madzialenka 09.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Piekny domek, piekne wnetrza, piekne drzwi wejciowe. Czy nie brudza sie za bardzo? Ja od momentu gdy powiedzialam, ze zamowilam biale drzwi slysze, ze chyba zglupialam, ze bede wiecznie czyscic, ze zzolkna. Pociesz mnie, ze nie jest zle, bo juz je zamontowalam. ja nie narzekam - czyści się je dość łatwo, oznak zżółknięcia też nie zauważyłam, a za kilka lat po prostu dam do odmalowania lub sama odmaluję Wielkie dzieki. Troche mi lepiej, zwlasza, ze nie jestem odosobniona w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnieweglow 09.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 gratulacje!!! dom wewnatrz taki jak sobie wymarzylem.Mam pytanko - ile Was kosztowal ten dom z wykonczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 10.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 @niu, mam jeszcze pytanko o kolor elewacji - jaki to kolor / firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 10.10.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 @ricardo1 pisałam już wcześniej Kabe - dwójeczka, baranek, kolor Casaton + 360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witaj! Piękne wnętrza - bardzo mi sie podobają - szczególnie drzwi wewnętrzne i zabudowa kuchni Troszke bym pozmieniała i nieco "ociepliła" ale ogólnie jest naprawdę super! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 10.10.2007 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 @arcobaleno do ocieplenia brakuje nam jeszcze sporo dodatków - firanek (lub czegoś w tym rodzaju), obrusów itp. ale powolutku, nie na wszystko mamy czas, a na niewiele już finanse... sądzę, że jeszcze trochę potrwa zanim domek będzie "kompletny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 10.10.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Aniu i tak wygląda cieplutko i przytulnie. Ogladając zdjęcia nie widac, by czegoś brakowało czasami dom ma poprostu duszę, a Twój zdecydowanie ja ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 11.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 @ricardo1 pisałam już wcześniej Kabe - dwójeczka, baranek, kolor Casaton + 360 @niu przepraszam - musiałam przeoczyć mimo, że wątek czytałam z zapartym tchem tym bardziej dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 11.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Aniu Sorki ze dopiero teraz ale wreszcie mam chwilke czasu. Bardzo miło jest widzieć Twój domek już gotowy w środku ...... pamiętam jak z bijącym sercem jechałam obejeć stan surowy Twojej Karminy . Dziekuję jeszcze raz bo dzieki temu mogłam skopiować kilka ciekawych rozwiązań np. wejscie do garderoby bezpośrednio z sypialni . Wnętrza wyglądają super widać jakie zamierzenia Ci przyświecały i w pełni dopiełaś celu. Bardzo podoba mi się połączenie gresu z podłogą drewnianą w jadalni , kanapy są super- prosze o namiary na firmę . Moje dziecko z ciekawoscią obejrzało pokoik Twojego synka bo wybrał sobie w koncu też ten z oknami dachowymi - ponoć sw. Mikołaj będzie mial blizej przez komin Życzę żeby Wam sie cudownie mieszkało - a ja nie omieszkam przejechać kiedyś się koło Ciebie i podejrzeć prace w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cudna ta ''Karmina'' Ma w sobie to ''coś'' I dla tego zdecydowaliśmy się właśnie na ten projekt. Zyczę powodzenia i gratuluję wykończenia. ślicznie po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnieweglow 11.10.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 powtorze jeszcze raz pytanie (jako cytat), widocznie zostalo przeoczone... Pytam bo na wiosne bede sie tez budowal a sprzedaje mieszkanie i planuje w podobnym stylu je urzadzic za pieniazki z mieszkania. Czy mozesz? Ewentualnie prosba o odpowiedz na [email protected] dzieki wielkie gratulacje!!! dom wewnatrz taki jak sobie wymarzylem. Mam pytanko - ile Was kosztowal ten dom z wykonczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 11.10.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 jakoś nie mogę pokazać Wam mojego ogródka bo ostatnio ciągle wracam do domu jak jest ciemno mam nadzieję w weekend to nadrobić za to pochwalę się nowym nabytkiem mam już karnisz i firankę w kuchni, tadam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 I niech ktoś powie, że firanki nie zmieniają wnętrza............. Czekamy na następne fotki, bo to sama przyjemność Śliczny, przemyślany domek i wnętrza. Gratuluję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza06 12.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ja chciałabym się zapytać o zlew w kuchni czy on jest czarny bo tak wygląda i jaki ma kształt i o fronty szafek w kuchni gdzie kupione lub zrobione przepraszam jeśli nie doczytałam we wcześniejszych wątkachi jeszcze jedno jakie macie w domu ogrzewanie bo na parterze nie widać żadnego grzejnika czy podłogowe i na koniec kinkiety na ścianach na piętrze cudowne gdzie takie kupiłaś całość bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.10.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 @monaliza06 zlew to Franke - model Admiral - jest prawie czarny fronty kuchenne zamawiane w stolarni w Ursusie na parterze jest podłogówka a kinkiety to illuminazione (pisałam już wcześniej), kupowane na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza06 12.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 dzięki za szybką odpowiedź Ursus niedaleko mnie bo mieszkam we Włochach możesz podać namiary na stolarnię czy też firmęten zlew to dzieło naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 13.10.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 mama prosbe prosze o zrobienie schodow i korytazu ale tylko z wlaczonymi diodami i prosze o opis jak sie kozysta z wanny naroznikowej czy nie jest za plytka czy wygodna a jesli wrazenia pozytywne prosze o nazwe dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 13.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dla mnie firanka super. Tworzy klimacik przytulnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.10.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 dzięki za szybką odpowiedź Ursus niedaleko mnie bo mieszkam we Włochach możesz podać namiary na stolarnię czy też firmę ten zlew to dzieło naprawdę specjalnie dla Ciebie - zbliżenie na zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.10.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 mama prosbe prosze o zrobienie schodow i korytazu ale tylko z wlaczonymi diodami i prosze o opis jak sie kozysta z wanny naroznikowej czy nie jest za plytka czy wygodna a jesli wrazenia pozytywne prosze o nazwe dziekuje nie wiem, czy takie zdjęcia wyjdą - niebieskie ledy dają wystarczająco światła aby widzieć gdzie się chodzi ale oświetlenia w postaci jasności jest niewiele a co do wanny to potrzebuję jeszcze trochę czasu, żeby się wypowiedzieć - na razie tylko prysznic i prysznic... na relax czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts