MRJDomańscy 01.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam! Budujemy z max-ó (kiedyś tynk beż/kremowy) zastanawiamy się nad rynnami. Kolor grafit, ale materiał. Plastik czy stal powlekana?? Proszę o radę. Czy ktoś ma Lindab i jest zadowolony,jak u nich z kolorem po latach?? Czy może plastik...ale z tego co wiem, ten bardzo płowieje od słońca Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 01.10.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 witaj mam Galeco plasik czarne od 2 lat. Nic się nie dzieje, nie zmieniają koloru. Zobaczymy jak będzie dalej. Dach Braas grafitowy. Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.10.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Cześć My dopiero będziemy mieli Braasa grafitowego, ale rynny mają być Lindaba też "grafitowe"Takie : http://www.lindab.pl/frameset/run_frameL3.asp?LangRef=29&Area=28&topID=3&ArticleID=16016&MenuID=255&Template=../templates/a_masterweb_standard.asp&ExpandID=968&T=39&P=16012Choć to nie oddaje tak realnie do końca koloru ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 01.10.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 do majki:W jakiej cenie kupujecie Lindab grafit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 MRJDomańscy - odpowiedź wysłałem mailem pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 01.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Majki,dokladnie jak Wy,my mamy takie zestawienie...dach i rynny,wszystko czeka na zamontowanie.....lada tydzien....Braas,podwojne S....chyba bedzie ladnie co?pozdrowki dla All.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Lookita - no to witamy w klubie My dopiero tak pod koniec listopada, ale też już doczekać sie nie mogę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarabanda 01.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Do grafitowej dachówki Euronity mamy rynny plastkowe firmy Bryza (10-letnia gwarancja) i wyglądają bardzo dobrze. Na mój gust, oczywista.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 01.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Majki,lodzkie mi jest bliskie,choc buduje w mazo...ale rodem jestem z lodzkiego...dekarz ma wejsc za tydzien,rynny leza pod plotem od 3 dni,jakies szwedzkie plakietki maja...dziwny jezyk....ale ladne,choc dopiero na domku sie zaprezentuja,Braasik lezy tez juz od 3 miesiecy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Hello, na dachu mam grafitowego Braasa, a rynny grafitowe Marleya. Jest OK. Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts