d5620s 30.09.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 01.10.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Fajne drzwi. Ciekawe w jakiej cenie? Ja wybrałam włoską szybę mleczną z klejonego szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 01.10.2007 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 około 1400 brutto za skrzydło z ościerznicą i maskownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 01.10.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 czy ktos sie jeszcze wypowie? bo zamawiam w czwartek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 W obu linkach widzę te same drzwi No i jak mam doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 02.10.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 W obu linkach widzę te same drzwi No i jak mam doradzić? drugie sę nieco bardziej bogate w zdobienia:( ale na foto tylko w drugich jest mleczna szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 02.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Do tak ozdobnych drzwi pasują mi jedynie witraże. Podkreślą ich dekoracyjność, styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 02.10.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Do tek ozdobnych drzwi pasują mi jedynie witraże. Podkreślą ich dekoracyjność, styl. No właśnie nam witraże nie pasują kompletnie... A bardzo nie podobają mi sie drzwi o nowoczesnych liniach bo zazwyczaj spotykam takie w firmach.... Wybraliśmy pierwszy modej bo jest najmniej klasyczny i ma najmniej ozdobników. Mamy nowoczesne wnęrza ale nie takie designerskie więc drzwi będa pasowały. mam tylko problem z tą szybą.... Na pierwszym zdjęciu jest ten borsuk, co o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Nie jest źle, ale to nie to. Jakoś nie czuję tego klimatu, więc niewiele pomogę. Szkoda, bo tyle osób tu zajrzało i nic. Pozdr Gdybym musiala wybierać między tymi dwoma, to chyba ten borsuk. ale to nie to (powtarzam). Mam bardzo podobne drzwi z prostym witrażykiem na środku, taki motyw małej lilijki. Może tym się za bardzo sugeruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 02.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Do tek ozdobnych drzwi pasują mi jedynie witraże. Podkreślą ich dekoracyjność, styl. No właśnie nam witraże nie pasują kompletnie... A bardzo nie podobają mi sie drzwi o nowoczesnych liniach bo zazwyczaj spotykam takie w firmach.... Wybraliśmy pierwszy modej bo jest najmniej klasyczny i ma najmniej ozdobników. Mamy nowoczesne wnęrza ale nie takie designerskie więc drzwi będa pasowały. mam tylko problem z tą szybą.... Na pierwszym zdjęciu jest ten borsuk, co o nim sądzicie? No to błąd w wyborze. Ta stylistyka ni w ząb nie pasuje do nowoczesnych wnętrz. Wybór szyby nic tu nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 02.10.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Do tek ozdobnych drzwi pasują mi jedynie witraże. Podkreślą ich dekoracyjność, styl. No właśnie nam witraże nie pasują kompletnie... A bardzo nie podobają mi sie drzwi o nowoczesnych liniach bo zazwyczaj spotykam takie w firmach.... Wybraliśmy pierwszy modej bo jest najmniej klasyczny i ma najmniej ozdobników. Mamy nowoczesne wnęrza ale nie takie designerskie więc drzwi będa pasowały. mam tylko problem z tą szybą.... Na pierwszym zdjęciu jest ten borsuk, co o nim sądzicie? No to błąd w wyborze. Ta stylistyka ni w ząb nie pasuje do nowoczesnych wnętrz. Wybór szyby nic tu nie zmieni. A skad wiesz jaka to stylistyka? Nie bedzie rustykalna więc bez witraży. Mamy dużo mebli z naturalnego drewna egzotycznego w tym samym odcieniu w dodatku na meblach jest niemal identyczne przetłoczenie a jednak należą do nowoczesnej linii, do tego wykończenia drewniane przy podłogach w połączeniu z gresem. Nowoczesne drzwi typu "kwadraty" wyglądałyby przy tym nie na miejscu, w dodatku ta okleina u większości producentów..... Pytałam tylko o wasze zdanie na temat szyby a Wy kochani wypowiadacie się, że drzwi nie pasują do stylu mojego domu, o którym jeszcze nie macie pojęcia. Nowoczesność niejedno ma imię, a większosc forumowiczów utożsamia ją tylko i wyłącznie z a) laboratoryjnymi kuchniami b) stylem masowym IKEA, który np mi nie pasuje. nie mam w domu kubistycznych form, a nowoczesna lampa nie sprowadza się do halogenków. Jest sporo innych linii kwalifikowanych do nowoczesnych. Suma summarum te drzwi na pewno pasują. Co z ta szybą?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Pytałam tylko o wasze zdanie na temat szyby a Wy kochani wypowiadacie się, że drzwi nie pasują do stylu mojego domu, o którym jeszcze nie macie pojęcia. Co z ta szybą?????? Przykro mi, że w taki sposób odbierasz moją wypowiedź. A z pewnością Morwa ma prawo do wypowiedzenia własnej opinii.Ja też nie mam antyków, a uważałam, że takie drzwi pasują. Pamiętaj, że to Twój dom i Ty masz się w nim dobrze czuć. A co człowiek to inne zdanie. A skoro pytasz, to odpowiadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 02.10.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Amtla-nie komentowałam Twojego posta:) Po prostu trzeba chyba znać przedmiot rozważań żeby mówić "błędny wybór"? Ciesze się ze wszystkich konstruktywnych opinii... W takich sytuacjach można zapytać " Czy na pewno będą pasowały?" "Jakie masz konkrestnie meble?" A nie od razu z grubej rury że bezguście jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 02.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ja gdybym miała wybierać spośród tych dwóch, też wybrałabym te pierwsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.10.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Moim skromnym zdaniem, takie drzwi wcale nie muszą mieć witrażyków, ale też nie pasowałaby mi szyba zupełnie gładka, bo wyglądałaby za delikatnie do bądź co bądź solidnie wyglądających drzwi.d5620s, ja wybrałabym borsuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Te pierwsze też mi się bardziej podobają. Mam podobny kolor drzwi, ale szyby są mniejsze i mam mleczne. Wydaje mi się, że przy takiej sporej tafli mleczna nie będzie wyglądała najlepiej. Borsuk chyba lepszy, a może możesz jeszcze powybierać wśród tych szyb, albo zamówić nie oszklone i sama wybrać szybę u szklarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buszka71 03.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 jak dla mnie zdecydowanie drzwi nr 2. Nie lubie szyb z fakturą, witraży etc. Najbardziej podobaja mi sie te najprostsze. Pewnie nasze opinie niewiele Ci pomoga, bo w koncu jest ich tyle, ile osób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mamy nowoczesne wnęrza ale nie takie designerskie więc drzwi będa pasowały. mam tylko problem z tą szybą.... Na pierwszym zdjęciu jest ten borsuk, co o nim sądzicie? Jak Ci nie wstyd! Biedny, wyzyskiwany borsuk pewnie siedzi w jakiejś piwnicy i sierść sobie wyrywa szantażowany przez kapitalistycznych wyzyskiwaczy! A serio , to chyba mleczna szyba jest bardziej neutralna i do wszystkiego pasuje, ja głosuję za mleczną. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 03.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Szyba w drzwiach numer 2 (moim skromnym zdaniem).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.10.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 O raju-zdania podzielone jak przed wyborami:) Zliczę glosy-do jutra macie jeszcze szanse zagłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts