sailor_ro 01.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 witamjak w temaie,korzystał ktoś,jakieś informacje,wrażenia itd.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 02.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Skorzystałem.Szybka obsługa, szybka wypłata kasy, dobre warunki. W wyszukiwarce znajdziesz duzo informacji na temat warunków itp.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 02.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 witam jak w temaie,korzystał ktoś,jakieś informacje,wrażenia itd. pozdrawiam Ja mam własnie kredyt w Nordea. Wszystko spoko tylko widać w obłsudze ,że to jeszcze świeżaki i czasem coś przekręcą albo niedopowiedzą. Ale ogólnie szybko naprawiają swoje błędy lub niedopatrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokonewka 03.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 My też spłacamy kredyt w Nordea, jesteśmy zadowoleni (na tyle, na ile można być zadowolonym z konieczności spłacania kredytu). Są dosyć elastyczni - uwzględniają dziwne hipoteki (na ziemię - nie każdy bank się na to godzi), dziwne dochody (nieregularne umowy o dzieło/zlecenie). Dla zawiłych sytuacji kredytowych to dobry wybór. I rzeczywiście decyzja była szybko, wypłata u nas się opóźniła z powodu świąt, ale zaraz po świętach pieniądze były na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 03.10.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hey Dzieki za wszystkie odpowiedzi.Myślę że Nordea to może być coś dla nas.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts