Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karminowy świat czyli @nia zaprasza do środka :)

nia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po prostu REWELACJA!!!. Właśnie podpatrzyłam sobie jak będzie wyglądać gres na żywo. To moje nie spełnione marzenie od kilku lat. Ale teraz utwierdziłam się w przekonaniu, że jest cudny. Taki chcę zrobić w wiatrołapie (podłogówka) w holu połączonym z kuchnią i jakoś (jeszcze nie wiem jak :roll: ) oddzielić go od parkietu w salonie. Gratuluję i życzę wytrwałości w dopieszczaniu domku. :p

i jeszcze jedno pytanko....jak sprawują się płytki jaśniutkie z połyskiem, ja mam takie w dotychczasowym mieszkaniu w kuchni i jestem przerażona, wszystko na nich widać...a jak widzę jak po umyciu podłogi ktoś wchodzi do kuchni na boso to brrr......mam ciarki :wink: ale są śliczne :D

widać troszkę kurz jak słońce pada bezpośrednio na podłogę, ale i tak mniej niż na drewnie :)

ale łatwo się myją i mam polerkę - i potem wyglądają pięknie :)

Cześć Aniu! Witam serdecznie! :p Minęło trochę czasu od odwiedzin u Was i w końcu postanowiłam się odezwać. Domek w realu zrobił na nas ogromne wrażenie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Dziękuje za rady i wskazówki, które szczególnie Ty Aniu udzieliłaś nam co do budowy naszej Karminy. Masz wielu wielbicieli i sympatyków, szczególnie jesli chodzi o pozytywne reakcje ludzi na wykończenie Waszej Karminy. Pięknie!!! Wszystko dobrane jednolicie w calym domu.

Nasza Karmina też się reklamuje na forum. Ale narazie stan surowy.

Ja jednakże wykończe swoją Karmine inaczej... A jak to się okaże za jakiś czas, kiedy też pokaże fotki na forum.

Jeszcze raz: SZCZEGÓLNE DZIĘKI ZA MOZLIWOŚĆ OBEJRZENIA WASZEGO DOMKU W REALU... TAKI OGLĄD WASZEJ KARMINY BARDZO NAS UKIERUNKOWAŁ W PODJĘCIU ZMIAN U NAS.

POZDRAWIAMY!!!

Witaj Aniu masz przecudny dom!!

Prosty w formie i nowoczesny, taki styl mi się podoba.

Gratuluję konsekwencji w zachowaniu stylu w całym domu.

Napisz z czego są zrobione fronty Twoich mebli w kuchni w salonie.

Pięknie masz w domku

Obejrzeć go w realu, to dopiero przyjemność!

.Pozdrowionka.

dziękuję za miłe słowa :)

fronty wszystkich szaf są z litego drewna - dębu barwionego na wenge tą samą bejcą co i drzwi

Śliczny dom, moje gratulacje :D .

Trafiłam tu po twoim avatarku :wink: . Będe miała taką samą kolorystykę z zewnątrz i dlatego mam pytanie co do tynku, głównie chodzi mi o kolor. Szukam takiego kremowego jak twój. Te co ogladałam do tej pory wydawały mi się za zółte. Czy podbitke macie drewnianą?, Jeśli tak to czym była malowana?

Śliczny dom, moje gratulacje :D .

Trafiłam tu po twoim avatarku :wink: . Będe miała taką samą kolorystykę z zewnątrz i dlatego mam pytanie co do tynku, głównie chodzi mi o kolor. Szukam takiego kremowego jak twój. Te co ogladałam do tej pory wydawały mi się za zółte. Czy podbitke macie drewnianą?, Jeśli tak to czym była malowana?

kolor tynku jest z mieszalnika - to jakiś nr chyba Kabe 360

a co do podbitki to siding w kolorze kremowym

Witaj Aniu

mam pytanie do tego zdjecia

http://images25.fotosik.pl/101/ed4d956133ada30c.jpg

co to jest za bateria? i czy jestes z niej zadowolona

wiekszosc zaslyszanych opinii jest taka, ze mocno chlapie wodą na boki :roll:

a jak jest u Ciebie?

zlew jest piekny, tez kupilam admirala tyle ze dwukomorowy prosty model :D

pozdr

to jest Tres z serii Maxx

ma wyciąganą końcówkę i łatwo można wszystko spłukać czy na przykład nalać wody do wazonu z kwiatami...

nie zauważyłam w ogóle żeby chlapał na boki

serdeczne dzięki

mętlik mam straszny, czesc ludzi twierdzi ze tw wysokie baterie nie sprawdzają się :roll:

Moim zdaniem to zależy od umieszczenia i od zlewu.

@niu, jestem zachwycona, zauroczona - GRATULUJĘ !

Dom zapiera dech w piersiach. Masz nieskazitelny gust, smak, czyczucie kolorów, stylu - pozazdroscić takich umiejętności. Jestem pod wielkim wrażeniem nie tylko piekna domu, ale również czasu, w którym dokonaliście tego dzieła i oczywiście skalniaków.

Pierwszy raz cieszę się, że mam dopiero stan surowy :D

Mamy bardzo podobny projekt - Twoja elewacja, to moje marzenie.

Jeszcze raz gratuluję.

Witam,

Przepiekny dom! az dech zapiera!Chcialabym , aby moj domek wygladal tak pieknie jak Twoj!Tez planuje polozyc w holu gres polerowany Nowa Gala, zastanawiam sie tylko czy po umyciu musisz go jakos polerowac czy tez nie widac smog od mopa?

No i czy podjelabys taka sama decyzje jeszcze raz aby polozyc go w holu?

Napisz prosze jaka to seria - czy to nie jest aby Stone Life , szukam podobnego jasnego a Twoj jest piekny, no i czy impregnowalas go i fugi?

Pozdrawiam i winszuje

Klaudia