nia 18.06.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 witaj czy możesz napisać jaki to kaloryfer znajduje sie pod twoim oknem w łazience? Dziękuję. PURMO ale modelu nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebavilk 23.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ja też strasznie żałuję, że nie mogę zobaczyć tego cuda bo własnie jesteśmy na etapie wykańczania. jesli mogę prosić chociaż o kolka fotek to podaję mojego maila [email protected] dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 24.06.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 witam, ja również nie mam możliwości obejrzenia Twojego domku- jeśli mogę to chciałabym prosić o choć kilka zdjęć na adres [email protected] z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 25.06.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Przepraszam Wszystkich ale nie wysyłam zdjęć na maile ani nie pokazuję już w żaden inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 26.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Zapewne ktoś znowu sobie zrobił darmową reklamę ze zdjęć Ani...przykro mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza06 04.07.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witaj Aniu no cóż nie jestem pocieszona że usunęłaś zdjęcia ale rozumiem Cię musisz jednak zmienić nazwę wątku bo już nie zapraszasz do środka choc mnie się udało niebawem się przeprowdzamy i jak się uda prześlę Ci zdjęcia naszych drzwi wew. namiar do stolarza od Ciebie a zlew znalazłam podobny z Schocka i chyba taki kupię Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanstiop 04.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam serdecznie wszystkich miłośników Karminy,będę wdzięczna jeśli odezwie się ktoś z małopolski kto buduje lub wybudował już Karminę.Bardzo chciałabym zobaczyć ją na żywo i poznać przypuszczalny koszt budowy,ewentualnie może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami(na forum już wszystko wyczytałam), gdyż mam zamiar właśnie ją budować jestem na etapie załatwiania papierków zwiazanych z budową jest to dopiero początek...Pozdrawiam i czekam na jakieś odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 07.07.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 bardzo dziękuje za zdjęcia - piękny domek )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.07.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witam, Po spedzeniu kilkunastu godzin na przegladaniu projektów w necie jestem w 99% przekonana że Karmina spełnia moje marzenia i oczekiwania (zwłaszcza po przeczytaniu dzienikka @ni - szkoda że brak juz zdjęć, ale sa inne -uff).Bardzo proszę o zdjecia na maila: oraz wszelkie sygestie: co warto zmienić lub może co sie nie sprawdziło w użytkowaniu.Pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy KARMINY - mam nadzieję że do Was dołączę.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 27.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam, gratuluje pieknie urządzonego domku (miałam szczeście zobaczyć zdjecia przed wykasowaniem),mam pytanie dotyczące łączenia kafli z drewnem przy stole, czy przesuwające krzesła nie niszczą tego łączenia, czy czasem nie haczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza82 01.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, gratuluje piękny domek, mam nadzieje ze moj tez bedzie tak kiedys wygladał! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia_999 31.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 aż dech mi zaparło jak zobaczyłam zdjęcie łazienki normalnie Cudo poprostu brak mi słów i jeżeli można również poprosiłabym kilka fotek Waszego domku na adres [email protected] zwłaszcza w środku Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka133 31.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Muszę przyznać, że po raz pierwszy sie zalogowałam. Dotychczas byłam tylko bierną obserwatorką kaminowych wątków. Moja Karmina ma już prawie dach. Wielkie to PRAWIE bo walki trwają straszne. Mam nadzieję, że aktualna ekipa wreszcie go skończy. Prawie równolegle zamęcza mnie swoimi pomysłami mój architekt, a ja mam tak naprawdę wielki problem z wyobrażenim sobie tych wszystkich powierzchni. Aniu twojej Karminy widziałam tylko parę zdjęć ale, pamiętam, że bardzo mi się podobała. Jeżeli byłaby taka możliwość byłabym wdzięczna za wysłanie zdjęć na maila. Wiem, że ostatnio już ich nie wysyłałaś ale bardzo by mi pomogły . Mój adres [email protected]. Gorąco dziękuję i pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stella_duda 08.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no to idziemy dalej... gdzie mozna znalezc wasze fotki z wnetrza domu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 24.09.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kurcze a ja tak czytam te komenty a nie widzę fotek, czy masz może jakąś swoją galerię na innej stronie...poproszę o link...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebavilk 16.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam unas można podejrzeć fotki Karminy . http://foto0.m.onet.pl/_m/c3b373ee95c6de6812a7516fec63f31c,10,19,0.jpg Już niedługo będą fotki z wykończonej Karminki . I zapraszamy na fotum . http://forum.muratordom.pl/witam-chcielibysmy-przedstawic-wam-nasza-karmine,t166407.htm Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Autorko wątku zmien jego nazwe bo niestety do środka juz nie zapraszasz a szkoda bo chialam obejrzec Twoje zachwalane wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania2129 22.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 witam bardzo proszę o przesłanie mi zdjęć z pani karminki gdyż nie mogę zobaczyć tych zdjęć na forum, z opisów wnioskuję ze ma pani piękne nowoczesne wnętrze i bardzo chciałabym je zobaczyć ponieważ też buduję kamine pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karminka 28.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam wszystkich karminowiczów!! Chciałabym się do Was przyłączyć. Moja Karmina jest na etapie dachu. Mam do Was kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts