Olkalybowa 19.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Czy wy ludzie serca nie macie? Takie domy pokazywac! No i co teraz czlowiek ma zrobic jak juz to zobaczyl? z ust mi to Kochana wyjęłaś piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Twój dom jest pięknie urządzony. Uwielbaim prostotę podobnie jak Ty i ciemne meble. Nawet te same kafelki Pilcha mamy w swoich łazienkach Gratulacje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 20.11.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam, gratuluję domek śliczny....jaką macie dachówkę? pozdrawiam dachówka ceramiczna - Creaton miedziany angobowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.11.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Po prostu REWELACJA!!!. Właśnie podpatrzyłam sobie jak będzie wyglądać gres na żywo. To moje nie spełnione marzenie od kilku lat. Ale teraz utwierdziłam się w przekonaniu, że jest cudny. Taki chcę zrobić w wiatrołapie (podłogówka) w holu połączonym z kuchnią i jakoś (jeszcze nie wiem jak ) oddzielić go od parkietu w salonie. Gratuluję i życzę wytrwałości w dopieszczaniu domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czy wy ludzie serca nie macie? Takie domy pokazywac! No i co teraz czlowiek ma zrobic jak juz to zobaczyl? z ust mi to Kochana wyjęłaś piękny dom O wiedzialam, ze nie ja jedna co sie zmartwila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 i jeszcze jedno pytanko....jak sprawują się płytki jaśniutkie z połyskiem, ja mam takie w dotychczasowym mieszkaniu w kuchni i jestem przerażona, wszystko na nich widać...a jak widzę jak po umyciu podłogi ktoś wchodzi do kuchni na boso to brrr......mam ciarki ale są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 21.11.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 i jeszcze jedno pytanko....jak sprawują się płytki jaśniutkie z połyskiem, ja mam takie w dotychczasowym mieszkaniu w kuchni i jestem przerażona, wszystko na nich widać...a jak widzę jak po umyciu podłogi ktoś wchodzi do kuchni na boso to brrr......mam ciarki ale są śliczne widać troszkę kurz jak słońce pada bezpośrednio na podłogę, ale i tak mniej niż na drewnie ale łatwo się myją i mam polerkę - i potem wyglądają pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 22.11.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Cześć Aniu! Witam serdecznie! Minęło trochę czasu od odwiedzin u Was i w końcu postanowiłam się odezwać. Domek w realu zrobił na nas ogromne wrażenie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Dziękuje za rady i wskazówki, które szczególnie Ty Aniu udzieliłaś nam co do budowy naszej Karminy. Masz wielu wielbicieli i sympatyków, szczególnie jesli chodzi o pozytywne reakcje ludzi na wykończenie Waszej Karminy. Pięknie!!! Wszystko dobrane jednolicie w calym domu. Nasza Karmina też się reklamuje na forum. Ale narazie stan surowy. Ja jednakże wykończe swoją Karmine inaczej... A jak to się okaże za jakiś czas, kiedy też pokaże fotki na forum. Jeszcze raz: SZCZEGÓLNE DZIĘKI ZA MOZLIWOŚĆ OBEJRZENIA WASZEGO DOMKU W REALU... TAKI OGLĄD WASZEJ KARMINY BARDZO NAS UKIERUNKOWAŁ W PODJĘCIU ZMIAN U NAS. POZDRAWIAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witaj Aniu masz przecudny dom!!Prosty w formie i nowoczesny, taki styl mi się podoba.Gratuluję konsekwencji w zachowaniu stylu w całym domu.Napisz z czego są zrobione fronty Twoich mebli w kuchni w salonie.Pięknie masz w domkuObejrzeć go w realu, to dopiero przyjemność!.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 28.11.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witaj Aniu masz przecudny dom!! Prosty w formie i nowoczesny, taki styl mi się podoba. Gratuluję konsekwencji w zachowaniu stylu w całym domu. Napisz z czego są zrobione fronty Twoich mebli w kuchni w salonie. Pięknie masz w domku Obejrzeć go w realu, to dopiero przyjemność! .Pozdrowionka. dziękuję za miłe słowa fronty wszystkich szaf są z litego drewna - dębu barwionego na wenge tą samą bejcą co i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Śliczny dom, moje gratulacje . Trafiłam tu po twoim avatarku . Będe miała taką samą kolorystykę z zewnątrz i dlatego mam pytanie co do tynku, głównie chodzi mi o kolor. Szukam takiego kremowego jak twój. Te co ogladałam do tej pory wydawały mi się za zółte. Czy podbitke macie drewnianą?, Jeśli tak to czym była malowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 29.11.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Śliczny dom, moje gratulacje . Trafiłam tu po twoim avatarku . Będe miała taką samą kolorystykę z zewnątrz i dlatego mam pytanie co do tynku, głównie chodzi mi o kolor. Szukam takiego kremowego jak twój. Te co ogladałam do tej pory wydawały mi się za zółte. Czy podbitke macie drewnianą?, Jeśli tak to czym była malowana? kolor tynku jest z mieszalnika - to jakiś nr chyba Kabe 360 a co do podbitki to siding w kolorze kremowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.11.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witaj Aniu mam pytanie do tego zdjecia http://images25.fotosik.pl/101/ed4d956133ada30c.jpg co to jest za bateria? i czy jestes z niej zadowolona wiekszosc zaslyszanych opinii jest taka, ze mocno chlapie wodą na boki a jak jest u Ciebie? zlew jest piekny, tez kupilam admirala tyle ze dwukomorowy prosty model pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 30.11.2007 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to jest Tres z serii Maxxma wyciąganą końcówkę i łatwo można wszystko spłukać czy na przykład nalać wody do wazonu z kwiatami...nie zauważyłam w ogóle żeby chlapał na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to jest Tres z serii Maxx ma wyciąganą końcówkę i łatwo można wszystko spłukać czy na przykład nalać wody do wazonu z kwiatami... nie zauważyłam w ogóle żeby chlapał na boki serdeczne dzięki mętlik mam straszny, czesc ludzi twierdzi ze tw wysokie baterie nie sprawdzają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 30.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 SORKI ze nie na watku Malmuc ale chcialam dodac ze moi rodzice od lat maja taka wysoka baterie w kuchni i nie ma z nia zadnego problemy wogole niechlapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to jest Tres z serii Maxx ma wyciąganą końcówkę i łatwo można wszystko spłukać czy na przykład nalać wody do wazonu z kwiatami... nie zauważyłam w ogóle żeby chlapał na boki serdeczne dzięki mętlik mam straszny, czesc ludzi twierdzi ze tw wysokie baterie nie sprawdzają się Moim zdaniem to zależy od umieszczenia i od zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mofr 03.12.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Pieknie... Domek urządzony w moim stylu. Mam prośbę (nie wiem - może to już było) - zdradź proszę - co to za drzwi w łazience? Te z trzema szybkami? I jaka cena - jesli możesz. Gratuluję domu - jest przepiękny. Życzę samych szczęśliwych chwil w zaciszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 @niu, jestem zachwycona, zauroczona - GRATULUJĘ ! Dom zapiera dech w piersiach. Masz nieskazitelny gust, smak, czyczucie kolorów, stylu - pozazdroscić takich umiejętności. Jestem pod wielkim wrażeniem nie tylko piekna domu, ale również czasu, w którym dokonaliście tego dzieła i oczywiście skalniaków. Pierwszy raz cieszę się, że mam dopiero stan surowy Mamy bardzo podobny projekt - Twoja elewacja, to moje marzenie. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 08.12.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witam,Przepiekny dom! az dech zapiera!Chcialabym , aby moj domek wygladal tak pieknie jak Twoj!Tez planuje polozyc w holu gres polerowany Nowa Gala, zastanawiam sie tylko czy po umyciu musisz go jakos polerowac czy tez nie widac smog od mopa?No i czy podjelabys taka sama decyzje jeszcze raz aby polozyc go w holu?Napisz prosze jaka to seria - czy to nie jest aby Stone Life , szukam podobnego jasnego a Twoj jest piekny, no i czy impregnowalas go i fugi?Pozdrawiam i winszujeKlaudia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts