Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karminowy świat czyli @nia zaprasza do środka :)

nia

Recommended Posts

pieknie

aniu, zdradz prosze kolory i wykonawce zewn elewacji

bardzo ladne

aha i okna - szrosy sa miedzyszybami??

jaki profil?

jaka firma?

Agata z Izabelina

wykonawcy tynków nie polecam - za bardzo trzeba by ich pilnować - dużo nerwów mnie to kosztowało

co do materiałów to tynk akrylowy baranek "2" firmy Kabe, kolor - jeden to Casaton - ten jaśniejszy a drugiego nazwy nie pamiętam bo to numerek z wzornika, chyba 360, ale pewna nie jestem

co do okien to OknoPlus, szprosy wewnątrz szyby

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

@niu, twój domek "podglądam" już od jakiegoś czasu i jest dla mnie inspiracją. I dlatego mój pierwszy post właśnie tutaj i jeszcze dlatego że nasza Karmina też "rośnie" pomalutku :D Żałuję tylko że na forum Muratora trafiłam tak późno, bo wprowadzonych zmian, o zgrozo, byłoby więcej. Podłogi super, gres cudo, i ta kuchnia... cudnego karminowego życia pozostaje życzyć.

Pozdrawiam

Kasia

życzę szybkich postępów w budowaniu :)

my od pierwszego wbitego szpadla do przeprowadzki potrzebowaliśmy 14 miesięcy :)

bardzo fajnie usłyszeć tak miłe słowa po tylu domkowych problemach, nieprzespanych nocach i wielu myślach, że się chyba nie uda...

życzę szybkich postępów w budowaniu :)

my od pierwszego wbitego szpadla do przeprowadzki potrzebowaliśmy 14 miesięcy :)

bardzo fajnie usłyszeć tak miłe słowa po tylu domkowych problemach, nieprzespanych nocach i wielu myślach, że się chyba nie uda...

14 miesięcy! to tylko pogratulować że Karmina tak pięknie wykończona. Nam na pewno to dłużej zajmie bo domek budujemy na emigracji i nie zawsze jest możliwość osobiście dopilnować wszystkiego.

Mam pytanko a propos drzwi wejściowych, czy ich szer. jest zgodna z projektem? Nam kobietka przy wycenie powiedziała że są za wąskie na dostawkę z doświetleniem :-?

Bardzo ładny domeczek- wysmakowany, czy miałaś jakiegoś stolarza do drzwi, czy wszystkie to robota jednego czy część jest kupowana. Czy może sz podac cene drzwi wew. zwłaszcza tych z 3 poprzecznymi pasami. jaka to szyba ?

wszystkie zamawiane u jednego stolarza - projekt robiłam sama, drzwi na parterze venge + szyba mleczna, na górze kolor drzwi to akacja

Mam pytanko a propos drzwi wejściowych, czy ich szer. jest zgodna z projektem? Nam kobietka przy wycenie powiedziała że są za wąskie na dostawkę z doświetleniem :-?

nie przypominam sobie, żebym zmieniała ich szerokość, chyba została taka sama jak w oryginale, tylko wzór projektowałam sama