kubaimycha 30.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Szukam w necie zdjęć do wykonania fototapety dla córki-fanki koni...Jest ich dużo, ale wszystkie w małej rozdzielczości...Na allegro są osoby wykonujące takie tapety, ale zdjęcie musi być duże ...Jak, gdzie zdobyć coś takiego ?To poniżej jest za małe, żeby ostrość na tapecie 3x4 była dobra... http://images25.fotosik.pl/91/0e0dac2888b90e57.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 banki zdjęć scan z slajdu na 300 dpi ale to niestety kosztuje pogogluj troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitoo 29.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Rozdzielczość zdjęcia do fototapety musi być co najmniej 300 DPI. Ja robiłem sam zdjęcie do swojej tapety, a jak dałem do drukarni to jeszcze tam poprawili troche i wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Na allegro są osoby wykonujące takie tapety, prosze o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 29.03.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Rozdzielczość zdjęcia do fototapety musi być co najmniej 300 DPI. bez przesady. Takiego zdjęcia nie ogladasz z odleglości kilkudziesięciu centymetrów jak zdjęcia np 10x15. Wszystko zależy jakiej wielkości ma byc ta fototapeta, umejętności laboranta i sprzetu na jakim pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kama 30.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 kubaimycha, W Twoim przypadku pewnie problem juz nieaktualny. Dla innych na przyszlosc - dobry bank fotek http://www.dreamstime.com/ z mnostwem fotek (np. koni ). Ogolnie nie jest drogo. PO pare dolarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga0011 25.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Świetna ta strona ze zdjęciami. Mam tylko pytanie-czy możecie polecić albo odradzić jakąś firmę zajmującą się drukiem fototapet z przesłanego zdjęcia? w internecie znalazłam wolf, http://www.aga.com.pl i jeszcze fototapety.com.pl. Ta ostatnia jakoś najbardziej mnie przekonuje, ale niestety nie weim nic o jakości drukowanych fototapet. Czy ktoś korzystał z usług jednej z tych firm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ja też się zastanawiam nad tą firmą z tarnowa- w sumie koszt niewielki więc i ewentualna strata boleć bardzo nie będzie- tylko trochę mnie te "margonesy" przerażają- za nożyczki trzeba będzie chwycić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 27.06.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ja sobie ostatnio drukowałam takie fototapety w ten sposób. Drukarnia wielkoformatowa /druk na folii samoprzylepnej/ fote naklejałam na pcv 2mm i dopiero pcv do ściany. Wiem wtedy, ze tapeta jest idealnie gładka. Próbowałam najpierw kleic bezposrednio do ściany ale niestety mimo gładzi widać kazdą nierównośc ,kazde ziarenko piasku. Monika $ Seba Broń boże nozyczki. Tylko i wyłacznie ostry noż do tapet i bardzo długa linijka lub cos podobnego do linijki. Najlepiej tnie sie na duzym stole na szkle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 27.06.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 mam adres e- mail do pana który ma firmę w Tarnowie. zamawiałem w niego[email protected] - adres firmowy więc chyba mogę wejdź na stronę http://www.istockphoto.com/index.php wpisz szukane słowo a wyświetli ci się ogrromna ilość zdjęć wybierz sobie to które ci pasuje pomierz ścianę zadaj pytanie na e-maila który podałem o koszt itd. zdjęcie kosztuje parę groszy a wykonanie to nie wiem ale napewno kilkaset zł jeżeli jest bardzo wielki format. wszystko prześlą ci kurierem razem z klejem i faktórą. miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 01.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Tak jak juz Ci napisano doskonałej jakości zdjęcia sa na Istockfoto, możesz tez rzucić okiem na http://www.fotolia.pl tez maja doskonałe zdjęcia, możesz sortowac wg tematu i wg jakości (rozmiaru powiększenia).Co do ceny to wychodzi różnie - od kilkunastu zl za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluecanvas.pl 23.04.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dorzucę istotną chyba informację. Istotne prócz DPI są ilości pikseli pliku źródłowego.Jeśli zdjęcia z baz to tylko w rozmiarach XXL, a najlepiej pytać wykonawcę tapety o ocenę jakości konkretnego zdjęcia przed kupnem w odniesieniu do oczekiwanego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 06.11.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 szukam fototaperty z widokiem, widokami z Chorwacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qemiko 06.11.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 No to na fotolii znajdziesz co najmniej kilka. Poza tym poszperaj w darmowych agregatach zdjęć, czasem są zdjęcia w dobrej jakości do druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts