askaaa 05.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 jeszcze jedno co to za kominek? też taki mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 @niu- dziekuje za zdjęcia werandy ale ......wejście zrobiliście tylko z tarasu ? nie kusiło Was z domu? przeslij mi na priva koszt takiej zabudowy - wciąż mnie kusi zabudowanie mojego tarasu ,ale nie wiem jakiego rzędu sa to pieniądze bardzo podobaja mi sie Wasze gustowne wnętrza fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 05.10.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 acca5 wszystkie blaty to Silestone - 95% kwarcu i 5% specjalnych żywic utwardzających, nie chłonie plam i mają piękny wybór kolorów, zwłaszcza lubię blat w kuchni, który ma w sobie coś w rodzaju drobinek tłuczonego lustra, które pięknie iskrzą odbijając światło w łazienkach blaty mają 4 cm a w kuchni 6 cm, są strasznie ciężkie - ten w kuchni waży ponad 300kg askaaa jesion bursztynowy to konkretna nazwa - jest to gatunek jesionu rosnący w środkowej Rosji, cena to ok.90zł/m2 kominek - zarówno wkład jak i obudowa to komplet - HARK Ew-ka nie chcieliśmy wejścia z domu bo wtedy zabudowa musiałaby być na całości, chodziło mi raczej o to, żeby niezależnie od pogody móc usiąść na tarasie zjeść obiad, spotkać się ze znajomymi lub po prostu wypić poranną kawę w dodatku mogę tam wejść niezależnie od pogody bo nawet w najbardziej ulewne deszcze balkon osłania wejście do "szklarni" poza tym pozostała niezabudowana część gdzie mogę postawić małego grilla lub leżaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 05.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nie będę oryginalna. Domek cudny To co lubię. Konsekwencja w stylu i kolorystyce. Płytki w łazience miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 05.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Mi również bardzo podoba się twój domek. Mam ogromną chęć na podobne zestawienie kolorystyczne podłóg jak u Ciebie na parterze, ale boję się o utrzymanie porządku i dlatego mam pytanie czy popdłoga w takiej kolorystyce wymaga więcej pracy tzn częstszego sprzątania niż np. klepka którą masz na górze, aby utrzymać ją w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Moje gratulacje Dom piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 dołączam się do zachwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 06.10.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Domek BOSKI przez mega duże B Mam pytanko odosnie obudowy kominka, bedziemy mieli podobna tylko wklad firmy Spartherm. Ale do sedna co bylo robione pierwsze obudowa czy sufit podwieszany nad kominkiem? Bede wdzieczna za odpowiedz, z gory dzieki Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 06.10.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Gratulacje, stworzyliście cudne wnetrza, bardzo bardzo mi sie podobają!! Niech wam się dobrze mieszka, pozdrawiam ps. mam jeszcze pytanko dot. kinkietów w hallu, jakiej są firmy, i ile kosztują, mogę prosic na priv, dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 08.10.2007 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ależ mi miło, że domek się podoba @fillette wydaje mi się, że parter (gres) jest łatwiejszy do utrzymania w czystości niż parkiet - dużo łatwiej się czyści - na mokro + raz na jakiś czas polerka, a parkiet trzeba dużo dokładniej zmywać, żeby ładnie wyglądało @majcia wpierw był kominek, potem zabudowa z boku - ta z półeczkami i miejscem na drewno, a na końcu sufit podwieszany (tylko wyprowadzenie elektryki do ledów przy kominku było wcześniej) @agiis kinkiety w hallu i na schodach to illuminazione, niestety cen już nie pamiętam ale poszukaj na necie, może gdzieś się znajdą, ja wszystkie lampy do domu kupowałam w necie (konkretnie na http://swiatlo-led.home.pl/ , szukałam lamp w sklepach, na necie, spisywałam model lub robiłam zdjęcie a potem dawałam zapytanie do powyższego sklepu i mi sprowadzali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 08.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Bardzo ale to bardzo mi się u Was podoba.Wnętrze całkowicie w moim stylu , jeśli mogę to na pewno coś podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 08.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Pięknie pięknie pięknie chyba pęknę z zazdrości bo u mnie robota stoi , a u ciebie taaaak pięknie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 08.10.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 :) :) :) jak to przyjemnie poczytać takie miłe słowa po tylu trudach... chyba wezmę się do roboty i zrobię jutro nowe zdjęcia z ogródka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.10.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 chyba wezmę się do roboty i zrobię jutro nowe zdjęcia z ogródka... Czekam z niecierpliwością Aniu, wielkie gratulacje. Wnętrza mają swój niczym nie zmącony styl. Widać jaki był zamysł całości i widać, że został konsekwentnie zrealizowany, brawo. Życzę dużo szczęścia, niech Wam go nigdy nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 09.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 @niu domek imponujacy.Podoba mi sie bardzo.Z jakiej firmy sa drzwi wewnetrzne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 09.10.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 @ocia79 drzwi wewnętrzne są robione u stolarza na zamówienie, są licowane z ościeżnicą i z ukrytymi zawiasaminie jest to wzór z katalogu (choć pewnie podobne się zdarzają) - sama je rysowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Piekny domek, piekne wnetrza, piekne drzwi wejciowe. Czy nie brudza sie za bardzo? Ja od momentu gdy powiedzialam, ze zamowilam biale drzwi slysze, ze chyba zglupialam, ze bede wiecznie czyscic, ze zzolkna. Pociesz mnie, ze nie jest zle, bo juz je zamontowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 09.10.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Piekny domek, piekne wnetrza, piekne drzwi wejciowe. Czy nie brudza sie za bardzo? Ja od momentu gdy powiedzialam, ze zamowilam biale drzwi slysze, ze chyba zglupialam, ze bede wiecznie czyscic, ze zzolkna. Pociesz mnie, ze nie jest zle, bo juz je zamontowalam. ja nie narzekam - czyści się je dość łatwo, oznak zżółknięcia też nie zauważyłam, a za kilka lat po prostu dam do odmalowania lub sama odmaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 09.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Aniu, mam pytanie odnosnie ogrzewaniaczy w salonie macie podlogowke wodna?jesli tak to i pod gresem i pod drewnem rownomiernie??Z jakiej firmy uslug kozystaliscie??dzieki z gory pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 09.10.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Aniu, mam pytanie odnosnie ogrzewania czy w salonie macie podlogowke wodna? jesli tak to i pod gresem i pod drewnem rownomiernie?? Z jakiej firmy uslug kozystaliscie?? dzieki z gory pozdrawiam podłogówka wodna jest wszędzie na parterze - była układana tak, żeby dopasować się do tego co jest w domu - rysowałam im gdzie co ma być położone, jakie urządzenia, szafy itp. i oni już się do tego dopasowywali np. nie robili ogrzewania pod lodówką a firma to HB-System z Pruszkowa - robili mi wszystkie prace c.o. i kanalizację - gorąco ich polecam - bezproblemowo, szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts