Lookita 30.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Czy ktos uzytkuje Veluxy klapowo-obrotowe?Czy warto az tyle przeplacac w stosunku do obrotowych?Czy pakiety termiczne szybowe warte sa zainteresowania i wydania pieniedzy?Potrzebuje okienka do uzytkowego poddasza,nigdy sie veluksami nie bawilem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wraf 02.10.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 to zależy, u mnie kąt nachylenia dachu to 33 st. do komfortowego życia na uż. poddaszu to chyba warto dołożyć te 260 zł. (w moim przypadku) i cieszyć się widokami, ja mam 6 GHL -ów i 5 GGL- ów i powiem że wrażenia śą diametralnie różne, jęśli masz na co popatrzeć za oknem to się niezastanawiaj tylko bierz, przy dużej ilości warto się potargować o rabat nawet 26 - 27% plus rozpisanie okien na członków rodziny i kolejna ulga w przypadku promocji VELUXA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts