nia 02.10.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 pieknie aniu, zdradz prosze kolory i wykonawce zewn elewacji bardzo ladne aha i okna - szrosy sa miedzyszybami?? jaki profil? jaka firma? Agata z Izabelina wykonawcy tynków nie polecam - za bardzo trzeba by ich pilnować - dużo nerwów mnie to kosztowało co do materiałów to tynk akrylowy baranek "2" firmy Kabe, kolor - jeden to Casaton - ten jaśniejszy a drugiego nazwy nie pamiętam bo to numerek z wzornika, chyba 360, ale pewna nie jestem co do okien to OknoPlus, szprosy wewnątrz szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 02.10.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 @niu, twój domek "podglądam" już od jakiegoś czasu i jest dla mnie inspiracją. I dlatego mój pierwszy post właśnie tutaj i jeszcze dlatego że nasza Karmina też "rośnie" pomalutku Żałuję tylko że na forum Muratora trafiłam tak późno, bo wprowadzonych zmian, o zgrozo, byłoby więcej. Podłogi super, gres cudo, i ta kuchnia... cudnego karminowego życia pozostaje życzyć. Pozdrawiam Kasia życzę szybkich postępów w budowaniu my od pierwszego wbitego szpadla do przeprowadzki potrzebowaliśmy 14 miesięcy bardzo fajnie usłyszeć tak miłe słowa po tylu domkowych problemach, nieprzespanych nocach i wielu myślach, że się chyba nie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Co się miało nie udać jak wiedziałaś czego chcesz a widać, że tak to musiał być sukces. Napisz jeszcze coś o drewnianych podłogach - ta na piętrze przypadła mi do gustu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Co się miało nie udać jak wiedziałaś czego chcesz a widać, że tak to musiał być sukces. Napisz jeszcze coś o drewnianych podłogach - ta na piętrze przypadła mi do gustu. na piętrze jest parkiet z jesionu bursztynowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 03.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 skromne progi?? no. chyba u mnie g r a t u l a c j e - piękny dom najbardziej spodobały sie lodówka, okna, ogród zimowy, schody, stołki barowe i bardzo ładnie dobrane oświetlenie super pomysł z szachownicą przy wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Bardzo ładne wnętrza i gustowna elewacja. Można jeszcze wiedzieć co to za dachówka, chodzi mi o kolor. Bardzo dobrze komponuje się z elewacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Bardzo ładne wnętrza i gustowna elewacja. Można jeszcze wiedzieć co to za dachówka, chodzi mi o kolor. Bardzo dobrze komponuje się z elewacją. Creaton miedziany angobowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.10.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Dziekuję. Często zdjęcia przekłamują kolory i nieraz to co jest miedzią przypomina brąz i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 03.10.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Oglądałam ponownie Twoje zdjęcia. Naprawdę bardzo mi się podoba.Czy ja dobrze widzę telewizor zamontowany na ścianie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 na ścianie w kuchni wisi monitor, który służy jako telewizor tylko muszę się zabrać z mężem i zamontować jakąś listwę maskującą na te okropne kable... tyle jeszcze jest do zrobienia, że na drobiazgi nigdy nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Bardzo ładny domeczek- wysmakowany, czy miałaś jakiegoś stolarza do drzwi, czy wszystkie to robota jednego czy część jest kupowana. Czy może sz podac cene drzwi wew. zwłaszcza tych z 3 poprzecznymi pasami. jaka to szyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 03.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 życzę szybkich postępów w budowaniu my od pierwszego wbitego szpadla do przeprowadzki potrzebowaliśmy 14 miesięcy bardzo fajnie usłyszeć tak miłe słowa po tylu domkowych problemach, nieprzespanych nocach i wielu myślach, że się chyba nie uda... 14 miesięcy! to tylko pogratulować że Karmina tak pięknie wykończona. Nam na pewno to dłużej zajmie bo domek budujemy na emigracji i nie zawsze jest możliwość osobiście dopilnować wszystkiego. Mam pytanko a propos drzwi wejściowych, czy ich szer. jest zgodna z projektem? Nam kobietka przy wycenie powiedziała że są za wąskie na dostawkę z doświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Bardzo ładny domeczek- wysmakowany, czy miałaś jakiegoś stolarza do drzwi, czy wszystkie to robota jednego czy część jest kupowana. Czy może sz podac cene drzwi wew. zwłaszcza tych z 3 poprzecznymi pasami. jaka to szyba ? wszystkie zamawiane u jednego stolarza - projekt robiłam sama, drzwi na parterze venge + szyba mleczna, na górze kolor drzwi to akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mam pytanko a propos drzwi wejściowych, czy ich szer. jest zgodna z projektem? Nam kobietka przy wycenie powiedziała że są za wąskie na dostawkę z doświetleniem nie przypominam sobie, żebym zmieniała ich szerokość, chyba została taka sama jak w oryginale, tylko wzór projektowałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 03.10.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @nia, ale macie wypaśną chałupkę Powinnas to nazwać KRÓLESTWEM @ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @nia, ale macie wypaśną chałupkę Powinnas to nazwać KRÓLESTWEM @ni aż się zawstydziłam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Bardzo piękny dom zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz Super drzwi wewnętrzne i ogólnie prosto ale ze smakiem. Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 03.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @nia, ale macie wypaśną chałupkę Powinnas to nazwać KRÓLESTWEM @ni aż się zawstydziłam dziękuję No coś Ty, co tu się wstydzic. Tu duma powinna Cię rozpierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 03.10.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @niu piękny dom piękne, przestronne wnętrza piękna kuchnia wszystko pięknie wygląda GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @niu jesli możesz podaj wymiary tej scianki z drzwiami suwanymi- jaka powierzchnię zajmuja drzwi z ramą u góry w całości- szukam podobnego rozwiazania do garderoby i pralni sa na jednej scianie. 180 ?cm czy ile, jakiej szerokości są same drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts