Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karminowy świat czyli @nia zaprasza do środka :)

nia

Recommended Posts

Kujawsko-Pomorskie, Inowroclaw- buduje sie w Toruniu ale ktos poradzil mi zadzwonic do Inowroclawia. Jest tam chyba tylko jedna firma-salon plytek, ktora podaje producent jako swojego przedstawiciela reszta miala drozsze ceny. Zadzwon do producenta.

Ps. ja ich szukalam we wrzesniu , wiec byc moze cena troche podskoczyla ale warto przedzwonic.

pozdrawiam

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a teraz zapraszam na piętro:

no i łazienka a właściwie to jej połowa:

http://img404.imageshack.us/img404/3751/dsc6877um9.jpg

Witam Serdecznie! Dom po prostu wspaniały i chyba tka powinien zostać nazwany.

Chciałabym się dowiedzieć jaka jest wysokość ścianki kolankowej w łazience.

Aniu mam pytanie odnośnie blatów w kuchni, z czego są wykonane?

Wydaje i się że to konglomerat coś w stylu rausoild, corian.

Czy miałaś je polerwowane po założeniu do lekkiego połysku i czy widać na nich jakieś rysy?

pozdr

to nie do końca konglomerat - to Silestone - 95% kamienia i reszta specjalnych żywic,

intersowałam się wcześniej corianem bo ma śliczne kolory ale niestety jest bardzo miękki

Silestone jest nie do zdarcia - nawet nożem ciężko go zarysować, nadaje się do szlifowania, nie chłonie plam (przetestowane), bezproblemowo się zmywa i pięknie błyszczy, jak chcę żeby bardziej się błyszczał to używam Betawax i jest błysk na maxa, dodatkowo w blacie są zatopione drobinki szkła i pięknie się "iskrzy" jak pada na niego światło :)

to jeden z najlepszych zakupów w domu

• 2 weeks później...
Aniu mam pytanie odnośnie blatów w kuchni, z czego są wykonane?

Wydaje i się że to konglomerat coś w stylu rausoild, corian.

Czy miałaś je polerwowane po założeniu do lekkiego połysku i czy widać na nich jakieś rysy?

pozdr

to nie do końca konglomerat - to Silestone - 95% kamienia i reszta specjalnych żywic,

intersowałam się wcześniej corianem bo ma śliczne kolory ale niestety jest bardzo miękki

Silestone jest nie do zdarcia - nawet nożem ciężko go zarysować, nadaje się do szlifowania, nie chłonie plam (przetestowane), bezproblemowo się zmywa i pięknie błyszczy, jak chcę żeby bardziej się błyszczał to używam Betawax i jest błysk na maxa, dodatkowo w blacie są zatopione drobinki szkła i pięknie się "iskrzy" jak pada na niego światło :)

to jeden z najlepszych zakupów w domu

Witam, a możesz zdradzić ile kosztował Cię ten blat i gdzie go zamawiałaś? osobiście choruje na coś takiego

• 2 weeks później...

Witam,

Wlasnie dostalismy pozwolenie na budowe i w sierpniu chcemy rozpoczac budowe naszego kochanego domku (karmina). Poszukujemy informacji na temat kosztow zwiazanych z fundamentami. Czy mogli byscie udzielic nam takiej informacji.Chcielbysmy porownac z cenami w naszym miescie i cos wynegocjowac z firma ktora sie zajmie budowa domu. dziekujemy.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...