinę na górze też bede mieć zabudowaną z 3 stron i drzwi. Zapodaj jakieś wskazówki jak to wykończyc by nie przeciekało i by dopilnować wszystkiego Jeszcze nie pracowałam nad tym tematem Wiem tylko, że inna byc nie może bo mam słup który musi byc schowany w ściance Masz też ładne płytki w windzie Te ciemne mi się podobają bardzo To tyle tak na szybko. Będę śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Darex witaj!!!! Piękna kuchnia!!!! Powiedz mi proszę, czy robiona na wymiar przez stolarza, czy kupiona w salonie??? Bardzo gustownie urządzony dom!! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Acha! I mamy jeszcze coś współnego Wykusz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts