agatja 14.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 pytanie mam, juz wczesniej pislam ze dom cudo pytanie dotyczy drzwi balkonowych z salonu na patioa konkretnie progu i okuc antywlamaniowych czy prog w tych drzwiach jest luminiowy - plaski, czy wystajaca oscieznica??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.01.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 ościeżnica trochę wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.01.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ania jesteś WIELKĄ ARTYSTKĄ skoro wszystko sama tak pięknie zaprojektowałaś, oglądam z zachwytem prawie codziennie. .mam pytanie co to za wkład kominkowy i jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 20.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witaj Aniu,podglądam sobie twój domek bardzo często bo jest dla mnie prawdziwą inspiracją. Jestem na etapie planowania prac wykończeniowych i liczę i liczę i głowa mi pęka. Powiedz proszę ile m2 gresu zamówiliście (rozumiem że to format 60x60) łącznie z podstopniami. Wezmę sobie poprawkę na to że masz powiększoną kuchnię.Z góry dziękuję, gratuluję inwencji twórczej, zapału i czekam na nowe zdjęcia.PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 23.01.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witaj Aniu, podglądam sobie twój domek bardzo często bo jest dla mnie prawdziwą inspiracją. Jestem na etapie planowania prac wykończeniowych i liczę i liczę i głowa mi pęka. Powiedz proszę ile m2 gresu zamówiliście (rozumiem że to format 60x60) łącznie z podstopniami. Wezmę sobie poprawkę na to że masz powiększoną kuchnię. Z góry dziękuję, gratuluję inwencji twórczej, zapału i czekam na nowe zdjęcia. Pozdrawiam Kasia wydaje mi się, że razem z hallem i spiżarnią było 75m + podstopnie na schody, ale szczerze mówiąc już dobrze nie pamiętam, jak znajdę gdzieś wyliczenia to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 23.01.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dziękuję ślicznie za info i czekam na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 27.01.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 dolaczam do grona zachwyconych podoba mi sie dobor materialow i ich kolorystyka, mamy bardzo podobny gust mam nadzieje, ze moj dom bedzie w podobnym charakterze (dachowke mamy te sama ) pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.01.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WITAJ @niu Oglądając forum doszłam do wniosku, że Wasza elewacja jest jedną z najładniejszych Czy możesz mi napisać jaką macie dachówkę i kolor tynków (ew. nazwę lub nr koloru).?Czy podbitka jest drewniana? Ta stonowana koklorystyka jest ponadczasowa i bardzo elegancka - bardzo mi się podoba !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 30.01.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WITAJ @niu Oglądając forum doszłam do wniosku, że Wasza elewacja jest jedną z najładniejszych Czy możesz mi napisać jaką macie dachówkę i kolor tynków (ew. nazwę lub nr koloru).?Czy podbitka jest drewniana? Ta stonowana koklorystyka jest ponadczasowa i bardzo elegancka - bardzo mi się podoba !!!! dachówka ceramiczna miedziana angobowana Creaton A tynki Kabe - jeden kolor to Casaton, a drugi chyba 360 podbitka kremowa z sidingu ale bardzo porządnie wykonana i mi pasuje choć na początku też chciałam drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 30.01.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ach cudny domek.zeby nie ci archeologowie,aaa tez bysmy karmine budowali...no ale do rzeczy.podoba mi sie wszystko.piekne skalniaki,domek cieply i urzadzony z gustem.wnetrza i z zewnatrz po prostu zachwyt.gratulacje.naprawde bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to mam dylemat jaki styl wykończenia wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 01.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 rozumiem że to kera pfane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 04.02.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 rozumiem że to kera pfane? z tego co pamiętam to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 04.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Piekny dom, wspaniale urzadzone wnetrza.Czy moglabym wiedziec jakie` lustra byly uzyte do zrobienia szafy w sypialni, jaki kolor - chodzi mi o te barwione - no i czy to just drogi material? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mam pytanie w sprawie zlewu. Planuję zakup równie ciemnego. Jak z utrzymaniem czystosci? Czy plamy po wodzie łatwo się czysci? Czy wogóle zostaja plamy po wodzie? Czy trzeba stosować jakieś specjalne środki? Proszę o opinie użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 06.02.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Piekny dom, wspaniale urzadzone wnetrza. Czy moglabym wiedziec jakie` lustra byly uzyte do zrobienia szafy w sypialni, jaki kolor - chodzi mi o te barwione - no i czy to just drogi material? szafa jest zrobiona z: - góra - lacobel kremowy - środek - czarne lustro - dół - lacobel bordowy materiał jest droższy od płyty, o ile pamiętam o jakieś 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 06.02.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Mam pytanie w sprawie zlewu. Planuję zakup równie ciemnego. Jak z utrzymaniem czystosci? Czy plamy po wodzie łatwo się czysci? Czy wogóle zostaja plamy po wodzie? Czy trzeba stosować jakieś specjalne środki? Proszę o opinie użytkownika plamy z wody widać trochę na ociekaczu, ale raz na jakiś czas używam impregnatu do kamienia i od razu wygląda jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 06.02.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Mozesz zdradzic po ile za m2 placilas za gres Nowej Gali?? Znalazlam na allegro ale cena zabojcza 159 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 06.02.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzieki za odpowiedz, ja planuje zrobic cala szafe z tego jasnego lacomatu, w takie poprzecinane listwami duze kwadraciki. Zastanawia mnie jedno czy na tym nie widac za mocno np. odciskow palcow?A tak przy okazji masz piekny parkiet u gory z jesionu bursztynowego!, gdzie go kupowals i w jakiej cenie? ile kosztuje ulozenie takiego parkietu, no i cale to cyklinowanie i lakierowanie? Pozdrawiamps. odpowiedz dla mojej poprzedniczki z zapytaniem o gres Nowa Gala, zadzwon do producenta i zapytaj gdzie go kupic blisko Ciebie, bo u mnie ten gres kosztuje pomiedzy 102 do 120 zL za m2.Nie zawsze najtaniej na allegro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 06.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Gdzie sa takie ceny?? Jaki rejon Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts