monikaa13 16.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 no szkoda, dopiero co znalazłam Twój wątek, tyle zachwytów a zdjęc brak, szkoda, że nie będzie mi dane tego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 16.04.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hej! Decyzję rozumiem i popieram. Nie po to człowiek się trudzi aby ktoś z tego korzystał. Pytałam kilka postów wyżej zauważyłam ze nie masz słupów na poddaszu które jak wiesz były przewidziane w projekcie czy z nich zrezygnowałaś? Pozdrawiam moja Pani architekt zmieniała trochę konstrukcję dachu i równocześnie zrezygnowaliśmy z tych słupów w rogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA I BOGDAN 26.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Kochani niech mi ktoś zdradzi jak obejrzeć ten domek, no nie możemy otworzyć galerii w żaden sposób ;-(( nic nie działa czekam z niecierpliwością. Również budujemy Karminę, wiele ich obejrzałam,ale żadnej wykończonej.pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kochani niech mi ktoś zdradzi jak obejrzeć ten domek, no nie możemy otworzyć galerii w żaden sposób ;-(( nic nie działa czekam z niecierpliwością. Również budujemy Karminę, wiele ich obejrzałam,ale żadnej wykończonej. pozdrawiam Ewa Musisz p[oprosić @nię na priv o zdjęcia ponieważ są wykasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.04.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 @niu,czy możesz zdradzić czy impregnowałaś gres polerowany,czy nie masz problemu z nim przy myciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA I BOGDAN 03.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Aniu i Andrzeju Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia )) Domek jest przecudowny, coś pięknego Pozdrawiamy serdecznie, i życzymy miłego mieszkania w takim cudeńku Ewa[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA I BOGDAN 03.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 @niu przepraszam Cię bardzo, chciałam poprzednią wiadomość zadedykować na Ciebie i męża ale machnęłam się z imieniem, jeszcze raz przepraszam. Tak że...Droga Aniu i Rysiu domek jest, jak już wcześniej napisałam, przecudowny!!! Dziękuję za zdjęcia i pozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 07.05.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ja także prosiłabym o kilka fotek - decyzję o wykasowaniu fotek w pełni rozumiem - sama mam kilka fotek naszego domku tu na forum i zastanawiam się czy to dobry pomysł - z drugiej strony jakoś odpatrywanie od kogoś mnie nie kręci - bardziej chodzi o obserwację całości - co do czego pasuje gdy nie ma się tak twórczej wyobraźni jak niektórzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 08.05.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Miałam to szczęscie że widziałam fotki Waszego domku przed ich skasowaniem , bardzo bardzo podobaja mi się wnetrza są po prostu piękne. Mam prośbę , proszę ,bardzo proszę o wysłanie zdjęć na [email protected] Szczególnie zależy mi na zdjęciach drzwi, łazienki, i prześlicznego wykuszu rewelacja.Aha jakie sa wymiary tego ciemnego prostokącika pod stołem . Pozdrowienia brzezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitka18 11.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 ja też strasznie żałuję, że nie mogę zobaczyć tego cudabo własnie jesteśmy na etapie wykańczania. jesli mogę prosić chociaż o kolka fotek to podaję mojego maila [email protected] dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola 73 12.05.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 czy ja również mogę się uśmiechnąć o fotki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 20.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ja też poproszę o zdjęcia:) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 20.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ja też poproszę o zdjęcia:) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 20.05.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witaj Aniu, naczytałam sie zachwytów o Waszym domku i jeśli można nieśmiało dołączam do grupy proszącej o zdjęcia domku na priva. Będę bardzo wdzięczna gdyż w tym zabieganiu i konieczności ciągłych wyborów często mam kłopoty z wizja całości Podobnie jak Ty nasz domek jest z pracowni Archipelag, ale ma również dużo zmian i poprawek. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 23.05.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Aniu...przeczytałam wszystkie stronki...moge sobie tylko wyobrazic jaki cudny jest wasz domek-szkoda ze nie ma zdjec...jestem teraz na etapie wykanczania wnetrz..mysle ze twoj styl,pomysły bardzo by mi sie przydały..jak znajdziesz chwilke poprosilabym o zdjatka.z gory dziekuje i pozdrawiam:)[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witam, wysłałam maila do Ciebie z gorącą prośbą o kilka zdjęcia Twojego domku. Nie wiem czy nie doszedł czy jeszcze nie przeczytałaś i dlatego tutaj też ponawiam swoja prośbę. Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Mój mail w stopce poniżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matika 29.05.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jeśli to nie kłopot, to również poproszę o zdjęcia. Czytając komentarze mogę sobie tylko wyobrazić jakie cudo wybudowaliście. My również chcemy położyc gres na parterze jednakże nie mogę sobie wyobrazić całości. Jedna płytka nie odzwierciedla tego. e mail: [email protected] Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Witam serdecznie Gospodynię Przygnały mnie tu zdjęcia schodów i hallu - PIĘKNE! I bardzo, bardzo "moje"... dlatego czym prędzej chciałam zobaczyć resztę tego cuda i... niestety ;( Nie widzę ani pół zdjęcia Nie wyświetlają mi się, ale niech skonam! Będę tu zagladać codziennie z nadzieją, że w końcu ujrzę wnętrza, którymi wszyscy tak się zachwycają! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xoron 08.06.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 witajczy możesz napisać jaki to kaloryfer znajduje sie pod twoim oknem w łazience?Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 17.06.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Mogę prosić o zdjęcia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts