Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Ani i Darka - Adriana z Archipelagu

Recommended Posts

Skalkuluj cenę. Z tego co wiem to tynk silikonowy jest cholerrrrrnie drogi.[/quote

Bardzo ładny domek i widzę, że też macie dosyć wysoki podjazd do garażu. W miom budującym sie domku jest na 4 bloczki i kompletnie nie mam koncepcji co z tym zrobić. Doradż mi co Ty zrobiłeś, aby ten podjazd nie wyglądał jak sarkofag. Może pokażesz jakieś zdjęcie jak u Ciebie wygląda to z bliska - będę wdzięczna.

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Skalkuluj cenę. Z tego co wiem to tynk silikonowy jest cholerrrrrnie drogi.[/quote

Bardzo ładny domek i widzę, że też macie dosyć wysoki podjazd do garażu. W miom budującym sie domku jest na 4 bloczki i kompletnie nie mam koncepcji co z tym zrobić. Doradż mi co Ty zrobiłeś, aby ten podjazd nie wyglądał jak sarkofag. Może pokażesz jakieś zdjęcie jak u Ciebie wygląda to z bliska - będę wdzięczna.

Podjazdu na gotowo jeszcze nie mam :( Na razie podsypany jest tłuczniem i żwirem. Na wiosnę będę robił opaskę wokół domu i podjazd. Nad koncepcją jak zgrać podjazd do garażu i bramy wjazdowej na podwórko dopiero pracuję. Zadanie utrudnione bo nie ma jeszcze docelowej drogi i nie wiem jak zgrać wyskości by później nie rozbierać części podjazdu lub obniżać (podwyższać) bramę wjazdową.

Pozdrawiam.

• 1 month później...

http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie.

Wesołych, radosnych, pełnych uśmiechu, bliskości i miłości

Świąt Bożego Narodzenia,

oraz spełnienia marzeń, realizacji zamierzeń i samych szczęśliwych dni w Nowym Roku.

http://www.polkart.kielce.pl/images/kartki/bn/bn_m_07_09.jpg

• 8 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...