nia 01.01.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Drzwi wewnętrzne są drewniane.Cena była taka sama jak gotowych wzorów więc zdecydowałam się na zrobienie indywidualnego projektu.Namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 01.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 01.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 01.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Piknie sie kłaniam i bardzo proszę o namiary na tę podłogę co ją widziałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Pieknie... Domek urządzony w moim stylu. Mam prośbę (nie wiem - może to już było) - zdradź proszę - co to za drzwi w łazience? Te z trzema szybkami? I jaka cena - jesli możesz. Gratuluję domu - jest przepiękny. Życzę samych szczęśliwych chwil w zaciszu... drzwi są z drewna - projekt własny namiary wysłałam na priv Witam dopiero teraz trafiłem na Wasz przepiękny domek, miałbym wiele pytań ale chciałbym jeśli to możliwe namiar na stolarza od drzwi , jeśli można to w ogóle jakiekolwiek namiary chętnie też przyjmę. Podobają mi się również schody , jaki to kolor co to z drewno ? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 09.01.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Piknie sie kłaniam i bardzo proszę o namiary na tę podłogę co ją widziałam pozdrawiam chodzi Ci o mój parkiet z jesionu bursztynowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 09.01.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam dopiero teraz trafiłem na Wasz przepiękny domek, miałbym wiele pytań ale chciałbym jeśli to możliwe namiar na stolarza od drzwi , jeśli można to w ogóle jakiekolwiek namiary chętnie też przyjmę. Podobają mi się również schody , jaki to kolor co to z drewno ? Pozdrawiam Konrad Schody są dębowe - kolor miał być venge, ale jest bardziej zbliżony do akacji/orzecha namiary na stolarza poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 10.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam dopiero teraz trafiłem na Wasz przepiękny domek, miałbym wiele pytań ale chciałbym jeśli to możliwe namiar na stolarza od drzwi , jeśli można to w ogóle jakiekolwiek namiary chętnie też przyjmę. Podobają mi się również schody , jaki to kolor co to z drewno ? Pozdrawiam Konrad Schody są dębowe - kolor miał być venge, ale jest bardziej zbliżony do akacji/orzecha namiary na stolarza poszły na priv Dziękuję bardzo. A czy w doborze wszelakich pomieszczeń brał udział jakiś architekt wnętrz ?? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 10.01.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 nie - wszystko w domu, nawet najmniejsze drobiazgi, wymyślałam, projektowałam i rysowałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 11.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam Tak Aniu chodzi o jesion bursztynowy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 11.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Pieknie u Was - mówisz , ze Ty to wszystko sama - a nie chcialabys tak tylko troszke wymyslec , zaprojektowac i wyrysowac dla mnie A na powaznie : podziwiam , podziwiam , podziwiam ... ale nie domek tylko pomyslodawczynie Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pleg 12.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witam Bardzo ciekawe nowoczesne wnętrze. Jestem pod wrażeniem zwłaszcza doboru kolorów i materiałów. Z czystej ciekawości (mam ochote kupić taką samą) jaki to model lodówki? Czy to może Samsung RS 21KLBG Jak się sprawdza czy nie jest za głośna, czy rzeczywiście używa się barku? Jak w codziennym użytkowaniu przydatna jest szuflada Cool Select Zone - ta z oddzielną regulacją temperetury. Sam planuję podobny zakup, więc jeżeli to błąd to chciałbym go uniknąć Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.01.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Szczena mi opadła. Cuuuudo! Szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 13.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witaj @niu!Mam takie pytanko, czy Twoje kominy wentylacyjne były budowane z gotowych bloczków wentylacyjnych czy z cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.01.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam Tak Aniu chodzi o jesion bursztynowy. pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.01.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam Bardzo ciekawe nowoczesne wnętrze. Jestem pod wrażeniem zwłaszcza doboru kolorów i materiałów. Z czystej ciekawości (mam ochote kupić taką samą) jaki to model lodówki? Czy to może Samsung RS 21KLBG Jak się sprawdza czy nie jest za głośna, czy rzeczywiście używa się barku? Jak w codziennym użytkowaniu przydatna jest szuflada Cool Select Zone - ta z oddzielną regulacją temperetury. Sam planuję podobny zakup, więc jeżeli to błąd to chciałbym go uniknąć Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Tak, to ten model. Wybraliśmy go ze względu na design. Czarne szkło bardzo się nam podoba. Barku jeszcze nie używaliśmy i nie odczuwam potrzeby - może latem to się zmieni Natomiast jestem zachwycona bardzo dużym zakresem regulacji temperatury, o ile dobrze pamiętam - zamrażarka od -25 stopni do -6, a lodówka od -1 do 7. Bardzo jestem zadowolona z tej szuflady o oddzielnie regulowanej temperaturze i z szuflad z regulacją wilgotności na warzywa i owoce. Sądzę, że to bardzo dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.01.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witaj @niu! Mam takie pytanko, czy Twoje kominy wentylacyjne były budowane z gotowych bloczków wentylacyjnych czy z cegły? z cegły tylko do kominka mieliśmy systemowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.01.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Szczena mi opadła. Cuuuudo! Szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts