Gość wolfik 29.07.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Jak w temacie. Prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 02.08.2003 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Mi przedstawiciel Y zaproponował ok. 5%. Ale to jest śmieszny upust, bo tyle to ja na dzieńdobry dostałem w PSB, a jak podpiszę im deklarację, to dadzą mi więcej.Pytaj po hurtowniach i zamelduj, co wywojowałeś. Powodzenia Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Artrok 03.08.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Nie kupuj Ytonga można dostać pustaki komórkowe innych firm o takiej samej jakości a dużo tańsze. Wiem bo mam dom z takich pustaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 08.08.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Artrok:Właśnie przechodzimy z Y na polski BK. Planujemy jednowarstwową o gr.36cm odm. 400 na klej.Mógłbyś podać z czego się konkretnie wybudowałeś i gdzie i za ile kupowałeś?Podaj, proszę, grubość ściany, odmianę, producenta i ile można wytargować w hurtowniach.Dzięki, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts