Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej!

Decyzję rozumiem i popieram. Nie po to człowiek się trudzi aby ktoś z tego korzystał.

Pytałam kilka postów wyżej zauważyłam ze nie masz słupów na poddaszu które jak wiesz były przewidziane w projekcie czy z nich zrezygnowałaś?

Pozdrawiam :)

moja Pani architekt zmieniała trochę konstrukcję dachu i równocześnie zrezygnowaliśmy z tych słupów w rogach

• 2 weeks później...

Kochani niech mi ktoś zdradzi jak obejrzeć ten domek, no nie możemy otworzyć galerii w żaden sposób ;-(( nic nie działa czekam z niecierpliwością. Również budujemy Karminę, wiele ich obejrzałam,ale żadnej wykończonej.

pozdrawiam Ewa

Kochani niech mi ktoś zdradzi jak obejrzeć ten domek, no nie możemy otworzyć galerii w żaden sposób ;-(( nic nie działa czekam z niecierpliwością. Również budujemy Karminę, wiele ich obejrzałam,ale żadnej wykończonej.

pozdrawiam Ewa

Musisz p[oprosić @nię na priv o zdjęcia ponieważ są wykasowane.

Aniu i Andrzeju

Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia ;-)))

Domek jest przecudowny, coś pięknego

Pozdrawiamy serdecznie, i życzymy miłego mieszkania w takim cudeńku

Ewa[/i]

@niu przepraszam Cię bardzo, chciałam poprzednią wiadomość zadedykować na Ciebie i męża ale machnęłam się z imieniem, jeszcze raz przepraszam. Tak że...

Droga Aniu i Rysiu domek jest, jak już wcześniej napisałam, przecudowny!!!

Dziękuję za zdjęcia i pozdrawiam

Ewa

ja także prosiłabym o kilka fotek - decyzję o wykasowaniu fotek w pełni rozumiem - sama mam kilka fotek naszego domku tu na forum i zastanawiam się czy to dobry pomysł - z drugiej strony jakoś odpatrywanie od kogoś mnie nie kręci - bardziej chodzi o obserwację całości - co do czego pasuje gdy nie ma się tak twórczej wyobraźni jak niektórzy..

Miałam to szczęscie że widziałam fotki Waszego domku przed ich skasowaniem , bardzo bardzo podobaja mi się wnetrza są po prostu piękne.

Mam prośbę , proszę ,bardzo proszę o wysłanie zdjęć na [email protected]

Szczególnie zależy mi na zdjęciach drzwi, łazienki, i prześlicznego wykuszu rewelacja.Aha jakie sa wymiary tego ciemnego prostokącika pod stołem .

:oops:

Pozdrowienia brzezka

ja też strasznie żałuję, że nie mogę zobaczyć tego cudabo własnie jesteśmy na etapie wykańczania. jesli mogę prosić chociaż o kolka fotek to podaję mojego maila [email protected] dziękuję z góry :wink:

Witaj Aniu, naczytałam sie zachwytów o Waszym domku i jeśli można :-? nieśmiało :oops: dołączam do grupy proszącej o zdjęcia domku na priva.

Będę bardzo wdzięczna gdyż w tym zabieganiu i konieczności ciągłych wyborów często mam kłopoty z wizja całości :cry: Podobnie jak Ty nasz domek jest z pracowni Archipelag, ale ma również dużo zmian i poprawek. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Aniu...przeczytałam wszystkie stronki...moge sobie tylko wyobrazic jaki cudny jest wasz domek-szkoda ze nie ma zdjec...jestem teraz na etapie wykanczania wnetrz..mysle ze twoj styl,pomysły bardzo by mi sie przydały..jak znajdziesz chwilke poprosilabym o zdjatka.z gory dziekuje i pozdrawiam:)

[email protected]

Witam, wysłałam maila do Ciebie z gorącą prośbą o kilka zdjęcia Twojego domku. Nie wiem czy nie doszedł czy jeszcze nie przeczytałaś i dlatego tutaj też ponawiam swoja prośbę.

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Mój mail w stopce poniżej.... :D :D :D

Jeśli to nie kłopot, to również poproszę o zdjęcia. Czytając komentarze mogę sobie tylko wyobrazić jakie cudo wybudowaliście. My również chcemy położyc gres na parterze jednakże nie mogę sobie wyobrazić całości. Jedna płytka nie odzwierciedla tego. e mail: [email protected]

Pozdrawiam kasia

• 2 weeks później...

Witam serdecznie Gospodynię :)

Przygnały mnie tu zdjęcia schodów i hallu - PIĘKNE! I bardzo, bardzo "moje"... dlatego czym prędzej chciałam zobaczyć resztę tego cuda i... niestety ;( Nie widzę ani pół zdjęcia :( Nie wyświetlają mi się, ale niech skonam! Będę tu zagladać codziennie z nadzieją, że w końcu ujrzę wnętrza, którymi wszyscy tak się zachwycają!

Pozdrawiam.

• 2 weeks później...