Beata i Jarek 09.12.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam Wasz dom jest przecudny!! ciągle wracam zeby go od nowa oglądać mam pytanie odnośnie połączenia w Waszej jadalni gresu z drewnem, jak to zrobiliście? Na zdjęciach jest idealnie równo, czy jest tam pomiędzy tym jakaś fuga? czy może coś innego?? pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.12.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam, Przepiekny dom! az dech zapiera!Chcialabym , aby moj domek wygladal tak pieknie jak Twoj!Tez planuje polozyc w holu gres polerowany Nowa Gala, zastanawiam sie tylko czy po umyciu musisz go jakos polerowac czy tez nie widac smog od mopa? No i czy podjelabys taka sama decyzje jeszcze raz aby polozyc go w holu? Napisz prosze jaka to seria - czy to nie jest aby Stone Life , szukam podobnego jasnego a Twoj jest piekny, no i czy impregnowalas go i fugi? Pozdrawiam i winszuje Klaudia Gres to Nowa Gala seria Marmi Moderni Jestem z niego bardzo zadowolona - tylko wymaga impregnacji przed impregnacją usunięcie jakichkolwiek plam było koszmarem, ale po nie ma już problemu Impregnowałam preparatem do gresów polerowanych Sopro - naprawdę warto Po umyciu nie widać smug ale i tak raz na jakiś czas traktuję go polerką - wtedy można się przeglądać w podłodze jak w lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.12.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam Wasz dom jest przecudny!! ciągle wracam zeby go od nowa oglądać mam pytanie odnośnie połączenia w Waszej jadalni gresu z drewnem, jak to zrobiliście? Na zdjęciach jest idealnie równo, czy jest tam pomiędzy tym jakaś fuga? czy może coś innego?? pozdrawiam Beata drewno to deski o długości 2,2m - 8 sztuk zbitych razem ze sobą połączenie między gresem a drewnem jest z korka 6mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.12.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Pieknie... Domek urządzony w moim stylu. Mam prośbę (nie wiem - może to już było) - zdradź proszę - co to za drzwi w łazience? Te z trzema szybkami? I jaka cena - jesli możesz. Gratuluję domu - jest przepiękny. Życzę samych szczęśliwych chwil w zaciszu... drzwi są z drewna - projekt własny namiary wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.12.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Han 18.12.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wspaniała posiadłość !!!Wszystko wykonane gustownie i ze smakiem!Bardzo mi się podoba! Małe pytanko: Toaletka nie jest czasem z kolekcji Amaro (Tutti Sensi), Mazurskich Fabryki Mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 18.12.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Zeljka ma rację!!! Po prostu brak serca!!! Zobaczyłam, rozszerzyłam oczy i zamknęłam i znów otworzyłam i zamknęłam i tak w kółko, bo to chyba niemożliwe żeby tak slicznie było!!!! Ja jeszcze u siebie nie zaczęłam, bo morduję się z elektryką, a tu już deprecha po takich zdjęciach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 19.12.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Wspaniała posiadłość !!! Wszystko wykonane gustownie i ze smakiem! Bardzo mi się podoba! Małe pytanko: Toaletka nie jest czasem z kolekcji Amaro (Tutti Sensi), Mazurskich Fabryki Mebli? Dokładnie - sypialnia - łóżko, szafki nocne i toaletka są z kolekcji Amaro. Szkoda tylko, że już nie chcą przyjmować nowych zamówień - podobno firma ogłosiła upadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 19.12.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Zeljka ma rację!!! Po prostu brak serca!!! Zobaczyłam, rozszerzyłam oczy i zamknęłam i znów otworzyłam i zamknęłam i tak w kółko, bo to chyba niemożliwe żeby tak slicznie było!!!! Ja jeszcze u siebie nie zaczęłam, bo morduję się z elektryką, a tu już deprecha po takich zdjęciach!!! Też pamiętam swoje boje z elektryką - nieprzespane noce i sny o tym, czy aby na pewno wszystko uwzględniłam... Bardzo dziękuję za słowa uznania - ciągle obiecuję aktualizacje zdjęć ale jakoś czasu brak a do tego teraz rozłożyło mnie totalne choróbsko. Za to na początku roku na pewno zamieszczę zdjęcia innych zakątków domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 19.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Oj to nie dobrze z tą chorobą!!! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! I z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 19.12.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Szybkiego powrotu do zdrowia Aniu I jesli tylko będziesz o siłach i chciała i mogła, to proszę wstaw zdjęcia z garderob i pralni. Jak Ci się udało te pomieszczenia zabudować? Jestem ciekawa szaf? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 19.12.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje5_ok2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałebędą całe jakby z bajek,Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci,Biały puch niech z góry spadaniechaj piesek w nocy gada,Niech choinka pachnie pięknieno i radość będzie wszędzie!Niech ta gwiazdka Betlejemska,która wschodzi tuż po zmroku,da Wam szczęcie i pomyślnośćW nadchodzącym Nowym Roku !! życzy Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 20.12.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Aniu szybkiego powrotu do zdrowia.Widzę, że macie przesuniętą ściankę działową od łazienki na górze przez co hol jest większy. Czy musieliście mieć na to jakieś pozwolenia. Architekt mi mówił,że nie można tak sobie przesuwać ścianek bo to zależy od wytrzymałości stropu. Proszę powiedz jak to było u Ciebie Pozdr Karolina [Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie i Twoje rodzinki] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.12.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img213.imageshack.us/img213/8928/qwdfbo7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 21.12.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://i197.photobucket.com/albums/aa294/lialove09/icons/Christmas_04.jpg Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!! życzy Honzka z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 21.12.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Aniu szybkiego powrotu do zdrowia. Widzę, że macie przesuniętą ściankę działową od łazienki na górze przez co hol jest większy. Czy musieliście mieć na to jakieś pozwolenia. Architekt mi mówił,że nie można tak sobie przesuwać ścianek bo to zależy od wytrzymałości stropu. Proszę powiedz jak to było u Ciebie Pozdr Karolina [Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie i Twoje rodzinki] Z rozmów z architektem dowiedziałam się, że nie ma z tym problemu. Nie potrzebowaliśmy dodatkowych pozwoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 21.12.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA. JA RÓWNIEŻ SKŁADAM WAM ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE TYM CO SIĘ BUDUJĄ JAK NAJSZYBSZEJ PRZEPROWADZKI TYM CO JUŻ MIESZKAJĄ - WSPANIAŁEGO ZAMIESZKIWANIA WSZYSTKIM ZDROWIA, SZCZĘŚCIA I PIENIĘDZY ŻEBY NIE ZABRAKŁO NA RALIZACJĘ MARZEŃ. NO I WIELKIEGO WORA PREZENTÓW POD CHOINKĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_newjingle/8540-002-71-1042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Aniu Radosnych, pełnych uśmiechu i rodzinnej, magicznej atmosfery Świąt,oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku,spełnienia marzeń, zrealizowania planów, niech się wszystko układa tak, jak tego pragniesz. http://www.piotrza.toya.net.pl/anew/gif/mikolajk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 30.12.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Przylaczam sie do zachwytow!!! Super domek!!! Czy drzwi wewnetrzne sa drewniane?? Czy cenowo wyszly bardziej atrakcynie niz gotowe?? Mimo wszystko poprosze o namiary na stolarza i firme od barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts