nia 01.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zapraszam wszystkich w moje skromne progi Mam nadzieję, że się spodoba i życzę miłego zwiedzania... Wiele nam jeszcze zostało do zrobienia, zwłaszcza prac ogrodowych ale nie mogłam się doczekać, żeby nie podzielić się z Wami tym co już jest... i choć zdjęcia robione "na biegu", często z dzieckiem na rękach, które usiłowało koniecznie włożyć palce w obiektyw to mam nadzieję, że co nieco już widać... za chwilę ciąg dalszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 01.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ale piękny domek wszytko dookoła ładnie wykończone, no i w środku....!Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 01.10.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 no to idziemy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam Pięknie, pięknie i w dodatku moje ulubione kontrastowe zestwienie kolorów ! Zdradź jaki masz gres w hallu. Ale najbardziej zazdroszczę ci tarasów zwłaszcza tego za szkłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 01.10.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a teraz zapraszam na piętro: wkrótce zdjęcia z drugiej łazienki i postępów prac ogrodowych więc zapraszam to zaglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 01.10.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 @chopinetka gres na parterze to Nowa Gala - bardzo ładnie się błyszczy i muszę przyznać, że pomimo moich obaw w ogóle nie jest śliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Tak właśnie myslałam i bardzo się ciesze, że bedę miała chyba ten sam - trudno powiedzieć bo zdjęcia jednak trochę przekłamują. Jak możesz zdradzic mi cene to bardzo cię proszę najlepiej na priv. Naprawdę dom super, napisz czy to twoje dzieło czy projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 01.10.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 dom to projekt "KARMINA" z Archipelagu - tyle, że niewiele z tego projektu pozostało - nanieśliśmy chyba ze 20 zmian, jak nie więcej... nie zawsze ze względów estetycznych - często z praktycznych, ale teraz przynajmniej jest funkcjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aa_bb_cc 01.10.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Gratuluję!!! Domek i wnętrza pierwsza klasa! Proszę o informację co to za mebelki, z których jest zrobiona toaletka? Chodzi mi o firmę (chyba, że robione były na zamówienie ). A i jeszcze jedno: jaki masz kolor mebli kuchennych? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 02.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Już miałam pytac czy gres na dole nie jest śliski ale doczytałam że nie Dom wygląda imponująco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 02.10.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Gratuluję!!! Domek i wnętrza pierwsza klasa! Proszę o informację co to za mebelki, z których jest zrobiona toaletka? Chodzi mi o firmę (chyba, że robione były na zamówienie ). A i jeszcze jedno: jaki masz kolor mebli kuchennych? Pozdrawiam Toaletka jak i cały zestaw do sypialni były zamawiane w salonie meblowym, dla którego ktoś je wykonuje. A co do koloru mebli w kuchni - jak i zresztą wszystkich mebli na parterze to jest to dąb barwiony na Venge - zarówno drzwi i meble były malowane tą samą bejcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWIA W. 02.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Bardzo, bardzo ładny dom i ciekawe , ciepłe i śliczne wnętrza. Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 02.10.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Bardzo, bardzo ładny dom i ciekawe , ciepłe i śliczne wnętrza. Gratuluję !!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domisia 02.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Piękny domek, wspaniale wykończony, podziwiam i zastanawiam sięSkąd @nia i inni formułowicze, którzy prezentują swoje domki biorą siły by tak dopracować detal i stworzyć tak miłe i wyjątkowe miejsca i wnętrza. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buszka71 02.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ja mam pytanie odnośnie krzeseł/homekrów w kuchni?Gdzie były kupione i w jakiej cenie?Wlaśnie czegoś takiego szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 02.10.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Piękny domek, wspaniale wykończony, podziwiam i zastanawiam się Skąd @nia i inni formułowicze, którzy prezentują swoje domki biorą siły by tak dopracować detal i stworzyć tak miłe i wyjątkowe miejsca i wnętrza. Gratuluję!!! czasami sił brak... nieprzespane noce i zszarpane nerwy... ciągłe zmiany, ciągłe poprawki, ciągłe użeranie się z fachowcami, którzy znowu coś popsuli... na szczęście to już prawie koniec - teraz zostały tylko drobiazgi... miło mi, że efekt końcowy się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 02.10.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ja mam pytanie odnośnie krzeseł/homekrów w kuchni? Gdzie były kupione i w jakiej cenie? Wlaśnie czegoś takiego szukam:) włoskie hokery ze skóry naturalnej kupione na allegro - dużo się naszukałam bo w sklepach są bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.10.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Piękny domek,przytulne piękne wnętrza.Ogólnie PIĘKNIE!!!!!!! Cekam na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 02.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 pieknieaniu, zdradz prosze kolory i wykonawce zewn elewacjibardzo ladneaha i okna - szrosy sa miedzyszybami??jaki profil?jaka firma?Agata z Izabelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 02.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 @niu, twój domek "podglądam" już od jakiegoś czasu i jest dla mnie inspiracją. I dlatego mój pierwszy post właśnie tutaj i jeszcze dlatego że nasza Karmina też "rośnie" pomalutku Żałuję tylko że na forum Muratora trafiłam tak późno, bo wprowadzonych zmian, o zgrozo, byłoby więcej. Podłogi super, gres cudo, i ta kuchnia... cudnego karminowego życia pozostaje życzyć. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts