Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karminowy świat czyli @nia zaprasza do środka :)

nia

Recommended Posts

Piekny domek, piekne wnetrza, piekne drzwi wejciowe. Czy nie brudza sie za bardzo? Ja od momentu gdy powiedzialam, ze zamowilam biale drzwi slysze, ze chyba zglupialam, ze bede wiecznie czyscic, ze zzolkna. Pociesz mnie, ze nie jest zle, bo juz je zamontowalam.

ja nie narzekam - czyści się je dość łatwo, oznak zżółknięcia też nie zauważyłam, a za kilka lat po prostu dam do odmalowania lub sama odmaluję

Wielkie dzieki. Troche mi lepiej, zwlasza, ze nie jestem odosobniona w wyborze.

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu

Sorki ze dopiero teraz ale wreszcie mam chwilke czasu. Bardzo miło jest widzieć Twój domek już gotowy w środku ...... pamiętam jak z bijącym sercem jechałam obejeć stan surowy Twojej Karminy :wink: .

Dziekuję jeszcze raz bo dzieki temu mogłam skopiować kilka ciekawych rozwiązań np. wejscie do garderoby bezpośrednio z sypialni .

Wnętrza wyglądają super widać jakie zamierzenia Ci przyświecały i w pełni dopiełaś celu.

Bardzo podoba mi się połączenie gresu z podłogą drewnianą w jadalni , kanapy są super- prosze o namiary na firmę .

Moje dziecko z ciekawoscią obejrzało pokoik Twojego synka :D bo wybrał sobie w koncu też ten z oknami dachowymi - ponoć sw. Mikołaj będzie mial blizej przez komin :D

Życzę żeby Wam sie cudownie mieszkało - a ja nie omieszkam przejechać kiedyś się koło Ciebie i podejrzeć prace w ogrodzie :)

powtorze jeszcze raz pytanie (jako cytat), widocznie zostalo przeoczone...

Pytam bo na wiosne bede sie tez budowal a sprzedaje mieszkanie i planuje w podobnym stylu je urzadzic za pieniazki z mieszkania.

Czy mozesz?

Ewentualnie prosba o odpowiedz na [email protected]

dzieki wielkie

gratulacje!!! dom wewnatrz taki jak sobie wymarzylem.

Mam pytanko - ile Was kosztowal ten dom z wykonczeniami ?

ja chciałabym się zapytać o zlew w kuchni czy on jest czarny bo tak wygląda i jaki ma kształt i o fronty szafek w kuchni gdzie kupione lub zrobione przepraszam jeśli nie doczytałam we wcześniejszych wątkach

i jeszcze jedno jakie macie w domu ogrzewanie bo na parterze nie widać żadnego grzejnika czy podłogowe

i na koniec kinkiety na ścianach na piętrze cudowne gdzie takie kupiłaś

całość bardzo mi się podoba

mama prosbe prosze o zrobienie schodow i korytazu ale tylko z wlaczonymi diodami i prosze o opis jak sie kozysta z wanny naroznikowej czy nie jest za plytka czy wygodna a jesli wrazenia pozytywne prosze o nazwe dziekuje

nie wiem, czy takie zdjęcia wyjdą - niebieskie ledy dają wystarczająco światła aby widzieć gdzie się chodzi ale oświetlenia w postaci jasności jest niewiele

a co do wanny to potrzebuję jeszcze trochę czasu, żeby się wypowiedzieć - na razie tylko prysznic i prysznic... na relax czasu brak :(