Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karminowy świat czyli @nia zaprasza do środka :)

nia

Recommended Posts

Zapraszam wszystkich w moje skromne progi :)

Mam nadzieję, że się spodoba i życzę miłego zwiedzania...

Wiele nam jeszcze zostało do zrobienia, zwłaszcza prac ogrodowych ale nie mogłam się doczekać, żeby nie podzielić się z Wami tym co już jest...

i choć zdjęcia robione "na biegu", często z dzieckiem na rękach, które usiłowało koniecznie włożyć palce w obiektyw to mam nadzieję, że co nieco już widać...

za chwilę ciąg dalszy....

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję!!! Domek i wnętrza pierwsza klasa!

Proszę o informację co to za mebelki, z których jest zrobiona toaletka? Chodzi mi o firmę (chyba, że robione były na zamówienie :-( ).

A i jeszcze jedno: jaki masz kolor mebli kuchennych?

Pozdrawiam

Toaletka jak i cały zestaw do sypialni były zamawiane w salonie meblowym, dla którego ktoś je wykonuje.

A co do koloru mebli w kuchni - jak i zresztą wszystkich mebli na parterze to jest to dąb barwiony na Venge - zarówno drzwi i meble były malowane tą samą bejcą.

Piękny domek, wspaniale wykończony, podziwiam i zastanawiam się

Skąd @nia i inni formułowicze, którzy prezentują swoje domki biorą siły by tak dopracować detal i stworzyć tak miłe

i wyjątkowe miejsca i wnętrza. Gratuluję!!!

czasami sił brak... nieprzespane noce i zszarpane nerwy... ciągłe zmiany, ciągłe poprawki, ciągłe użeranie się z fachowcami, którzy znowu coś popsuli...

na szczęście to już prawie koniec - teraz zostały tylko drobiazgi...

miło mi, że efekt końcowy się podoba :)

@niu, twój domek "podglądam" już od jakiegoś czasu i jest dla mnie inspiracją. I dlatego mój pierwszy post właśnie tutaj i jeszcze dlatego że nasza Karmina też "rośnie" pomalutku :D Żałuję tylko że na forum Muratora trafiłam tak późno, bo wprowadzonych zmian, o zgrozo, byłoby więcej. Podłogi super, gres cudo, i ta kuchnia... cudnego karminowego życia pozostaje życzyć.

Pozdrawiam

Kasia