Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karminowy świat czyli @nia zaprasza do środka :)

nia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pieknie... :D Domek urządzony w moim stylu. Mam prośbę (nie wiem - może to już było) - zdradź proszę - co to za drzwi w łazience? Te z trzema szybkami? I jaka cena - jesli możesz.

Gratuluję domu - jest przepiękny. Życzę samych szczęśliwych chwil w zaciszu... :wink:

drzwi są z drewna - projekt własny :)

namiary wysłałam na priv

Witam

dopiero teraz trafiłem na Wasz przepiękny domek, miałbym wiele pytań ale chciałbym jeśli to możliwe namiar na stolarza od drzwi , jeśli można to w ogóle jakiekolwiek namiary chętnie też przyjmę.

Podobają mi się również schody , jaki to kolor co to z drewno ?

Pozdrawiam

Konrad :wink:

Witam

dopiero teraz trafiłem na Wasz przepiękny domek, miałbym wiele pytań ale chciałbym jeśli to możliwe namiar na stolarza od drzwi , jeśli można to w ogóle jakiekolwiek namiary chętnie też przyjmę.

Pozdrawiam

Schody są dębowe - kolor miał być venge, ale jest bardziej zbliżony do akacji/orzecha

namiary na stolarza poszły na priv :)

Witam

Pozdrawiam

Schody są dębowe - kolor miał być venge, ale jest bardziej zbliżony do akacji/orzecha

namiary na stolarza poszły na priv :)

Dziękuję bardzo.

A czy w doborze wszelakich pomieszczeń brał udział jakiś architekt wnętrz ??

Witam

Bardzo ciekawe nowoczesne wnętrze. Jestem pod wrażeniem zwłaszcza doboru kolorów i materiałów. Z czystej ciekawości (mam ochote kupić taką samą) jaki to model lodówki? Czy to może Samsung RS 21KLBG

Jak się sprawdza czy nie jest za głośna, czy rzeczywiście używa się barku?

Jak w codziennym użytkowaniu przydatna jest szuflada Cool Select Zone - ta z oddzielną regulacją temperetury.

Sam planuję podobny zakup, więc jeżeli to błąd to chciałbym go uniknąć :)

Pozdrawiam

i z góry dziękuję za pomoc

Witam

Bardzo ciekawe nowoczesne wnętrze. Jestem pod wrażeniem zwłaszcza doboru kolorów i materiałów. Z czystej ciekawości (mam ochote kupić taką samą) jaki to model lodówki? Czy to może Samsung RS 21KLBG

Jak się sprawdza czy nie jest za głośna, czy rzeczywiście używa się barku?

Jak w codziennym użytkowaniu przydatna jest szuflada Cool Select Zone - ta z oddzielną regulacją temperetury.

Sam planuję podobny zakup, więc jeżeli to błąd to chciałbym go uniknąć :)

Pozdrawiam

i z góry dziękuję za pomoc

Tak, to ten model.

Wybraliśmy go ze względu na design. Czarne szkło bardzo się nam podoba.

Barku jeszcze nie używaliśmy i nie odczuwam potrzeby - może latem to się zmieni :)

Natomiast jestem zachwycona bardzo dużym zakresem regulacji temperatury, o ile dobrze pamiętam - zamrażarka od -25 stopni do -6, a lodówka od -1 do 7.

Bardzo jestem zadowolona z tej szuflady o oddzielnie regulowanej temperaturze i z szuflad z regulacją wilgotności na warzywa i owoce.

Sądzę, że to bardzo dobry zakup.