Slavecky 30.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam, tylko proszę nie odsyłajcie mnie do archiwum bo taka ilość postów jest nie do przerobienia A więc do rzeczy! Otóż kupiłem działki w gminie Miłomłyn o łącznej pow. 2,5ha. I tak sobie koncypuję co wpisać we wniosku w wydanie warunków zabudowy... Wykoncypowałem, że najłatwiej będzie wystąpić o zabudowę zagrodową... Czemu? Ano: - mam "aż" prawie 2,5ha ziemi rolnej - wystąpiłem do A.R.i M.R. o numer dla gospodarstwa więc będę rolnik "pełną gambą" - na 2 moich działkach (po kawałku na każdej) jest nieużytek (sklasyfikowane na mapie literką N), na którym mieszczą się ruiny siedliska, - ww. działki mają dostep do drogi gminnej, - moje 2 działki, gdzie jest nieużytek graniczą przez drogę gminną (od wschodu) z działką na której są zabudowania gospodarskie, - przez jedną z moich działek biegnie linia średniego napięcia (wg wstępnych info z Energa Miłomłyn można założyć transformator i podłączyć prąd) Minus to fakt, że do najbliższych zabudowań mam 350-400m... Czy ktoś z Was "walczył" z takim tematem? Czy dobrze kombinuję? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Pozdr S. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/88176-zabudowa-zagrodowa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts