Darex 12.11.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 mayland, braza - dzięki.Kuchnia robiona na wymiar przez stolarza.Kabina, no cóż, najważniejsze to porządnie potraktować silikonem przy styku ścian z brodzikiem. Aha, i najważniejsze. Zrobić dostęp do syfonu pod brodzikiem. Wiadomo z czasem trzeba będzie wyczyścić lub odetkać a z góry przez otwór odpływowy to raczej trudne zadanie. Zdjęcie górnej łazienki nie obejmuje ścianki z luksferami, które są również matowe ale w kolorze szafirowymPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Fajne hokerki Wygodnie się na nich siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 12.11.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Fajne hokerki Wygodnie się na nich siedzi? Te hokerki to ....wysokie stołki? A zostały mi ze satrego mieszkania i żal mi było sie ich pozbywać. I tak zostały. Teraz to służą jako podparcie du.py, gdy stoi sie przy barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Tak, to te stołki Ja kupiłam już sobie trzy do barku. Dół jak Twoje a siedziska czarne, owalne z niewysokim oparciem dla pooopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 12.11.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ładnych pare lat temu, jak je kupowaliśmy to specjalnie bez oparć, bo mieszkanie malutkie i trzeba było na nie wsiadać jak na konia . Po prostu okrakiem i z której strony było wygodnie. A że nie było stołu do konsumpcji, no to pochylając sie nad talerzem pooopa musiała lekko zwisać z tyłu stołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jakbyście na nich nie siadali to nie widać śladów użytkowania. Maja sie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 12.11.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jakbyście na nich nie siadali to nie widać śladów użytkowania. Maja sie bardzo dobrze Tiaaa. Z daleka i na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy nie ogranicza z lekka ruchów? ... wewnątrz swobodnie można się obracać. A czy we dwoje też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Niesamowity kominek i kuchnia, jak z żurnala. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.11.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czy nie ogranicza z lekka ruchów? ... wewnątrz swobodnie można się obracać. A czy we dwoje też? To zależy. Gabaryty, pozycja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.11.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Niesamowity kominek i kuchnia, jak z żurnala. Super Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czy nie ogranicza z lekka ruchów? ... wewnątrz swobodnie można się obracać. A czy we dwoje też? To zależy. Gabaryty, pozycja.... Tak właśnie myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.11.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czy nie ogranicza z lekka ruchów? ... wewnątrz swobodnie można się obracać. A czy we dwoje też? To zależy. Gabaryty, pozycja.... Tak właśnie myślałam... Ale wiesz, z szaleństwami ostrożnie. Drzwi kabiny szklane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ale wiesz, z szaleństwami ostrożnie. Drzwi kabiny szklane Hihihi... To ja chyba zrobię bez drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 14.11.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ale wiesz, z szaleństwami ostrożnie. Drzwi kabiny szklane Hihihi... To ja chyba zrobię bez drzwi... Oooo. To podręcznik kamasutry by sie przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.11.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oooo. To podręcznik kamasutry by sie przydał. Hahaha... te techniki są mi już znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 14.11.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oooo. To podręcznik kamasutry by sie przydał. Hahaha... te techniki są mi już znane Czy aby na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.11.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oooo. To podręcznik kamasutry by sie przydał. Hahaha... te techniki są mi już znane Czy aby na pewno? Nioooo...hmmm... jednak nie wszystkie Ale nic straconego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 15.11.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Oooo. To podręcznik kamasutry by sie przydał. Hahaha... te techniki są mi już znane Czy aby na pewno? Nioooo...hmmm... jednak nie wszystkie Ale nic straconego... To zabrzmiało jak propozycja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.11.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 To zabrzmiało jak propozycja.... Upssss... soryyyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts