nia 03.10.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @niu jesli możesz podaj wymiary tej scianki z drzwiami suwanymi- jaka powierzchnię zajmuja drzwi z ramą u góry w całości- szukam podobnego rozwiazania do garderoby i pralni sa na jednej scianie. 180 ?cm czy ile, jakiej szerokości są same drzwi? drzwi mają ok.90 cm i zachodzą na ścianę ok.4cm, nie pamiętam wymiarów tej ściany obok, ale patrząc na płytki gresowe 60x60 to wydaje mi się, że ma ok.1 -1,1m - czyli całość to tak jak szacowałaś ok.1,8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 03.10.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Wspaniały domek, super przestrzenie. Gratuluje dobrego gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @niu niezwykle uroczy zakątek sobie zbudowaliście ślicznie Wam gratuluję -naprawde jestem pod wrażeniem konsekwentnej stylistyce Bardzo zaintrygowała mnie ta przeszklona weranda czy oranżeria .... byłabyś tak łaskawa zrobic kilka fotek i napisac parę słów na jej temat pozdrawiam nich Wam sie cudownie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Zachęcona tak miłymi słowami postanowiłam pokazać Wam jeszcze trochę mojego królestwa TADAM !!! Dziś Panowie zakończyli po wielu trudach montaż balustrady. Powstawała w bólach ale efekt jest w pełni satysfakcjonujący (oczywiście moim skromnym zdaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.10.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 @niu niezwykle uroczy zakątek sobie zbudowaliście ślicznie Wam gratuluję -naprawde jestem pod wrażeniem konsekwentnej stylistyce Bardzo zaintrygowała mnie ta przeszklona weranda czy oranżeria .... byłabyś tak łaskawa zrobic kilka fotek i napisac parę słów na jej temat pozdrawiam nich Wam sie cudownie mieszka zaraz poszukam zdjęć, kiedyś robiłam - może uda mi się znaleźć już mam - zabudowa z aluminium i szkła o powierzchni ok. 4x7 metrów - na razie pusto ale kiedyś będzie tu weranda z meblami, roślinami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Aniu-dla mnie masz styla:) i tyla... więcej nie wyduszę bożem pod wrażeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 03.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 cudo, cudo, cudo od tynków zewnętrznych na halogenach przy schodach kończac gratuluję domku! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 04.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Piękny dom i wnętrze. Mam pytanie odnośnie przeszklonej werandy: - czy była już w projekcie czy wasz pomysł ? i jak z pozwoleniem na coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 04.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 wnętrza świetne, chociaz chłodne to bardzo gustowne!Najładniejszy jest ten diamencik biegający w środku;)))) mam pytanko skąd wzieliście te drzwi do prysznica??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 04.10.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 @paullina werandy nie było w projekcie, specjalnie zmienialiśmy wielkość tarasu, żeby się zmieściła @vg-m o, które drzwi prysznicowe pytasz? - o tą brązową kabinę w łazience z czerwonymi blatami czy o te przy prysznicu pod skosem (zdjęcia w oddzielnych postach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.10.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 I znowu jestem pod wielkim wrażeniem Schody pierwsza klasa mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Entera 04.10.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Slicznie!!!!!Mozna wiedziec koszt balustardy przy schodach?Jaka firma ci robiła? Pięknie !!!!!Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 04.10.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Bardzo ładny dom. Fajnie się będzie Wam mieszkać. I jestem zszokowana tempem, super Wam poszlo:) Mnie się też bardzo podoba ta szachownica na wejściu:) I bardzo mi się podoba pokój dziecięcy. Niezagracony, a ma super klimat, bardzo mi się podoba. A co do drobiazgów:) to gdzie kupiłaś wieszaki na ręczniki, bo właśnie czegoś takiego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 04.10.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 @Entera balustrady są firmy Grot - cena mocno negocjowana @mikita wieszaki, jak i zresztą cały komplet do łazienki kupowane w Leroy-Merlin, niestety nazwy serii nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 04.10.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mnie również podoba się twój domek Mam pytanie odnośnie gresu.Napisz jaka to firma i model - bardzo ładny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 04.10.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Piękny domek!Gratulacje!Zestawienie kolorow bardzo podobne do "naszego" domku.Mam kilka pytan: gdzie kupilas stol i krzesla do jadalni? Bardzo mi sie podobaja - wlasnie czegos takiego szukam - moze znasz wymiary tego stolu?Lazienki - fantastyczne - gdzie mozna kupic takie umywalki? Jak sprawuja sie skorzane kanapy - chodzi mi o dzidzie i psiaka - u nas bedzie to samo wiec sie zastanawiamy czy kupujac skorzany wypoczynek nie popelnimy bledu? Bardzo dziekuje i zycze cudownego mieszkania w nowym domku!!Lipowa Panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 05.10.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Mnie również podoba się twój domek Mam pytanie odnośnie gresu.Napisz jaka to firma i model - bardzo ładny odcień. Nowa Gala MM01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 05.10.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Piękny domek! Gratulacje! Zestawienie kolorow bardzo podobne do "naszego" domku. Mam kilka pytan: gdzie kupilas stol i krzesla do jadalni? Bardzo mi sie podobaja - wlasnie czegos takiego szukam - moze znasz wymiary tego stolu? Lazienki - fantastyczne - gdzie mozna kupic takie umywalki? Jak sprawuja sie skorzane kanapy - chodzi mi o dzidzie i psiaka - u nas bedzie to samo wiec sie zastanawiamy czy kupujac skorzany wypoczynek nie popelnimy bledu? Bardzo dziekuje i zycze cudownego mieszkania w nowym domku!! Lipowa Panienka Umywalki - Koło Quatro Jadalnia - Bydgoska Fabryka Mebli Co do skór - jak na razie sprawują się świetnie, łatwo się je czyści, super wyglądają, musiałam tylko położyć narzuty przed psem i klockami mojego synka, wydaje mi się jednak, że to lepszy wybór niż meble z materiału, na których ślady np.od soku zostałyby od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Co to za kamienny blat w lazience- gdzie takie kamienie są? czerwono-malinowy? Jaka grubośc jest tego blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 05.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam Chwalić domku chyba nie muszę, poprzednicy zrobili to za mnie Czerwone blaty w łazience też w moim guście Moje pytanko dotyczy górnej podłogi. Doczytałam już, że to jesion bursztynowy. Powiedz mi proszę co to za klasa czy nazwa. Wiem, że są jakieś jasne, ciemne, wzorzyste itp. Cena też mile widziana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts