klaudia11 07.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kujawsko-Pomorskie, Inowroclaw- buduje sie w Toruniu ale ktos poradzil mi zadzwonic do Inowroclawia. Jest tam chyba tylko jedna firma-salon plytek, ktora podaje producent jako swojego przedstawiciela reszta miala drozsze ceny. Zadzwon do producenta.Ps. ja ich szukalam we wrzesniu , wiec byc moze cena troche podskoczyla ale warto przedzwonic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropik 08.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 @niubalustrady powaliły mnie:)rewelacjaprosze o podanie Wykonawcy tego cuda i koszty:)no i oczywiscie lampa nad stołem- rewelacja -co to za firma Gratuluje gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasius23 13.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 a teraz zapraszam na piętro: no i łazienka a właściwie to jej połowa: http://img404.imageshack.us/img404/3751/dsc6877um9.jpg Witam Serdecznie! Dom po prostu wspaniały i chyba tka powinien zostać nazwany. Chciałabym się dowiedzieć jaka jest wysokość ścianki kolankowej w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malma 13.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Aniu mam pytanie odnośnie blatów w kuchni, z czego są wykonane? Wydaje i się że to konglomerat coś w stylu rausoild, corian. Czy miałaś je polerwowane po założeniu do lekkiego połysku i czy widać na nich jakieś rysy? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.02.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 @niu balustrady powaliły mnie:)rewelacja prosze o podanie Wykonawcy tego cuda i koszty:) no i oczywiscie lampa nad stołem- rewelacja -co to za firma Gratuluje gustu balustrady wykonywała firma Grot z Macierzysza wg mojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.02.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Chciałabym się dowiedzieć jaka jest wysokość ścianki kolankowej w łazience. ok.1,2 m, podniesione ponad pół metra w stosunku do oryginalnego projektu wysokość bardzo wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.02.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Aniu mam pytanie odnośnie blatów w kuchni, z czego są wykonane? Wydaje i się że to konglomerat coś w stylu rausoild, corian. Czy miałaś je polerwowane po założeniu do lekkiego połysku i czy widać na nich jakieś rysy? pozdr to nie do końca konglomerat - to Silestone - 95% kamienia i reszta specjalnych żywic, intersowałam się wcześniej corianem bo ma śliczne kolory ale niestety jest bardzo miękki Silestone jest nie do zdarcia - nawet nożem ciężko go zarysować, nadaje się do szlifowania, nie chłonie plam (przetestowane), bezproblemowo się zmywa i pięknie błyszczy, jak chcę żeby bardziej się błyszczał to używam Betawax i jest błysk na maxa, dodatkowo w blacie są zatopione drobinki szkła i pięknie się "iskrzy" jak pada na niego światło to jeden z najlepszych zakupów w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 23.02.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 AniuWidzę że nie masz słupów na poddaszu powiedz proszę jak je zlikwidowałaś? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angielka 23.02.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Aniu mam pytanie odnośnie blatów w kuchni, z czego są wykonane? Wydaje i się że to konglomerat coś w stylu rausoild, corian. Czy miałaś je polerwowane po założeniu do lekkiego połysku i czy widać na nich jakieś rysy? pozdr to nie do końca konglomerat - to Silestone - 95% kamienia i reszta specjalnych żywic, intersowałam się wcześniej corianem bo ma śliczne kolory ale niestety jest bardzo miękki Silestone jest nie do zdarcia - nawet nożem ciężko go zarysować, nadaje się do szlifowania, nie chłonie plam (przetestowane), bezproblemowo się zmywa i pięknie błyszczy, jak chcę żeby bardziej się błyszczał to używam Betawax i jest błysk na maxa, dodatkowo w blacie są zatopione drobinki szkła i pięknie się "iskrzy" jak pada na niego światło to jeden z najlepszych zakupów w domu Witam, a możesz zdradzić ile kosztował Cię ten blat i gdzie go zamawiałaś? osobiście choruje na coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia I Tomek 04.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam, Wlasnie dostalismy pozwolenie na budowe i w sierpniu chcemy rozpoczac budowe naszego kochanego domku (karmina). Poszukujemy informacji na temat kosztow zwiazanych z fundamentami. Czy mogli byscie udzielic nam takiej informacji.Chcielbysmy porownac z cenami w naszym miescie i cos wynegocjowac z firma ktora sie zajmie budowa domu. dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 17.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 @nia zdradź jakiej firmy są krzesła w jadalni i lampa nad stołem w jadalni?Gratuluję ślicznie urządzonego domkuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 21.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/scenka1_d.jpg Pogody, słońca, radości,w niedzielę dużo gości,w poniedziałek dużo wody- to dla zdrowia i urody.Dużo jajek kolorowych,Świąt wesołych,oraz zdrowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODY I ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKżyczy tola http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 @niu, wiesz może co to za tuje (lub nie-tuje) masz przy ogrodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Aniu zdradz prosze co to za piekne kafle w łazience przy umywalce te z kwiatami-chyba:) Przepiekne jak zreszta całe wnetrze domu i sam dom...eh....zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 14.04.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ania, a czym ściółkowałaś swoje skalniaki? Wygląda na korę, ale jakoś bardzo rozdrobnioną, bardzo ładnie to wygląda:) A wiatr Ci ich nie wywiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 16.04.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 przy ogrodzeniu mam cyprysy a skalniaki ściółkowane są korą mieloną przepraszam Wszystkich, ale usunęłam zdjęcia i więcej ich nie zamieszczę... powody - te same co kirkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 16.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hej! Decyzję rozumiem i popieram. Nie po to człowiek się trudzi aby ktoś z tego korzystał. Pytałam kilka postów wyżej zauważyłam ze nie masz słupów na poddaszu które jak wiesz były przewidziane w projekcie czy z nich zrezygnowałaś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts